- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.721
hoşgeldin canımcım bende hala burdayım gözlerim yandı valla giremedin bugün
ecrin yarın 11 gibi sonucu alacak inşallah hamiledir topiğimizin 3. hamişi olur sen nasılsın bugün
iyiyim canim ya
gunduz okuldan sonra uyudum cok
sonrada kayinvalideme yemege gittim
gelince yattim simdide kalktim::))
günü uyuyarak geçirmişsin :)))))))) maşallah
evet canim ya cok uyuyorum
normalde de cok uyurum
ilk evlendigimde esimle problem olmustu aramda uyku yuzunden :) neyse alisti
bende çok uykucuyum canım ya eşimde cinnet geçirecek gündüz gelirim yemek yerim direk 2 saat uyurum :)))) ya sen ne kadar uykucusun der senin eşin alışmış bizimki daha alışamadı :) ben hamiş olursam beter uykucu olurum desene
kafani kaldiramazsin canim:)
ben ev iside yapmiyorum yemek te yapmiyorum sadece okula gidiyorum eve geliyorum uyuyorum ve internete giriyorum:) sonra yine uyuyorum
bu hamileliğin ilk zamanları daha yoğun yorgunluk ve uykusuzluk oluyor değilmi bide kız annesi daha yavaş olurmuş erkek anneleri sürekli yenli derler ya :)) ben şimdiden eve temizlikçi çağırıyorum ayda bir tabi diğer günler kendim yapıyorum oda akşam 5 te işe girişiyorum yarın yine yapıcamöpüyorum şekercim seni tatlı uykular
yaaa üzüldüm ecrim in ya kısmet değilmiş. herkesin bebeği hayırlı zamanda gelsin.
bu arada bende bu ay rahim filmi çektimeyi düşünüyorum ya diyoruumki hazır bütün kanallar açılmışken işimi tek yumurtaya bırakmayayım ve iğne tedavisine falan başlayıp yumurtlama takibi yaptırayım böylelikle şansım artmış olur ne dersiniz?bunun için adetimin kaçıncı günü gitmem gerekli dr.a
kzılar ben soğan kürüne başlamak istyorum adetımı bekleyeyımmı yoksa başlıyayım hemen
bekle canım adetinin 2. yada 7. günü başla ama keşke inciden önce soğan kürü yapsaydın
tamam canım öyle yapayım 2au once falan yapmıstım zaten canımm tekrar yapayımmı dıye düşündüm birdenn bu arad benım kahve ve pembe akınrım ara ara oluyorr nedne acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?