- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 37
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #6.141
Canım hani eşin ilaçlarını kullanmıyo dedin ya bende eğer kullanmıyorsa ucuz tüp bebek yapan bi yer biliyorum kampanyada hiç kaçırma diye tavsiyede bulunmak istedim ,biliyorsun ilaçlarda dewmllık şart,yalnış anlamadın inşallah yardımcı olmak için yazmıştım:)))))))
canım 2 kürü aynı anda vermemen gerekiyomuş keçi boynuzuna ara ver ozaman incir kürünü vereceksen öyle biliyorum çünkü ahhh beni hiç sormayın duyan herkes arıyo hepten mağdurum bilgisayarımın adaptörü yandı kombim yandı çamaşır makinam yandı buzdolabım yandı eşimin ses sistemi yandı daha ne olsun sevincim kursağımda kaldı anlayacağın canım
krishazelle yeni tanıştığım dönemlerde daha samimi değilken ileti yazdı
(kızlar çok mutluyum yağmurum yumurtladı diye ) bende yağmurum kim dedim :))) düşünnnn sizin aşkınız bitmez benimde size olan sevgim hiç bitmez
h.b. canım çok şükür işte :)
pamuk bu arada incirler keçiboynuzunun aynı anda verilmesinin zaralı olduğunu bilimoyrdum :26:
sanırım havuçsuyu ile zararlıydı o
esinin ses sistemine ne oldu:)
hoporlor bagla:)))))))))
aynen bizdede var o heyecan inşallah bari şu testler güldürür yüzümüzü yağmurcum
yarın gidicek eşim test için bi 4 gün sonrada başka bi yerde yapılacak testler inşallah artmıştır değerler
canim incirle keciboynuzu ayni anda verilir
biz yaptik cunki:)
kadsercim ginseng i gnc den al canım ben ordan aldım gingko biloba 3 kutu 60 kapsüllü gittigidiyordan almıştım 78 liraya
Şu an inanın gözlerim doldu ,ilanı aşk yapıyorum yağmurum2001 krishazeli sewiyor ,ama ben çok eşliliktende yanayım napiyim güzel olan herşeyi sewiyorum ,haremim de olmasın mı?Bana yakışmaz mı ?
yok neden yanlış anlayayım :)
ama bende pambık gibi doğal yoldan istiyorum ilaçları düzenli kulllanıyorda kürlere pek inanmıyor yani biraz gayret etse baya yükselecek değerler inş. çünkü geçtiğimiz ay baya yüklendim zorla bazenve kimyasalda olsa gebelik yaşadım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm yani biraz daha zorlamayı düşünüyorum yinede saol canım bnm
Canım inşallah daha iyi sonuçlarla geleceksin:)))))))
canım ikisi aynı anda verilemz diye biliyorum bende çok okudm bu konuyu ama sen daha iyi bilirsin
gittigidiyorda sahte vitaminler var cok dikkatli olun arkadaslar
esinin ses sistemine ne oldu:)
hoporlor bagla:)))))))))
şuan onun bilgisayrından giriyorum canımcım hoparlörde yandı ahhh bir görsen evi herşey talan oldu
havucla keciboynuzu ikisi verilmez diye biliyorum da
inciri duymadim canim
sonucta incir yani ne zarari olur:)) zaten 1 tane yiyecek
krishazelim ben bu anlattığım adamdan bak neler aldım ama güvenemiyorum balık yağına 150 kapsül içerinde 3 kutu omega aldım fiyatı 80 küsürdü
gingko biloba aldım 3 kutu 60 kapsül içerisinde bunuda 78 liraya aldım bunlar natrol marka ama balık yağının bir kutusuda solgar biliyosun ama içime güvensizlik doğdu fiyatıda çok ucuz deil ama bilemiyorum içime kurt düştü
Ayyyy kızlar bu kadar çiçegin içinde bir böcek beni hadi yatalım diye çağırıyo ,keyfim kaçtı ,daha koklayamadım ki sizleri(((((Fazla yazıpta sayfaları uçurmayın karşınızda ihtiyar bir kadın war yetişemiyo:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?