- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #7.761
günaydın kızlar kimseler yok nerdesiniz ayol benim baldızlar kayınçolar bacanaklarım tutulmuş yaktın beni krisim
selam kızlar :)
krisim benim ginko lar malesef hüsranla sonuçlandı adamın elinde ürün yokmuş iptal ettik araştırdım en iyi bunu bulabildim ve aldım VİTAMİN POWER GİNKGO BİLOBA(HAFIZA GÜÇLENDİRİCİ) GittiGidiyor.com'da #34473349
ginsengde bunu aldım canım
TRIPLE GINSENG ROYALE | Vitamin Power
bunları netten almadım biraz önce dr. kontrölün vardı ordan çıktıktan sonra aldım çünkü artık kargo beklicek sabrım falan kalmadıinş. şifa olurlar yaaa zaten bunlarda yurtdışından ithalmiş.sence nasıl?
canım biliyonmu bir buçuk yıldır korunmuyoz ve bu sürede hiç gebelik yaşamadım
ancak her ay bir kaç kişi benim hamile olduğumu hissederdi ancak sonu fos çıkardı
bu ayda kimseden ses çıkmıyo bir tek sen hissediyon
bakalım olursa bu senin uğurundur diyeceğim
bebişinle hoşgeldiiiiiinnnnnn :)))hepsini okuma atla benceBen geldimmmmmmmmmmmmmm
gecmisi okuyup hemen geliyorum
sağol canımıniçi ayın 15 inde alıcam bende bu senin satıcı hep aklımdaydı adam gerçekten süper satıcı
ilacı bugün almış eşim :)))))))) 2 kutu almış
dur daha yeni basliyorsun alis alis:)
o sey oldumu peki:))))))))))))))
ayy dün çok güldüm arkadaşıma tel. açtı anlatıyo
markete gittim bal alıcam bir baktım arısütübalpolen iyidir herhalde diyerek 2 kutu aldım birini istanbula eşime diğerini kendime aldım sonra öğretmenler odasında oturuyorum arıcılıkla ilgilenen bir öğretmen varmış gittim ona sordum hocam bu iyimi demişyanındakiler gülmeye başlamış ne bilsin saf arkadaşım demişlerki hocam siz değilde eşiniz bunu kullanabilir demişler bu hala bişey anlamamış sonra eve gittim diyo biraz yedim duvara tırmanmaya başladım diyo gülmesinden bana da anlatamıyo :)))))))) kız dedim o sorulurmu o erkekler için
kadını azdırıcı bir etkisi olmasın :))))))) baksana
kızlar nasılsınız hepiniz hoşgeldiniz.bişey sorucam size adetime 5 gün falan kaldı beyaz bir akıntı geliyo ama böle çok.neden gelir bu akıntı?bileniniz varmı?üşüttümmü ben acaba diyorum boğazımda hafif şiş ama hap içemiyorum
onda da sebebsiz infertilite var 6 yıllık evli ama olmuyo sebebi bulanamıyor
KIVIRCIK ALİ ölmüş(((((( çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin(
2 kutu kac hafta gidecek kac tane var 1 kutuda
bittin sen kadser krishazel gelince bunu duyarsa elinden çekeceğin var keşke demeseydin :)
umarım tok gelmiştir krisss :)bu arada evet bende önümüzdeki ay hsg çekilicek inş.bittin sen kadser krishazel gelince bunu duyarsa elinden çekeceğin var keşke demeseydin :)
canım bugün dr. gitmiştim çıkışta bitkisel destek ürünleri merkezi diye bi yer bende pamuk gibi acele ettikçe herşey aksi oluyor aldığım ürün iptal edildi işte başkada türkiyede yok dışardan gelmeside çok sürecek bende bulunca aldım ginsgide korean da vardı ama bunda hem sibirya hem korean hemde amerikan ginsengi varmış daha etkiliymiş sencede öylemi :26:nereden aldin peki?
yoo enerji isteyen kadinlarda kullanabilir:)))))))))))))))))
elisanur mesela :)
ovulasyon testi ve preseed kullansin ozaman
borekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((((((((((((((
kadser neli yaptin boregi((((((
cok canim cektiiiiiii
hamile olmayasin
en buyuk hamilelik belirtisi beyaz akintidir
borekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((((((((((((((
kadser neli yaptin boregi((((((
cok canim cektiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?