- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #5.961
canim cok opuyorum seni sende yat sogukta oturma
yarin gorusuruz
tamam canımcım bende seni çok öpüyorum .allah rahatlık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok opuyorum seni sende yat sogukta oturma
yarin gorusuruz
hadi oradan sende esinden dertlenirsen millet yatsin olsun:))
seninki kuzu
cok gecmiş olsun pamuk dediyin gibi cana geliceyine mala gelsin canımevet bende başlayacaktım bu diziye ama bir türlü başlayamadım ya morelim bozuldu buzdolabımda yanmış(((((((( ev buz gibi
yok degiller sanirim
ama ikiside capada
ates kadioglu cem kadioglunun hocasi
kırıshazelcim bizim presed gemedi yarın 10 gün olcak acaba yarı has. gelirken postaneye sorsam mı oraya ne dersin
yoksa cok acalemi ediyorum
sor canim ben ptt den almistim
dedim dimi sana yumurtladın diye :)))) erkenden yatışındanda belli değilmi tavukcuk olduğun
şaka bir yana ronyam bilmiyorum içime seninle ilgili güzel şeyler doğuyo![]()
canımm ben senin yüreğinin saflığına çok inanıyomm
bu kadar güzel şeyler hissediyon inşallah gerçekten dediğin gibi olur
güzel haberler veririm sizlere
canım tekrar geçmiş olsun ama garantisi varsa hallolur üzülme
bugün bi hayır falan dağıt verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş
Esracım dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah
slm kızlar transferın 3. gunundeyım duanıza ıhtıyacım varrrrrrrr cok optum sızı
krishazel iy geceler canım kaçtan belli bekliyom ilaç için birtürlü gelmedi cevap yokmu bana göre bişe
canım benim eşimde beni deli ediyor ben çabalıyorum herzaman vitaminlerini bile ilaç kutusu var hergün hazırlıyorum ve hergün arıyorum içtinmi diye zorla içiriyorum yani ama artık alıştı içmeye ne versem içmek zorunda zaten sağol hayatım inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz :))))))
eşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın
sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)
slm kızlar naber nasılsınız bakalım nasıl gidiyorr hayat yenı hamılelerimiz varmı bakalım
ay pardon canım ya seni gülüm sandım
sinirden gözüm hiçbişeyi görmüyorki :) ben kendi adıma orta halliyim işte bunada şükür
sen nasılsın ?