- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.781
ben en çok sigara içmesine bozuldummm diğer halinide oruç diyedir dedimmm yada bi canını sıktııı aman boş verdimm
Çakır ve bilgemden güzel haberler bekliyoruz.
Mübarek günde inşallah Rabbim nasip etmiştir..
benım arkadaşıma da bu yakışırrrrrrr:)))))))))))))
boşverrrrrrrrrrr
kocan bile olsa kimse senden daha değerli değil
herkes söylediği sözden utanır
sen burda masum bir meleksin:)
aaa yağmırımı unutmuşum oda var beklenenler arasındaaa
cuma doktora gitmicekmiydin canım sen
ewet tatlım saat sayıyorum
bakalımdoktor bu sefer benı kapıdanmı atacak:))))))))))))))
yagmurum sen bitanesin yaa tüm enerjimi aldım senden bizleri evlatlarımzla kanatlandırsın ben beni bileni, bilirimmm
evet eşimde olsa ben den degerlisi yok
gözünüz aydın olsun ilk olduğu için farketmez diye düşünüyorumselam kızlar dun dra gıttık kızım olacak galıba bakalım bızde sasırdık ılk soylendıgınde erkek denmıstı sımdıde kız dendı bakalım hayırlı ve saglıklı olsun onemlı olan bunlar...cok sevındık mervemız gelıyor dıye esımde bende kız cocuklarına bayılıyoruz zaten kokos yapcam onu
allah yar ve yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gelinkızlar biz gidiyoruuuzzzzzzz
sizi çok ama çok seviyorum
bize dua edin eşim ameliyat olcak herşey yolunda gitsin ilk fırsat bulduğumda girerim topiğime
sizler benim canımsınız inşallah hepimiz birer birer anne olcaz
hepinize şimdiden teşekkür ederim sizi ççççççççççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviyorum
hoşçakalın...................
kızlar biz gidiyoruuuzzzzzzz
bize dua edin eşim ameliyat olcak herşey yolunda gitsin ilk fırsat bulduğumda girerim topiğime
hepinize şimdiden teşekkür ederim sizi ççççççççççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviyorum
selam kızlar dun dra gıttık kızım olacak galıba bakalım bızde sasırdık ılk soylendıgınde erkek denmıstı sımdıde kız dendı bakalım hayırlı ve saglıklı olsun onemlı olan bunlar...cok sevındık mervemız gelıyor dıye esımde bende kız cocuklarına bayılıyoruz zaten kokos yapcam onu
canım inşallah iyi geçecek ameliyatınızkızlar biz gidiyoruuuzzzzzzz
kız ne hamıleliği nerde bende o talihhhhhhhhhhh:))))))yagmurum inşalah hamişsindir
ohhh ohhhhh maşşalahselam kızlar dun dra gıttık kızım olacak galıba bakalım bızde sasırdık ılk soylendıgınde erkek denmıstı sımdıde kız dendı bakalım hayırlı ve saglıklı olsun onemlı olan bunlar...cok sevındık mervemız gelıyor dıye esımde bende kız cocuklarına bayılıyoruz zaten kokos yapcam onu
selam kızlar dun dra gıttık kızım olacak galıba bakalım bızde sasırdık ılk soylendıgınde erkek denmıstı sımdıde kız dendı bakalım hayırlı ve saglıklı olsun onemlı olan bunlar...cok sevındık mervemız gelıyor dıye esımde bende kız cocuklarına bayılıyoruz zaten kokos yapcam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?