Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy canım benim seviyorum biliyosun eşimin mutluluğunu görseniz inanın onu öyle görünce gözlerim doluyo :) krishazel cips yemene izin verdi diyeyim :)))))))) akşam 11 de gelecek kağıt onda yazarım diğer sonuçlarıda evet hayatım 4 şubatta iğneler nasıl fayda edecek acaba krishazel ilaçların ikiside iğneymiş ben bittim diyo :)))))

bebegim klomen yok degil mi? cunki ignelere baslayinca bizede biraktirmisti .
sen sagol birtanem asil kaan hoca saolsun

veee sira geldi l aginine:)) soyle diyordun soyluyorum l arginine baslayabilir artik cunki cok zamaniniz kalmadi:)))

vallahi ya Allah her eve bir pamuk versin dert keder kalmaz:))

bebegim klomen yok degil mi? cunki ignelere baslayinca bizede biraktirmisti .
sen sagol birtanem asil kaan hoca saolsun

veee sira geldi l aginine:)) soyle diyordun soyluyorum l arginine baslayabilir artik cunki cok zamaniniz kalmadi:)))

Allah önce seni çıkardı karşıma öyle deme herşey Allah ın bir vesilesidir ve sudan çıkmış balık gibi çırpınırken çok yardımcı oldun bana Allah razı olsun sonrada kaan hocam

L- arginineye başlayabiliriz yani ayy çok mutlu ediyosunuz desteğiniz mükemmel valla sizi çok seviyorum

fsh değerim msj kutumda eşim bugün msj attı yazayım 0,55 canım

cok az canim yaa
o artinca sorunda kalmayacak zaten

insallah en kisa zamanda artar
bizim 3.3 idi ona bile az demisti kaan hoca yukseltmeliyiz dedi
diger doktorlar onemsememisti

5.5 oluncada hamile kaldim zaten

cok az canim yaa
o artinca sorunda kalmayacak zaten

insallah en kisa zamanda artar
bizim 3.3 idi ona bile az demisti kaan hoca yukseltmeliyiz dedi
diger doktorlar onemsememisti

5.5 oluncada hamile kaldim zaten

krishazelim kullandığım vitaminleri zaten biliyosn canımıniçi bunlara ek olarak kaan hocanın verdiği 2 iğne tedavisi birde l-arginine ekliyorum başka ilaç vermemş kaan hoca klomen yok evet

valla isi cok zor ama yapacak birsey yok
peki obektenmi vuracak sormusmu?
biz gobekten vurduk oyleyse tuyo verecez size:)) sen bile vurabilirsin ki bence sen vur .

valla isi cok zor ama yapacak birsey yok
peki obektenmi vuracak sormusmu?
biz gobekten vurduk oyleyse tuyo verecez size:)) sen bile vurabilirsin ki bence sen vur .

hemen soruyorum nerden vurulacağını nette kalçadan yazıyo ama iğneyi ben vuramamki korkarım :18:
valla canımmm

krishazelim kullandığım vitaminleri zaten biliyosn canımıniçi bunlara ek olarak kaan hocanın verdiği 2 iğne tedavisi birde l-arginine ekliyorum başka ilaç vermemş kaan hoca klomen yok evet

canim digerleri vitamin zaten
sizin toplam 2 ilaciniz var oda igneler . onemli olan ilaclar
vitaminlerde destekleyecek :)

bende esime soyledim benimkide cok sevindi :)))))))
benimki anlar seninkinin halinden:)))))) selam soyluyor:))

Aleyküm selam gülüyo benden de çok slm söyle dedi aradım kaan hoca yarında gelin demiş iğneyi söylecekmiş anlaşılan dediğin gibi tüyo verecektir
Allah eşin ve sana hayırlı evlat versin diyorum bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…