Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tek sorun hiz canim
preseed jel ve ovulasyon testi kullanman sart
ve iliskiden sonra 2 saat bacaklari dikeceksin

ben seni birkac aya hamile birakirim hic merak etme
hemde bu sonuclarla:)))

ay ciddimisin krııss inan şuan yüzümü güldürdün aldım preseed jeli aldım ovulasyon testinide sipariş verdim 2 güne gelir işallah denicem eşime incir keçi boynuzu kürünüde yapıyorum bu arada inciri akşamdan sabaha degilde bir kavonozun içine incirleri sonra zeytinyagını koyup bir hafta bekletip öyle yedirin böle daha etkili oluyomuş bide balla çörek otunun tozunu karıştırıp renklinin 2 günü sabahları aç karnına bir tatlı kaşıgı yumurtalıkların çatlamasına yarıyomuş arkadaşım bununla hamile kaldı ben deniyorum sizede tavsiye ederim seninde bebişin hayırlı olsun saga salim kucagına almayı nasip etsin mevlam

kızlarrrr Seller: dreamuniverseonline ( 5140)
Natrol L-Arginine 3000 mg. - 90 Tablets
250689821797 - Price: US $15.49
Seller has not provided shipping information. Check the item description or request total from the seller.
US $
Estimated delivery: Varies*
Seller ships within 1 business day(s)
1
US $15.49
burda ne diyor yaaa okutuya ne yzıcam bennnn????

satıcı nakliye bilgisini sunmamış sanırım türkiye ye satış yapmıyor olabilir

canim amerika disina gondermiyor
saticiyla gorusun diyor
sakin odeme yapma
once saticiya sor

krishazel bu eşimin ilaçlarına rapor çıktıya canım yüzdede olsa bişey veriyormuyuz ya

eşimde prodexsin dışındakilerin hepsini aynı anda alıyodu dikkat edelim o zaman

bende öyle yapıyodum proxeed i veriyodum yarım saat 1 saat sonra hepsini birden içiyodu içimdende acaba bu şekilde fayda edermi diye düşünüyodum bundan sonra teker teker içer artıkın

bende öyle yapıyodum proxeed i veriyodum yarım saat 1 saat sonra hepsini birden içiyodu içimdende acaba bu şekilde fayda edermi diye düşünüyodum bundan sonra teker teker içer artıkın

pamuk savsaklıyo bizimki arada birde ilaçları teker teker verirsem unutucak ama başındayım gardiyan gibi yapcak bişey yok :)))))

pamuk savsaklıyo bizimki arada birde ilaçları teker teker verirsem unutucak ama başındayım gardiyan gibi yapcak bişey yok :)))))

bende güvenemiyordum o yüzden hepsini birden içiriyodum :))))))) işe gidince ben yanında olmuyorum ozaman her yarım saatte bir ararım :))))) tamammmmmmmmmmmmmmmm tamammmmmmm diyo

krishazel canım ben yine aynı soruyu sorucam ama kızma olurmu:)))
şimdi bizim omega bitti eşime vermiycem artık sadece ben kullanıcam
ama ginseng ve ginko bitmedi hala l argineyi vermek için bu ikisininde bitmesini bekliyim dimi

tamam canim ver artik cunki sende sona yaklastin
yatmadiysa hemen basla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…