Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canımcım bende hala burdayım gözlerim yandı valla giremedin bugün
ecrin yarın 11 gibi sonucu alacak inşallah hamiledir topiğimizin 3. hamişi olur sen nasılsın bugün

iyiyim canim ya
gunduz okuldan sonra uyudum cok
sonrada kayinvalideme yemege gittim
gelince yattim simdide kalktim::))

evet canim ya cok uyuyorum
normalde de cok uyurum
ilk evlendigimde esimle problem olmustu aramda uyku yuzunden :) neyse alisti

bende çok uykucuyum canım ya eşimde cinnet geçirecek gündüz gelirim yemek yerim direk 2 saat uyurum :)))) ya sen ne kadar uykucusun der senin eşin alışmış bizimki daha alışamadı :) ben hamiş olursam beter uykucu olurum desene

kafani kaldiramazsin canim:)
ben ev iside yapmiyorum yemek te yapmiyorum sadece okula gidiyorum eve geliyorum uyuyorum ve internete giriyorum:) sonra yine uyuyorum

krishazelim iyi geceler canım benim gözlerim yanıyo valla çıkıyorum hayatım Allah sana rahatlık versin :)

kafani kaldiramazsin canim:)
ben ev iside yapmiyorum yemek te yapmiyorum sadece okula gidiyorum eve geliyorum uyuyorum ve internete giriyorum:) sonra yine uyuyorum

bu hamileliğin ilk zamanları daha yoğun yorgunluk ve uykusuzluk oluyor değilmi bide kız annesi daha yavaş olurmuş erkek anneleri sürekli yenli derler ya :)) ben şimdiden eve temizlikçi çağırıyorum ayda bir tabi diğer günler kendim yapıyorum oda akşam 5 te işe girişiyorum yarın yine yapıcam öpüyorum şekercim seni tatlı uykular

iyi geceler canim bende yatayim bari
opuyorum cok

kızlar geçmişe şöyle bi göz gezdirdimde ne kadar cok sevındım beni düşündüğünüz için hepinize ayrı ayrıteşekkür ederim ama olmadı malesef demekkı kısmet degılmısss hayırlısı olsun

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra............................hamiş olmak için çalışmalar son hız ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
boncukboncuk......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
nun....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tuamine...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

tşk ederim pamukcuk osenin güzel bakışın :)
ecrin üzülme canım sana o değerlere takılma demiştim ama biliyorum elimizde değil işte mesela ben regl olacağımı bile bile dün gebelik testi yaptıp laf olsun diye herşeyin hayırlısı napalım...
krisss kızına isim düşündünmü?
listede kupa isteyen arkadaşlar çalışmalara hız verin biran önce alın kuapayı bakıyım
durmak yola devamm çalış çalış çalış

bu arada bende bu ay rahim filmi çektimeyi düşünüyorum ya diyoruumki hazır bütün kanallar açılmışken işimi tek yumurtaya bırakmayayım ve iğne tedavisine falan başlayıp yumurtlama takibi yaptırayım böylelikle şansım artmış olur ne dersiniz?bunun için adetimin kaçıncı günü gitmem gerekli dr.a

haklısın canım ne bılım deger iyi gibi geldı ama incirin etkısı vardı galıba degerede neys ebende kupa istiyorum calısmaya devam evet yumurta takıbı yaptırabılırsıjn durumun müsaitse tabıkı canım benim iş yerinde sorun oldugu için yaptıramamıstım

kzılar ben soğan kürüne başlamak istyorum adetımı bekleyeyımmı yoksa başlıyayım hemen

bekle canım adetinin 2. yada 7. günü başla ama keşke inciden önce soğan kürü yapsaydın

tamam canım öyle yapayım 2au once falan yapmıstım zaten canımm tekrar yapayımmı dıye düşündüm birdenn bu arad benım kahve ve pembe akınrım ara ara oluyorr nedne acaba :26:

tamam canım öyle yapayım 2au once falan yapmıstım zaten canımm tekrar yapayımmı dıye düşündüm birdenn bu arad benım kahve ve pembe akınrım ara ara oluyorr nedne acaba :26:

şu hep merak etmimşimdir çünkü ben hiç yaşamadım sadece beyaz akıntı olur adet yaklaşırken yoğunlaşır ve adetten bi gün önce tamamen durur ve ertesi günde kırmızılar :)rutin her ay böyle sen ne kadarlık evlisin yani ne kadardır bebeiş için uğraş veriyorsun?

nasılsınız kızlar nasıl gıdıor benım yumolsarım yarın bellı olacak ne zamn toplanacgı
hafta ıcıde transferım var
duanızı eksık etmeyınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…