- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.981
canım krisim kardeşim yol arkadaşım henüz bişe yapmadık bayramdan sonra artık duruma göre karar vereceğiz önce bir tüp bebek yaptırdığım dr. gideceğim görüşmeye çağırmıştı hala gidemedimherşey üstüste gelince böle oldu....... dr. tlf konuştuk gel görüşelim genetik test isteyeceğim dedi hayırlısı İNŞALLAH önce onunla görüşeyim herşeye ona göre karar vereceğim....
yoo kaan hoca bizden testi 1 ayda istemişti
ona göre yolumuzu çizelim diye
biz 1 buçuk ay sonra yaptırdık
11 milyondu
ama ilerimiz hep 0
Ameliyatın epikirizinde 6 ay sonra yazılmış
kaan hoca ben sizden isticem zmznı gelince dedi.
buay fsh baktırıcaz onu mail atarım belki hemen ister ona göre hareket ederiz.
Krisim ya düzelme olmazsa
tamam canim ozaman biran once gorus doktorunla ne yapacagimiza karar verelim.
evet herkes öyle diyo tam iyileşme 6 ay sonra oluyo ama
kaan hoca erken tedaviye başlıyo
ama bizim daha fazla oldu neden gelmedi bebişimiz
Ufff ceylan ya o düzelmeme ihtimali beni çökertiyor.
sorma canım yaa
benim aklımda bu ihtimal hiç yoktu bile
herşey güzel sayı falan
ileri hız 0
gerçi morfolojiye baktırmadık daha bayramdan sonra baktıracaz onada
Ameliyatın epikirizinde 6 ay sonra yazılmış
kaan hoca ben sizden isticem zmznı gelince dedi.
buay fsh baktırıcaz onu mail atarım belki hemen ister ona göre hareket ederiz.
Krisim ya düzelme olmazsa
evet herkes öyle diyo tam iyileşme 6 ay sonra oluyo ama
kaan hoca erken tedaviye başlıyo
ama bizim daha fazla oldu neden gelmedi bebişimiz
Daha önce kaçtı morfolojiniz?
duzeldi bile
gor bak !!!!!
%2 miydi neydi canım
ama o zamanlar sayı 7 milyondu
şimdi 89 milyon
morfolojinin bu kadar önemli oldugunu bilmiyodum o zaman hemde
off offffffffff
allahım yardımcımız ol
ama bizim meleklerimiz nazlı sen bilmiyomusun birazdaha naz yapsın hele bi annesi zamanı gelince RABBİM tabikide hepimize nasip edecek... unutma bizim sınavımız bu ceylanım RABBİM hayırlısını hayırlısı zamanda nasip etsin İNŞALLAH.... hepimiz acele ediyoruz hepimiz o günün hayaliyle yaşıyoruz hani deniyorya stres yapmayın die nasıl stres yapılmaz işte bak bende bunu anlamış değilim eşimle 1 kez birlikte olsam o bile bana umut oluyor... hernekadar ovulsayon günlerimi nöbette geçiriyor olsamda :) düşünsene bizler eşlerimizle nerdeyse bebek için birlikte oluyoruz iş gibi zorunluluk gibi ve stres yapmamam biri bu stres yapmamanın açılımını banada yapsaya nasıl oluyormuş acaba ben hala çözemedim oluruna bırakmakmış nasıl oluruna bırakılıyor nasıl bebek fikri düşünceden siliniyor hiç anlamış değilim.... TAKDİRİ İLAHİ İŞTE RABBİM herşeyin doğrusunu zamanını bilir bizim içinde bir zaman vardır ben buna inanıyorum bazen kopuşlar yaşasamda..... ( ayy ne çok şey yazmışım kusura bakma balım)
kilzar esim bayramdan sonra izine gelicek.bende turkiyede izindeyim zaten.esim gelince tup bebk yaptirdigim merkezde urolaga goturucem hic duyan oldumu ismini istanbulda umut tyup bebk merkezinde.emre bakircioglu sanirim..ben butun tedavilerimi orda olmustum baskada istanbul civarinda bildigim yok zaten urolog..gecen sen 6 milyondu bakalim bu sene kac milyon cikicak.kizlar detayli bilgiyi nasil aliyosunuz.spem tatlili yaptiriken ne diyosunnuz.
kilzar esim bayramdan sonra izine gelicek.bende turkiyede izindeyim zaten.esim gelince tup bebk yaptirdigim merkezde urolaga goturucem hic duyan oldumu ismini istanbulda umut tyup bebk merkezinde.emre bakircioglu sanirim..ben butun tedavilerimi orda olmustum baskada istanbul civarinda bildigim yok zaten urolog..gecen sen 6 milyondu bakalim bu sene kac milyon cikicak.kizlar detayli bilgiyi nasil aliyosunuz.spem tatlili yaptiriken ne diyosunnuz.
bayramdan sonra izine çıkacam canım arife günü nöbet tutuppp sonrasında 20 gün izinliyiz :) doktoruma gidip görüşeceğiz bu arada spermioğramıda yenileyeceğiz bakalım ne kadar yol almışız ona göre herşey nasipse belli olacak takipse takip aşılamaysa aşılama ama tüp değil tüp en son çare artık..... önceden yaptığım gibi hemen tüpe koşmayacağım elimdeki imkanları bi değerlendirelim bakalım belkide hiçbişeye gerek kalmaz minik meleğim annesine babasına ceeee ben geldimmm der....düşünmesi hayal olsada güzel
ya biz hızlı davrandık hemen ikimizde ameliyatımızı olduk
aşılamamızı yaptıdık
her şeyi bi kenara ittik
misafir bile kabul etmedik yumurtlama gününde
bizim gibi bir anne babanın bebegi nasıl bu kadar nazlı ve yavaş olur
kesin babaannesine çekecek
beklemekten başka çaremiz yok
ben streste yapıyom sayılmaz aslında
bu kadarcıktanda etkilenmez umarım
şuan tatilin hayaliyle geçiyo günler
bebiş olursa oda gelir bizimle olmadı kendi bilir
canım bende umutta tüp bebeği yaptırdım 6 ay oldu bayramdan sonra izine çıkıyoruz hem kendi doktorumla görüşeceğim hemde emre beyle görüşeceğiz ona görede yol izleyeceğiz... benim araştırmalarıma göre emre bey alanında oldukça iyiymiş araştırmalarıma dayanarak kendisiyle görüşmeye karar verdik hayırlısı İNŞALLAH... gitmeden önce 3 günlük cinsel perhizle gidin spermioğram istemi zaten kendisi yapar istem yapmasa bile siz kendisinden rica edin istem yapsın... başka yapman gereken bişe yok sanırım ben umutta hiç tetkik yaptırmadım ama yaptıran tanıdıklarım var..hayırlısı olsun canım .... (kimbilir belki aynı zamanda gideriz)
bayramdan sonra izine çıkacam canım arife günü nöbet tutuppp sonrasında 20 gün izinliyiz :) doktoruma gidip görüşeceğiz bu arada spermioğramıda yenileyeceğiz bakalım ne kadar yol almışız ona göre herşey nasipse belli olacak takipse takip aşılamaysa aşılama ama tüp değil tüp en son çare artık..... önceden yaptığım gibi hemen tüpe koşmayacağım elimdeki imkanları bi değerlendirelim bakalım belkide hiçbişeye gerek kalmaz minik meleğim annesine babasına ceeee ben geldimmm der....düşünmesi hayal olsada güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?