- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.321
saoltatlım yumurta takibi yaptıracağız sadece ,aşılama iptal ,doktorumla konuştum ,o senın dedğin ilacı soracağım,
eşimde yarın fsh testi yapacak ,değere göre zaten sayıyı tahmin edebiliriz,inşallahhhhh 5 lerde çıkar:))
aşkım bu ay değil ama inşallah bidaki aya,inşallah tek tek hamile kalcağız:))
aşkım kısmet belki de hamıle kalırım,allah büyük ,senı sewiyorum:))
oleyyyyyy arkadaşım bal gibi hamilesin
iptal tatlım((
ama bi bakmışım fsh tavan yapmış bende aşılama yapmışım
nerde bende o talıhhhhh:)))
eşim zaten bu aya pek yanaşmıyordu ,onun dilediği gibi oldu işte:)
saoltatlım yumurta takibi yaptıracağız sadece ,aşılama iptal ,doktorumla konuştum ,o senın dedğin ilacı soracağım,
eşimde yarın fsh testi yapacak ,değere göre zaten sayıyı tahmin edebiliriz,inşallahhhhh 5 lerde çıkar:))
Kızlar ben kaçıyorum .. Yarın iş yok ama erkenden kalkıp ev temizleyeceğim ..
Yağmur sağolsun camlarımı batırdı ..
Cam çerçeve sileceğim ..
Bayramada az kaldı , yakında bayram temizliği telaşesi başlar ..
Haydi kızlar görüşürüz ..
yazdı kız yazdı gordum degelerı onu gordukce daha da keyfım yerıne geldı cok sukur
amelıyatı da cok yenı daha hayrılsıı bakalım
ınsallah yakında bızde suprızlerle karsılasırız
ben ramazanı cok guzel gecırıcem ınsallah Rabbım de mukafatımızı verır ınsallah hayırlısıyla
kız bole haberı almak daha keyıflı olmsutur dımı
tam suprız yanı senınkı
masallah
bayağı fark etmiş desene,:))))
bilgem tablonu yayınlasana ateş tablonu:))
bir bakayım:)
Canım belki devletten raporu alıp , tüp bebeği özelde yaptırıyorlarsa devlet bu dediğin rakamı karşılıyor olabilir..
Ama ben direk devlet hastanesinde yaptıracağım yani raporu alıp özele gitmeyeceğim ..
1 kere özelde denedim çok canımı yaktılar .. Beliki devlette yaptırdığımda olmicak ama güveniyorum ben devlet hastanesine ..
Doğru söylüyorsun bende tedavilerimi hep devlet hastanesinde yaptırıyorum özel hastaneler çok ilgi gösteriyor fakat ticarethane gözüyle bakıldığı için resmen kazıklıyorlar. Tabi bizde çaresizce ne deseler yapıyoruz o yüzden güvenim pek yok. Ben ankarada yaşıyorum ve çok fazla devlet hastanesi var (araştırma, üniversite) onlardan birine yaptırcam ama ben o hastanenin hocasına özel muane olmayı düşünüyorum o zaman ilgi alaka sonsuz oluyor. Allahım inşallah dualarım kabul olurda bunlara hiç gerek kalmadan bu ay aşılama ile hamile olurum. 2 yumurtam var yarın 12. gün usg ile bakılcak büyük ihtimal çatlatma iğnesi verilir 14. günde aşılama. İnşallah geç kalınmaz çünkü bugün acayip kasık ağrım var ya yumurtalar büyüyor yada iğneye gerek kalmadan çatlıycak 2. ihtimal olmaz inşallah
kaan hoca ile tedaviye başlayın bence.sperm değerleriniz kaç peki?
aşkım bu ay değil ama inşallah bidaki aya,inşallah tek tek hamile kalcağız:))
aşkım kısmet belki de hamıle kalırım,allah büyük ,senı sewiyorum:))
oleyyyyyy arkadaşım bal gibi hamilesin
iptal tatlım((
ama bi bakmışım fsh tavan yapmış bende aşılama yapmışım
nerde bende o talıhhhhh:)))
eşim zaten bu aya pek yanaşmıyordu ,onun dilediği gibi oldu işte:)
kızlarr naslsınız canlarrr geçmişi okuyodum :)
KARDEN: Canım Rabbim tamamına erdirsin İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın küçük meleğini İNŞALLAH bitanem...
