- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #7.741
abowwwwww :)) dur bi kaşıkta ben yiyim bakıyım şundan
canım öyle bakıyorum ama bulamdım yahu :26:
neyse gelirim birazdan çook acıktım aşkımda geldi bir börek yapmışım ımmmmmmyiyimde gelim
güzel pamuğum benim hiç umudum yokki sizlere güzel haber verem
ben adetim gecikmesin diye ümit ediyorum bugün 29.gün inşallah çok gecikmezde
biran evvel tedaviye başlarız
hayatım eşinde problem yoksa neden hamile kalmayasın ablanada çok üzüldüm(( geçenlerde bir topikte okudum kadın bilmeden radyasyona girmiş hastaymış film falan çekilmiş haberim olsa seni öldürürmüydüm yawrum diye üzüntüsünü dile getirmişti ((
belki sende bu ay hamilesindir sakın ilaç falan içme benim eşim normal değilken bile adet günü hemen ilacımı içmiyorum bakıyorum devamı varmı var ozaman içmeye başlıyorum ilacı ben de ne tuhafım ama
ceylan sen niye hiç yazmıyosun canım iyimisin nasılsın
gelmesin adetin bebişine kardeş gelsin inşallah :))))))
kadser dua edilimki krisimin canı çekmeye :18::18:
neyse canı çekerse yollar artık kocişini pastaneye aldırır
teşekkürler canım iyiym ben iki gündür yoktum geçmişi okuyodum o yüzden göremedim iki gündür hsg için ugraşıyorum makina bozulmuş önümüzdeki aya kaldı aslında bu hafta yapılırsa makina gel dedi ama adetim biteli çok olmuş oluyo o yüzden bende korkuyorum bi problem olursa diye önümüzdeki aya kalsın diyorum hayırlısı olsun...
bizler iyiyiz sen yinede umudunu kesme olur olur tam beklemediğin bir zamanda gelir bebeğin.inşallah seninde öyle olur canım
canım biliyonmu bir buçuk yıldır korunmuyoz ve bu sürede hiç gebelik yaşamadım
ancak her ay bir kaç kişi benim hamile olduğumu hissederdi ancak sonu fos çıkardı
bu ayda kimseden ses çıkmıyo bir tek sen hissediyon
bakalım olursa bu senin uğurundur diyeceğim
pammukum kuzum iyiyim ben günümü bekliyom yani adet olmayı
kızlar ozlembaris,ceylan06,emine82,sherin, esilanur, kadser nasılsın güzeller
ronya sen normalde kaç günde bir adet görüyosun?
hsg nedir tatlım bilmiyorum kadserdemi yaptıracaktı acaba önümüzdeki ay a yaptırırsın sende sendemi bir problem olursa diye korkuyosun inşallah bie problemin yoktur canım adetlerin düzenli değilmi
canım bende pko var belli değil bazen 45 gün bazen 60 gün belli olmuyor
ceylanım iyiyim fıstığımm
pammukum kuzum iyiyim ben günümü bekliyom yani adet olmayı
kızlar ozlembaris,ceylan06,emine82,sherin, esilanur, kadser nasılsın güzeller
hsg rahim filmi yok diye biliyorum 1 kaç yıl önceki tahlillerden falan ama tekrarlamakta yarar var zaten kaan bey istedi eşin tedavi olurken sende boş durma dedi galiba bende zaten istiyodum eşimin durumu düzelince adetimde önceden 2-3 gün önce olurdum son bi kaç aydır 2-3 gün sonra oluyorum inşallah bi problem yoktur kan sonuçlarında bi sorun çıkmadı ultrasyondada yok galiba sadece rahim filmi kaldı inşallah onuda sorunsuz atlatırız:)))
bizde kaan hocanın yanına gittiğimizde bana da sordu sizde bir problem yok değilmi adetleriniz düzenli dedi öyle baktır falan demedi bence sende de hiç bir sorun çıkmayacak canım boşuna stres yapma ben soğan kürüne başlıcam ama bir türlü başlayamadım sen yapsana 15 gün sürüyo zaten
KIVIRCIK ALİ ölmüş(((((( çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?