Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben eşin ilaçları kulanmıyo zannettim ,iyi kullanıyormuş çok şükür ,azcım oda nazlanmasın bakim ona ewlwt wermek için uğraşıyoruz burda dimi:)))))

olsun balım yaaa boşa uğraşır o ben azcık sinirlenirim ağlarım ama sonra yine devammmmm
bak yine birsürü vitamin alıyorum
kızlar bi bakın şunlara krissss hangilerini alayım
GINSENG + GINKGO BILOBA 90 TABS BRAIN MEMORY BOOSTER A - eBay (item 270531068608 end time Jan-09-11 1156 PST)
Ginkgo Biloba 6000mg (360 tablets) - eBay (item 320629245438 end time Jan-09-11 0529 PST)
GINKGO BILOBA-120 MG.-100 Capsules-Standardized - eBay (item 360332804634 end time Jan-08-11 0934 PST)
Natrol L-Arginine 3000 mg. - 90 Tablets - eBay (item 250689821797 end time Jan-27-11 0048 PST)
Natrol L-Arginine 3000 mg, 90 Tablets - eBay (item 280574342827 end time Jan-09-11 1956 PST)

havucla keciboynuzu ikisi verilmez diye biliyorum da
inciri duymadim canim
sonucta incir yani ne zarari olur:)) zaten 1 tane yiyecek

bende öyle biliyorum canım da ikilemde kaldık kızlarla

ben daha öncede ikisini aynı anda uygulamıştım bi dönem

valla artık çoooook sıkıldım vitaminden patlasada ne olursa olsun yedircem hepsini

arkadaşlar ben bi daha yazım totel siperm sayısı 152 milyon siperm sayısı 76 milyon yavaş dogru hareketli 20 yerinde hareketli 10 hareketsiz 70 morfoloji görememişim ordada 2 yazıyo buarada aşılama yapıldı tutmadı 6 ay sonra dış gebelik geçirdim durumum bundan ibaret kötümü

canlarim benden size tavsiye ya ebayden alin
yada gnc nin indirimlerini takip edin hergun sitesinden
ilk hafta indirim oluyo
gnc biraz pahali ama dunyanin en iyi markasi

gnc den e vitamini ve ginseng aldım içim çok rahat bende çok güveniyorum e vitamini 90 kapsüldü bitmek üzere ay günler nasıl geçmiş dün gibi hatırlıyorum e vitamini al dediğini

bence harika senin işin ovülasyon testiyle preseed e bakar valla anında hamile kalırsın o kadar yani

tek sorun hiz canim
preseed jel ve ovulasyon testi kullanman sart
ve iliskiden sonra 2 saat bacaklari dikeceksin

ben seni birkac aya hamile birakirim hic merak etme
hemde bu sonuclarla:)))

krishazelim kaan hoca demişki ilaçlarını al yandaki hemşire odasına git nasıl vurulacağını öğren 1 ay sonrada yanıma gel demiş yarın servisçiler gelecek izin almış işyerinden yarında gidemiyor yani

niye yaaa
ne varki onda
gitsin bir klinikte vurdursun neyi bekliyo

niye yaaa
ne varki onda
gitsin bir klinikte vurdursun neyi bekliyo

rapor çıktığı zaman ücret alınmıyor değilmi yüzdesi falan da yok yani aslında öğrenmesi daha iyi hergün kendisi vurur çünkü ben yapamam yarın beyaz eşya servisi ve kombici gelecek o yüzden gidemem diyo canım

ok tatlım alıyorum bunu ozaman
proxeedle ginko bibola bide bu hepsini aynı anda kullanabilir dimi ?

valla şekerim önce proxeedi veriyorum ben ondan sonra akşam yemeğinden hemen sonra eline tüm vitaminleri dolduruyorum hepsini birden içiyo bende düünüyorum etkisi bu şekilde olurmu diye ama olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…