Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevser canım eşine sevindim karar verdiğinize inşallah darsı tez zamanda sizinde başınıza
bak eşine söyle motive olsun işte böyle

saol canım benimmmmmmmmmmm allaha şükürler olsun ameliyat olmaya karar verdi ama tatlım ben haklıydım bütün egm yi benim eşim kurtaracaktı sanki birde ameliyat olsun sora gelsin benim kuzummmmmm allahın izniyle tabi

şimdi sen 1 buçuk aylıkmı hamilesin acaba canım maşşallah canım ya nekadar büyük ve güzel bi sürpriz oldu bu canım arkadaşım benim

sağol canım seninde tez zamanda kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin

Amin canım..
Yazdıklarını okuyunca eskiye gittim..
Bende idrar testi yapıp,ikinci çizgiyi görünce aptala dönmüştüm resmen..
Olabilir mi,olabilir mi diye evin içinde koşturuyordum..
Zaten inanamadım..
O gün kan testi için 3 ayrı hastane gezmiştik..

Rabbim bu mübarek cuma gecesinde açılan ellerimizi çevirmesin inşallah,isteyen bütün arkadaşlarımıza bu sevinci yaşatsın..

şimdi sen 1 buçuk aylıkmı hamilesin acaba canım maşşallah canım ya nekadar büyük ve güzel bi sürpriz oldu bu canım arkadaşım benim

inan canım ben bu değer işinden anlamıyorum yarın öğrenirim ancak doğru canım ya nasıl munzurum nerdende geldi aklıma iyiki yapmışım şu testi her ay yapıyodum tek çizgi çıkınca ya daha çok erken diyodum yada bu test bozuk diyodum kabullenemiyodum

merhaba arkadaslar ben yeni katildim bir ay once ogrendim tedavisiz hamile kalamayacagimi esimde fsh yetmezligi var ayni problemi yasayip dogal yollardan
hamile kalan varmi

iyiyim canım,topikten güzel haberler alınca keyifleniyorum,seviniyorum....
bebekte iyidir inşallah...benim süt ile aram yok içsem daha iyi olur heralde....

Aynen canım..
Her hamile haberinde içim kıpır kıpır oluyor..
Ayrı bi keyifleniyorum..

Benim de aram hiç iyi değil süt,peynir ve yoğutla..
Ama doktorum özellikle bu üçünü tüketmem gerektiğini ısrarla vurguluyor..
Bence sen de içmeye çalış,özellikle sütü..

kızlar ya içime bi umut doğdu eşimin degerleride iyi çok şükür okadar istiyorumki anne olmayı anlatama ve eşimde yanımda ameliyatı ayarlayacak arkadaşımızı aradı sordu allaha şükürler olsun inşallah ameliyat bize iyi gelir kris hemen bekleme 3 ay dedi 3 ay daha bekleyecez bakalım allah büyük ........

kızlar hamilelik psikolojisimi ne benim başım dönmeye başladı zaten eşimde beni sinir ediyo düzgün otur bacaklarını uzat rahat et sanki benden iyi biliyo nasıl rahat edeceğimi öksürmeme bile karışıyo ya inanamıyorum

Ben de eşim ameliyata hazırlandığı ay hamile olduğumu öğrendim canım..
Değerlerimiz de iyi diyorsun..
Belki bi bomba da sen patlatırsın..
Burada olmaz olmaz diye bişey yok..

valla günde 1 bardak içmeye çalışıyorum 1 kasede yoğurt...kahvaltıda da 1-2dilim peynir o kadar....
sen hangi vitaminleri kullanıyorsun fatma...

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
karden buna göre sen 5 haftalıkmı hamilesin şimdi

valla günde 1 bardak içmeye çalışıyorum 1 kasede yoğurt...kahvaltıda da 1-2dilim peynir o kadar....
sen hangi vitaminleri kullanıyorsun fatma...

Canım ben vitamin olarak sadece elevit kullanıyorum..
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..
Dediğin gibi bende süt,yoğurt,peynir ve yumurta tüketmeye çalışıyorum..
Haftada 1 kez balık..
Bazen ceviz,badem..
Bol yeşillikli salata..

balık deme hayatım...
ben bir balık hastasıyım bayılırım balığa ama 2 kere denedik yemeyi yiyemedim tiksindim(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…