- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #5.301
herkese hayırlı geceler kızlarrr
iyi geceler canım hoşgeldin
hayatım neyapayım iyice kafayı yiyodum tedavilerden çok iyi oldu benim için bak toparladım kendimi hemenceciksalı günü gidicez az kaldı hem
hoşbuldum pamuk nasılsın
benim presedimden haber yok ya yarın 1 hafta olcak sizinkilerde bu kadar gec geldimi canım
pamul ne güzel dün eglenmişsiniz
eşin salı günü test yaptırcak galiba benim eşimde salı günü test yaptırcak İNŞALLAH hayırlı haberler alırız canım
İNŞALLAH adetime kadar yetişse cok memnun olurum bu ay kullanmak stiyorum ALLAHIM nasip edersecanım benim preseed 8 günde gelmişti proxeed 1 ayda gelmişti araya bayram girdiği için gecikmişti merak etme canım buaralar elinde olur
evet canım o eğlenceden sonra test vericez artık salı günü sende salı günü gidiyormuşsun canım biz ilk defa sperm testi vereceğiz değerler çok az çıkıcak o yüzden canımı sıkmıcam önümüzde 6 ay sürecimiz var inanıyorum ki bu 6 ayda değerler çok güzel olacak seninle hep aynı zamanlarda doktora gidiyoruz inşallah senin içinde güzel olur herşey arkadaşım
İNŞALLAH adetime kadar yetişse cok memnun olurum bu ay kullanmak stiyorum ALLAHIM nasip ederse
dogru ya evet bizim hep denk geliyo dimi
salı günü test vericek esşim perşembede dr göstericez bakalım bze ne diycek cok merak ediyorum
hepimiz için hayırlısı nese o olsun İNŞALLAH AMİN
krishazelim geçmiş olsun canımıniçi nasıl oldun iyimisin
Sagol canim ben iyiyim
asil haberler senden :)))))))))))))))
benim dünüm harika ötesi geçti diyebilirim çok güzeldi eşime tekrardan aşık oldum valla :)
sonrası istediğim gibi olmadı :)))))))) uyudu bebiş ya sorma
yarın transferım var kızlarrrrr
bugun aradılar 16 yumurtam tplanmıstı
15 i olgun cıktı
dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kalmıs hucre sayıları değişior dedi
kalıtesını sordum normal dedi
2. kalıteymıs bu kotumu((((((
gulummmmmmmmmmm nerdesın yha
canım cok sıkkın kızlar
Canım merhaba. 2 haftadır yeni okulda internet bağlantısı olmadığından sizleri hiç takip edemedim, evde de hala yok internet. Gelmesini dört gözle bekliyorum valla. Ne hastanesi, geçmiş olsun, önemli bişey değildir umarım?Sagol canim ben iyiyim
asil haberler senden :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?