- Konu Sahibi boncukboncuk
-
boncukcugum hosgeldın canım
valla cok zor yha ıletısımsız hayat dusunemıorum :)
yagmurcugum kelın ılacı olsa kendı basına surer
bızım yapmadıgımız bişi kalmadı ama sonuc gene aynı
bıze cogu doktor spermı artıracak bişi yoktur dedi
sadece ölesıne destekler dedi
nasıl bır hastalıkmıs
Hiç sorma esracım ya.Gerçekten herhangi bir iletişim aracı olmadan durmak çok zor.....
selam canım. Öncelikle herşey gönlünce olsun dilerim. Biz şuanda düzenli olarak 2 şey yapıyoruz...1) Her akşam keçiboynuzu kürü 2) İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız sperm sayısı arttırıcı çay kürü, haftada 2 kere aynı gün. Beslenmeye dikkat etmeyi bıraktım, bebeğimi düşürdükten sonra. Hem çok yoruldum hem de farklı telaşlar başladı. Taşınmak vb. gibi. Belki tekrar beslenmeye dikkat etmeye başlarım ama şimdilik bi hareket yok....
boncuk yagmur nermın yarın muaberk gun ılk deneme gıdıcem bılıosunuz tup bebek ıcın
benım nıyetıme bebegımın olması ıcın 1 tane yasını serıf okurmusunuz yarın rıca edıorum
41 yasın topluyorum
tamam cnm bugün bi tane okurum.rabbim vesile eder inş.
allh razı olsun okuyunca bana haber verırsn cok sevınırım
canim ben simdi beslen meye dikat ediyorum bebegin icin cok uzuldum
canim sen ilk sayfada yazdiklarini tekrar benim icin soylermisin birde brokoli salatasini falan nasil yapiyordun yardim et canim bana
Günaydın canım. Tamam bende sana okurum. Ama akşam okudum diye yazamam çünkü biliyosun internetim yok daha evde. Ama İnşallah okuycam senin niyetine.
Evet kızlar esranın dediği gibi, birbirimize bu gece isimlerimizle dua edelim.nermin, yagmur ve esra sizler için dua edicem, lütfen sizlerde bana dua edin. Önümüzdeki ay İnşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde hamile kalıp bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allahım kabul etsin inşallah dualarımızı.
allh razı olsun yazıorum o zamn lısteye okuyorsun dıe
Tamam yaz canım okuycam akşam senin için. Allahım kabul etsin inşallah.
allh razı olsun okuyunca bana haber verırsn cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?