- Konu Sahibi boncukboncuk
- #5.921
pamukcum esımın hazıran ayında fsh degerı 2.4 ,testesteronu 6.5 ti,amelıyat sonrası bırdaha fsh testı ıstemedı teoman bey sadece testesteron ıstedı o da tumlabda 5.5 cıktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sılıvrı tarafındayım.hem merkeze uzak hemde köyde((aslında teoman bey ocakta dedı.2 ocaktada bızım 6. ay doldu amelıyat sonrası.ama ben esıme ekım sonunda basladım ya evıcap ve cınko vermeye ozyuden 3 ay tam dolsun oyle gıdelım dıyorum.yanı 29 ocakta gıdelım dıyorum.test yaptralım .bende gıdeyım okullar tatıldeyken.bırlıkte konusalım.hem su dna hasarını ıyıce sorayım konusayım dıyorum canım.oyuzden 15 tatılı beklıyorum.zaten 3 hafta falan kaldı.fsh testıde yaptrsın esım tekrardan.hepsını15 tatılde rahat rahat halledeyım dıyorum canım.merkeze uzagız nısantasına gıtmem ıcın rapor almam gerek.ee ek dersımde gıtmesın dıyorum.bılıyorsun bırgunde bayagı kesılıyor.e bıryandan tupbebek parası bırıktırmeye calısıyorum.bıryandan ev taksıdı oduyoruz.oyuzden bu koyde duruyoruz.fdalan fılan.yanı en uygun 15 tatıl ozaman gıdıcez ınsallah canım
pamukcum esımın hazıran ayında fsh degerı 2.4 ,testesteronu 6.5 ti,amelıyat sonrası bırdaha fsh testı ıstemedı teoman bey sadece testesteron ıstedı o da tumlabda 5.5 cıktı.
oo bayagi uzaksiniz
bizim yazlik o tarafta yazlari gidip geliyoruz da o bile zor geliyor
15 tatilde rahat rahat yaparsiniz canim ama tup e sartlandirma kendini normal olacak de okadar ameliyat oldunuz tedavi olmadiniz amabence tedavi icinde bir sure tani kendinize
canim ya bariz sorunun ne oldugu belli
2.4 cok dusuk
testesteronu iyi bak
sizin fsh inizi arttirmaniz gerekiyordu insallah artmistir
canım ınternette okuduguma gore hasar % 35 ten coksa mıkroenjeksıyonla bıle sans cok azmıs.ama evet tedavımızı olup oyle baslıycam tupbebegede.teoman bey dedı.n-bu ılacı 4 ay kullancaksın ama ocakta bır bakalım fsh yukselmeden sadece varıkosel ne kadar duzeldı yanı varıkoselsız degerler ne kadar duzeldı heralde ona bakıcak oyuzden bekletıyor.sonra fsh tedavısı yapıcak heralde.ocak sonu bslasın ılaca.mayıs gıbı test yaptırıp ona gore baslarız .bana normalle zor gıbı gelıyor hamılelık canım yaa(
ama fsh ıcın ılac almadan fsh kendılıgınden duzelmez degıl mı.yanı evıcap cınko falan etkı edermı kı.:26:
kizlar hangi diziye bakiyorsunuz
muhtesem yuzyilmi
suphemi?
gecen yaz okumustum hurrem sulatni
moscof cariye , Demet Altinyeleklioglunun kitabi
bir solukta okumustum kitaba uygun gidiyor
kris annem kuzum ben galiba yimirtlamadım :93:
ateşimin yükselmesi gerekirdi bugün düştü
ayy bide 3 gün üst üste çalışdık elimde olan bütün preseedi tükettim![]()
saglik olsun canim
dur bakalim bellide olmaz
zaman ne gosterecek
kısmetten öteye geçilmiyor canım arkadaşım
muhteşem yüzyıla baktınmıı
pambıkkkkkkk gızzz delüü net ettin adamda böyle oldu anam 0 çekecek derken milyon hemde 10 değil 20 değil tamm 93 milyoneşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın
sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)
pambıkkkkkkk gızzz delüü net ettin adamda böyle oldu anam 0 çekecek derken milyon hemde 10 değil 20 değil tamm 93 milyon
canım çok tebrik ederim inş. sen 3 aya kalmaz hamiile kalır 7 ay sonrada doğrursun
ben şincik içeriye gideyimde şu herüfün dünyasını dar edeyim elin adamları 0 spermleri 90 lara çıkartı bizimki bi gayret edipte yükseltemedi onu kırmak için değil yaa hiç gayret etmiyor bu Aydan önce gittim kendi ellerimle aldım kürleri yaptım kendimede onada ilaçlarını herşeyini takip ettim kimyasalda olsa bi gebelik olduama bu ay yoruldum hepsi bitti adam gidip almayı bırak ben söylemesem zinco yu bile içmiyor günlerce napıcam bilmiyorum biraz içinden gelse başarıcam dese çoktann hamileydim
allah tan geldi bişey diyemem sorunu için ama gayret etmememesi çok üzüyor beni hatta bazen okadar kızıyorumki neler geliyr dilime susuyorum :95::95::95::95::95::95:
ayy kadser al benden de okadar.valla ben soyluyorum.zaten derdımı kımseyle paylasamıyorum kk harıc bırde ona soylıyceklerımı ıcımde tutamam.esra erol dun evlendı bugun hamıle bızde kac aydr tık yok.adam kac yasında sen kac yasındasın dıyorum.ilaçları ıcmedıgı zaman sen de sorun bendemı ıcmıyorsun bırde dıyorum valla soyluyorum banane.içsin o da.az bıraz bızı dusunsunler.bız onlar yuzunden neler cekıyoruz.bırde ısı dahada zorlastırıyorlar
![]()
hayatım tüpe falan geçmeden sen şu kaan hocaya bi görün de bence sonra karar ver güzelim yaaa.. çünkü teoman bey bilmiyorum da işi ticarete dmknüş hayatım artık ya..