Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamukcum canımın içi unutma bizlerden çok çok daha büyük bir güç var
o ol derse olur olmucaksa ne kadar çaber sarfedelim nafile
etrafta duymuşsundur karı koca her ikisindede sorun yok ama çocukları yok
bir taraftada azosperm diye dünyaya küsen çitflerin çocuğu oluyor
yeterki Rabbim istesin

umarım güzel haberler alırsın
bizde seni bekliyor olucaz

canım sanmıyorum kredi kartı numarasına çok fazla takılcaklarını :111:

bak görüyomusun neco 64 yaşında tekrar baba oldu.bizimki 26 yaşında hala tık yokkkkkk
bizimkine el verse işe yararmı acaba

kısss sen çok yaşa emiii seninkinde işe yararsa benimkine de bi el versin.....

sen daha tatlısın pamukcum benim
canım ebay benden kurtulamaz eşimi üye yapıcam

ronyam senin elinden ne uçan ne kaçan kurtulurrrrrrr.... helal olsun valla 2.bebişde bu azme dayanamayıp gelcek zaten yakında inşşallaahh..

ya benim stresimi acilen üzerimden atmam lazım cidden hasta edicem kendimi :))))))))))))

hayatçım yapma böyle yaaaa... ne güzel bak tedaviye de başladınızzzz... geri sayım artık bunlarrr kendini sıkma bak böyle işini daha çok zorlaştırıyosun bencee...

ayyyyy ecrini çooooooooooooookkk merak ediyorumm bana da sanki hamileymiş gibi geliyo başından beriii... inşallah inşallah hamiledirrrrr....

krisss nerdi ki hastane acil falan diyodu ya iyidir inşallahhh... aman sağlıklı olsunlar anne kızzz.. nazar değmesinn..

o zaman halka oluşturur bizimkiler

ronyacım çok sağol canımıniçi stres yapmamaya çalışıcam inşallah başarabilirim bende bu sakin koca varken ben daha çok çatlarım gibime geliyo :)))))))

Merhabalar kızlar,nasılsınız? Hafta sonu şehir dışındaydım,çook sayfalar olmuş maalesef okumaya vaktim olmadı,sabah biraz göz atmaya çalıştım ama çok bişey anlamadım sadece Kris'in bebişi kızmış herhalde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Gülüm'den ne haber geldi,inş hamiledir.

Sevgili Pamuk kaan hoca ne dedi,test yapıldımı sonuç nedir?

Bu sayfada gördüğüm kadarıyla Ecrin de hareket var inş pozitifdir.

birisi cvp verirse çook sevinirim vaktim olduğunda sayfaları okuyacağım ancak şu an çok merak ediyorum ve tonla işim var

canımcım cuma günü sperm testi vericez ilaç yazacak kaan hoca cumayı dört gözle bekliyorum sen nasılsın canım

gülüm 2. hamilemiz
ecrin inşallah 3. olucak cevap bekliyoruz ondan
pamuk galiba cuma günü gidiçek doktora canım sen nasılsın

gülüm 2. hamilemiz
ecrin inşallah 3. olucak cevap bekliyoruz ondan
pamuk galiba cuma günü gidiçek doktora canım sen nasılsın

ayyyyy çok sevindimGülüm,Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş.
Ben iyiyim şükür,eşim bi türlü ebaydan proxeed sipariş etmeyi becerememiş:) ben yokken onu halledecekti güya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…