- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.701
ya ecrin çalış çalış nereye kadar .)))))))))))
az önce sinirden ağladım yine iyidir hoştur ama nebiliyim ya yada ben herşeyi büyütüyorum
noldu canım benim neden ağladın
bak sen bu aralar çok gerginsin ama lütfen takma kafaya herşey yoluna gircek
kitap oku ben her gergin olduğumda elime elif şafak aşk kitabını alırım yada secreti alırım.
canım bu arada lütfen erkeklerin bizim kadar pimpirik olmalarını bekleme onlar üzülse dahi
belli etmezler.biz kadınlar detaycıyız onlar yüzeysel yaşıyor hayatı yani çok didiklemiyorlar birşeyleri.
sen eşinin bu durumda seni çok anlamasını bekleme ama emin ol içten içe üzülüyor
pamuğum canım arkadaşım cevap yazdım oku
kıyamam ben sana güçlü ol herşey yoluna gircek
hepimiz zor süreçten geçiyoz yeterki sabredelim ve güçlü olalım
güzel günler yakındır hele sende bu azim varken çok yakındır
umarım herşey güzel olur canım Allah tan tek dileğim
kızlar ovülasdyon testi kullanarak biri daha hamiş kalmış...
derya moda.......
bide ecrin gelir şimdi....
ohhhhhhhhhhhhh
canım benim ronyaya katılıyorum ,inan hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz atlatıcaksın
ama bence eşine durumunu belli etme ,sorun onlardan kaynaklandığı için içten içten çok üzülüyorlar ve kendilerini eksik hissediyorlar ,o yüzden burda en büyük görev bizlere düşüyor sonuçta hepimiz eşlerimizi çoook seviyoruz ve sorunu halletmek için önce biz iyi olmalıyızki onlara bi faydamız dokunsun,biz güçlü durmalıyızki onlarda stres yapmasınlar
üzme kendini bu kadar ,bu günlerde geçicek bu da bizim sınavımız,istersen bi yasin oku rahatlarsın,ben hep okurum ama çok daraldığımda mutlaka okur bol bol dua ederim içim rahatlar
öpüyorum hepinizi iy geceler tatlı rüyalar
pammuğun rahat uyu dediklerimi unutma
mericim sağol hayatım Allah tan sabır diliyorum benim derdim biran önce tedavinin başlaması ilaçlarını kullanması benim sabırsızlığımda burdan kaynaklanıyo işte
bende çok sabırsızım hemen olsun isterim ama bu olay başımıza geldikten sonra sabretmeyi öğrendim galiba
hiç sıkma canını inşallah cuma günü güzel haberlerle geliceksin ve bi an önce başlıycaksınız e zaten siz tedavidesiniz o kadar vitamin kullanıyor eşin işe yarıycak inşallah bizde bir gün o mutluluğu yaşıycaz
ecrin i cok merak ettim simdi Hay Allah insallah guzel haberle gelir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?