Canım belki devletten raporu alıp , tüp bebeği özelde yaptırıyorlarsa devlet bu dediğin rakamı karşılıyor olabilir..
Ama ben direk devlet hastanesinde yaptıracağım yani raporu alıp özele gitmeyeceğim ..
1 kere özelde denedim çok canımı yaktılar .. Beliki devlette yaptırdığımda olmicak ama güveniyorum ben devlet hastanesine ..
Doğru söylüyorsun bende tedavilerimi hep devlet hastanesinde yaptırıyorum özel hastaneler çok ilgi gösteriyor fakat ticarethane gözüyle bakıldığı için resmen kazıklıyorlar. Tabi bizde çaresizce ne deseler yapıyoruz o yüzden güvenim pek yok. Ben ankarada yaşıyorum ve çok fazla devlet hastanesi var (araştırma, üniversite) onlardan birine yaptırcam ama ben o hastanenin hocasına özel muane olmayı düşünüyorum o zaman ilgi alaka sonsuz oluyor. Allahım inşallah dualarım kabul olurda bunlara hiç gerek kalmadan bu ay aşılama ile hamile olurum. 2 yumurtam var yarın 12. gün usg ile bakılcak büyük ihtimal çatlatma iğnesi verilir 14. günde aşılama. İnşallah geç kalınmaz çünkü bugün acayip kasık ağrım var ya yumurtalar büyüyor yada iğneye gerek kalmadan çatlıycak 2. ihtimal olmaz inşallah
Bende Ankara'da oturuyorum ..
Ankara Zekai Tahir Eğitim ve Araştırma'da yaptıracağım ..
İnşş aşılama ile olur da tüpe gerek kalmaz canım ..
Bende bu ay yhumurtlama günümü belirledim , preseed ile çalıştım ama hayırlısı :)
bayagi dusuk 7 milyon sayi ileri hareketli %5 normalde yurt disinda yasiyoruz turkiyede tedavi yarim kalir diye baslamakta kararsiziz kaan bey 5 eylulde gelin dedi simdi bulundugumuz yerde tedaviye basladik ama etkili olurmu bilmiyorum
topiğe ilk geldiğn günlerdeki karamsarlığın ve paniğini hatırlıyorumda:)))))))))))))
karden en son adet tarihini hatırlıyormusun ne kadarlık olduğunu hesaplardık
ama en son olan kanaman değil
iğneleri oluyorum tatlımyagmurum
zaten ıgnelerı olacaksın
doktorun yıne asılama olcak gıbı o gun sperm testı yapacak degılmı
belkıde degeler guzel cıkar sperm sonucuna gore asılama yaoparsınız
bole olacak dımı yoksa benmı yanlıs anladım
tablon çok güzelBak kuzum benim az kaldı 18 ağutos bat ...
6 gün sonra belli olur gebiş olup olmadığım :)
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım yaa ben iş yerindeyken okumuştum çift çşizgi .ıktığını eve geldim iftara hazırlan falan derken dedim bi bakayım yaa çok mutlu oldum canım yaa bizim için bol bol dua et bitenem gebelerin duası kabul olurmuş....
Bende Ankara'da oturuyorum ..
Ankara Zekai Tahir Eğitim ve Araştırma'da yaptıracağım ..
İnşş aşılama ile olur da tüpe gerek kalmaz canım ..
Bende bu ay yhumurtlama günümü belirledim , preseed ile çalıştım ama hayırlısı :)
bende etlik zübeydeye gidiyorum orası daha tenha ilgi alakada hiç fena değil. Preseed kullanmayı bende istiyorum ama 2 ay önce mantar enfeksiyonu geçirdim hala tam geçti diyemem bide preseed kullanırsam tekrar azdırmaktan korkuyorum :) hassas bünyelerde mantar olabiliyormuş bende ki bünyede ne bulsa kapar zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?