Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım darısıda inşallah bu ay sana hissediyorum sende o güzel haberi vericeksin bize gör bak

Kızlar ben kaçıyorum .. Yarın iş yok ama erkenden kalkıp ev temizleyeceğim ..
Yağmur sağolsun camlarımı batırdı ..
Cam çerçeve sileceğim ..
Bayramada az kaldı , yakında bayram temizliği telaşesi başlar ..
Haydi kızlar görüşürüz ..

yagmurum
zaten ıgnelerı olacaksın
doktorun yıne asılama olcak gıbı o gun sperm testı yapacak degılmı
belkıde degeler guzel cıkar sperm sonucuna gore asılama yaoparsınız
bole olacak dımı yoksa benmı yanlıs anladım

ne camı çerçevesi boşver önce bir adet ol

evet canım süpriz oldu gerçekten bilge boşuna yazmamış süpriz yumurta diye gerçektende öyle

kaan hoca ile tedaviye başlayın bence.sperm değerleriniz kaç peki?

bayagi dusuk 7 milyon sayi ileri hareketli %5 normalde yurt disinda yasiyoruz turkiyede tedavi yarim kalir diye baslamakta kararsiziz kaan bey 5 eylulde gelin dedi simdi bulundugumuz yerde tedaviye basladik ama etkili olurmu bilmiyorum

valla benim de içime pek sinmemişti eşin yeni başladı diye tedaviye....dnayı da takma kafana,boşver.kaan hocanın eşinin bir araştırması alt tarafi.bir teze kobay oluyoruz işte...

kızlarr naslsınız canlarrr geçmişi okuyodum :)

KARDEN: Canım Rabbim tamamına erdirsin İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın küçük meleğini İNŞALLAH bitanem...

canım yaa ben iş yerindeyken okumuştum çift çşizgi .ıktığını eve geldim iftara hazırlan falan derken dedim bi bakayım yaa çok mutlu oldum canım yaa bizim için bol bol dua et bitenem gebelerin duası kabul olurmuş....

bayagi dusuk 7 milyon sayi ileri hareketli %5 normalde yurt disinda yasiyoruz turkiyede tedavi yarim kalir diye baslamakta kararsiziz kaan bey 5 eylulde gelin dedi simdi bulundugumuz yerde tedaviye basladik ama etkili olurmu bilmiyorum

aaa yurt dışı işni bilemem.aslında gelebilme imkanı varsa 1 kere gelmeniz yeterli zaten hoca 1 gidince gelmeyin mailleşelim diyor yoğun olduğundan....varikosel yok dimi?

topiğe ilk geldiğn günlerdeki karamsarlığın ve paniğini hatırlıyorumda:)))))))))))))

değilmi ekintosum ilk sorduğum soruda varikosel diye bişey varmış o ney???? offf offf zaman işte gerçektende herşeyin ilacıymış acıların .... hatta ölümlerin bile

karden en son adet tarihini hatırlıyormusun ne kadarlık olduğunu hesaplardık
ama en son olan kanaman değil

canım ben son 3 ay çok dengesiz oldum önceden hep 28 günde bir olurdum ama 3 ay önce ayın 13 nde ondan sonraki ay 7 sinde geçen ayda 28 nde oldum herzaman yumurtlama günümü internetten hesaplardım ama tarihleri girince internette hesaplayamadı

iğneleri oluyorum tatlım
iğnelerin bana etkisine bakacağız yumurta kalıtesine ve gelişip gelişmediğine
aşılama iptal tatlım
ama yarın yapılacak fsh testi yüksek çıkarsa düşğünebiliriz
Bak kuzum benim az kaldı 18 ağutos bat ...
6 gün sonra belli olur gebiş olup olmadığım :)

368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablon çok güzel
inşallah yarın tavan tapacak ateşin
iyi uykularsanada:))

tabiki dua edicem hepinize canım heran dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…