- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.261
sevser canım eşine sevindim karar verdiğinize inşallah darsı tez zamanda sizinde başınıza
bak eşine söyle motive olsun işte böyle
Karden
Canım gözümüz aydın,çok sevindim..
Rabbim tamamına erdirsin,hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canımsın sen benim ya dilek kapım açıkken yapmışsam duayı eminimki sizlerinde yakında haberini alırız çünkü dualarımda hep sizlerde vardınız sizinde ameliyatınıza vesile olduysam ne mutlu bana canım allah canı yürekten yapılan duaları çevirmiyo canım çok ağladım çok yalvardım ama herzaman rabbimi göz yaşlarım asilikden değil rabbim bu acıya dayanamadığım için nolur affet dedim şimdi hep sizler için yalvarıcam rabbime aslında ben ameliyattan fayda gördüğümüzü sanmıyorum canım daha 2 ay bile olmadı rabbimin gönlü istedi bu işin aslını öğrendim canım takmamakmış yani şu şekil ben hep zaten yeni ameliyat olduk şimdi olmaz dedim hiç yok bugün akıntım geldi bu 14. günüm şu bu hesabı yapmadım gelişigüzel girdik ilişkiye olacağı varmış oldu
sağol canım seninde tez zamanda kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin
İyiyim tatlım,sen nasılsın?
Bebikimiz nasıl
şimdi sen 1 buçuk aylıkmı hamilesin acaba canım maşşallah canım ya nekadar büyük ve güzel bi sürpriz oldu bu canım arkadaşım benim
iyiyim canım,topikten güzel haberler alınca keyifleniyorum,seviniyorum....
bebekte iyidir inşallah...benim süt ile aram yok içsem daha iyi olur heralde....
kızlar ya içime bi umut doğdu eşimin degerleride iyi çok şükür okadar istiyorumki anne olmayı anlatama ve eşimde yanımda ameliyatı ayarlayacak arkadaşımızı aradı sordu allaha şükürler olsun inşallah ameliyat bize iyi gelir kris hemen bekleme 3 ay dedi 3 ay daha bekleyecez bakalım allah büyük ........
Aynen canım..
Her hamile haberinde içim kıpır kıpır oluyor..
Ayrı bi keyifleniyorum..
Benim de aram hiç iyi değil süt,peynir ve yoğutla..
Ama doktorum özellikle bu üçünü tüketmem gerektiğini ısrarla vurguluyor..
Bence sen de içmeye çalış,özellikle sütü..
inan canım ben bu değer işinden anlamıyorum yarın öğrenirim ancak doğru canım ya nasıl munzurum nerdende geldi aklıma iyiki yapmışım şu testiher ay yapıyodum tek çizgi çıkınca ya daha çok erken diyodum yada bu test bozuk diyodum kabullenemiyodum
merhaba arkadaslar ben yeni katildim bir ay once ogrendim tedavisiz hamile kalamayacagimi esimde fsh yetmezligi var ayni problemi yasayip dogal yollardan
hamile kalan varmi
Ben de eşim ameliyata hazırlandığı ay hamile olduğumu öğrendim canım..
Değerlerimiz de iyi diyorsun..
Belki bi bomba da sen patlatırsın..
Burada olmaz olmaz diye bişey yok..
Ben de eşim ameliyata hazırlandığı ay hamile olduğumu öğrendim canım..
Değerlerimiz de iyi diyorsun..
Belki bi bomba da sen patlatırsın..
Burada olmaz olmaz diye bişey yok..
valla günde 1 bardak içmeye çalışıyorum 1 kasede yoğurt...kahvaltıda da 1-2dilim peynir o kadar....
sen hangi vitaminleri kullanıyorsun fatma...
Canım ben vitamin olarak sadece elevit kullanıyorum..
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..
Dediğin gibi bende süt,yoğurt,peynir ve yumurta tüketmeye çalışıyorum..
Haftada 1 kez balık..
Bazen ceviz,badem..
Bol yeşillikli salata..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?