- Konu Sahibi boncukboncuk
- #5.701
cadısın cadı tatlı cadıııııı....![]()
yok yok masumcadi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cadısın cadı tatlı cadıııııı....![]()
yok yok masumcadi:)
cadılık iyidir bazen boşver bak işini görüyosun işte...
kızlar kaan hoca eşimin değerlerini dosyasına koyuyor bide onlarda kalıyor dedimki bak yarın gidiyosun fotokopisini ne gerekiyosa değerleri bana getir diyorum illallahhh çekio![]()
ama doğru yani sana da getirsin bence de.. öğrenmen lazım değerleri.... yalnız sonuçlar inşallah güzell gelcekte kötü de çıksa üzülmek yok çünkü tedaviyle düzeliyo hepsi biliyosunn. sen muayene olmadın mı bu arada kaynattın mı onu arada..
kesinlikle tedaviden sonrası çok iyi sonuçlar alacaksın kaan hocaya yakın olman çok büyük şans zaten eminim ben sen 6 aya kalmazsınn... :)
valla bizde değerler fena değil kaan hocada kendi doktorumuz da değerleriniz yeterli diyoo.. ben rahim filmi çektirmek için doktora gittim çekmedi gerek yok en az 3 ay daha deneyin dedi.. aynen senin gibi benimde herşeyim normal.. bekliyoruz şimdi bakalım hayırlısı artık ben şuna çok inanıyorum yüce rabbim ne zaman verirse o zaman olcak bizde tedbirimizi alıp bekliyoruz işte...
iyi geceler hayatım öpüyorum seni çok....
kan ve demirine bakildi degilmi senin?
Yok bitanem ne gezer..Doktordan hiç memnun kalmadım..
Çok erken gelmişim öyle dedi. Test falan hiçbişey yapmadı.
Başka bir doktor arıyorum.