Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar :)
krisim benim ginko lar malesef hüsranla sonuçlandı adamın elinde ürün yokmuş iptal ettik araştırdım en iyi bunu bulabildim ve aldım VİTAMİN POWER GİNKGO BİLOBA(HAFIZA GÜÇLENDİRİCİ) GittiGidiyor.com'da #34473349
ginsengde bunu aldım canım
TRIPLE GINSENG ROYALE | Vitamin Power
bunları netten almadım biraz önce dr. kontrölün vardı ordan çıktıktan sonra aldım çünkü artık kargo beklicek sabrım falan kalmadı inş. şifa olurlar yaaa zaten bunlarda yurtdışından ithalmiş.sence nasıl?

benide eklermisiniz kızlar

kadsercim bu gurup bu hız ve azimle bu ay yeni hamileler çıkartacak allahın izniyle...

amiiinnnnnnn canımda benim ismim yok burda aşk olsun

şekerim gingko yu indiriminden yakalamışsın inşallah faydasını görürsün diğeri hakkında benim de bir bilgim yok keşke gnc den alsaydın bugün sipariş veriyosun yarın elinde oluyo okadar çabuk yani neyse şifa olsun bacımmmm kafanı takma bile hiç

ebaydan sipariş veren arkadaşlar bakın size ürününüz nerde olduğunu belirten bir link vericem burdan takip edebilirsiniz yalnız mailenize gelen ( tracking number ) numaranızı bilmeniz gerekiyor eğer bilmiyorsanız satıcıyla iletişime geçerek tracking number isteyebilirsiniz böylece ürünüm ne zaman gelecek diye kaygınız olmaz türkiyeye geldiğini dahi anlayabiliyorsunuz

USPS - Track & Confirm - Put our delivery information to work for you

umarım faydasını görürsünüz ben çok gördüm

balımmm nasılsın :)
evet ginko yu elden aldım ama bu fiyata aldım kargo yok iyi fiyata geldi yani bu marakada fena değil ginseng korean ginsegide vardı ama bunda hem korean hem sibirya hemde amerikan ginsengi varmış daha etkiliymiş ondan bende bunu aldım :) l argininede senin verdiğin linkten aldım kargolanmış ve evicap,zinco,klomen,proxeed e birinden biri etki edicektir canım heralde ne kafama takıcam herşey rabbimin elinde nasıl olsa görüyor gayretimiz elbetteki sonuç alıcaz inş.
bu arada bugün dr. önümüzdeki ay hsg çekicek bana :18:
son olarak arı sütü ile keçb. kaldı onlarıda aldımmı tamamdır inş.ha bide zeytinyağında incir

iyiyim hayatım seninde iyi olmana sevindim kadser bak ayın 15 inde bende arısütü bal polen alıcam hani ronyanın verdiği link vardıya adam gerçekten sertifikalı işini harika yapan biri bundan alıcam ben fiyatı biraz iyi ama ilk aldığım öylece duruyo hiç içime sinmedi 18 liraya almıştım bir kaç gün verdim sonra bıraktım hala duruyo ucuz diye sahte geldi bana şimdi ordan alıcam sende ordan al

pamuğum nasılsın fıstığım naptın iğneleri buldunmu
canım o satıcıdan ben 3 kere alışveriş acayip memnun aldım
bide koli geldiğinde gör nasıl özenle nasıl güzel kargolanmış yanına tahta kaşığı konmuş
gerçekten çok titiz bir satıcı ben sertifasını aldığı yeride araştırdım
gerçekten güvenerek alışveriş yapabilirsin ayrıca tadıda çok güzel
canım bide satıcı özel karışım hazırlıyor mesela ben şunu daha fazla bunu daha az istiyom diyebilirsin
inşallah şifa olsun fıstığım

kız olsun yedir bence yinede boşa gitmesin

sağol canımıniçi ayın 15 inde alıcam bende bu senin satıcı hep aklımdaydı adam gerçekten süper satıcı
ilacı bugün almış eşim :)))))))) 2 kutu almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…