- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.301
kızlarrr nasılsınızzzzzzzzz
herkese iyi geceler iyi bayramlar tatli hanimlar nasilsiniz ??
biz bugün doktora gittik rahim agzi kisalmis dedi doktorumuz yani 2 yada 3 hafta sonra bebisler geliyomus hemde sezeryan dedi
pazartesi hastaneye kayit yaptirmaya gidiyoruz dogum icin sanirim 34 haftayi doldurucaz yada bilmiyorum bebislere kaldi
durumlari iyimis cok sükür kizimin kilosu 1407 oglumun kilosu 1391 cokta fark yok aralarinda 10 gün sonra yine kendi doktoruma gidicem kontrol icin
bende 84den yukari cikmamisim buay öyle iste yorulduk bugün
Adamcağızı sevgisiyle boğmuştur yine:)))
esra bu yapabilir
ceylan dün benim ateş 36,0 oldu hiç bu kdr düşmemişti..niye acep kaynanamda yattık ondan olabilirmi:)))
cam açıktı üşüdüm diyemi bilmiyorum yav ff nin kafası karışmaz umarım
Sağlıkla gelsinler aramıza inşallahh
kızlarrr nasılsınızzzzzzzzz
ayy siz yokmusunuz ekin ve sen cok tatlisiniz ya canlarim benim bide esrayi unutmmak lazim,,
ve diger arkadaslarimida cok seviyorum herkesin yeri ayri bende..bu foruma girince kendimi cok huzurlu hissediyorium iyiki varsiniz.....
iyi geceler canim..yaa bebislerin gelme zamni gelmis dememki.hayirli olsun canim ins sagsaglim kavusursun yavrularina ikizlerde genellikle erken dogum oluyomus sanirim..keniden dikkat et yorma kendini..
insallah canim ya su haftalarida doldursalar bugün eltimi aradim yni evlenen
yasi büüyük benden onun icin sanki ona muhtacim korkuyo hastaneye felan cagririm diyee esi hastaymis bi boku da yok afedersiniz
neymis bikmis hastaneden papucumun eltisii ya
herkese iyi geceler iyi bayramlar tatli hanimlar nasilsiniz ??
biz bugün doktora gittik rahim agzi kisalmis dedi doktorumuz yani 2 yada 3 hafta sonra bebisler geliyomus hemde sezeryan dedi
pazartesi hastaneye kayit yaptirmaya gidiyoruz dogum icin sanirim 34 haftayi doldurucaz yada bilmiyorum bebislere kaldi
durumlari iyimis cok sükür kizimin kilosu 1407 oglumun kilosu 1391 cokta fark yok aralarinda 10 gün sonra yine kendi doktoruma gidicem kontrol icin
bende 84den yukari cikmamisim buay öyle iste yorulduk bugün
iyiyiz güzelim sen naptın çıktınmı izne?
senle ceylandan tatilde verimli çalışmalar bekliyorum :)
kan çekiyo topraammmm
sende öylesin canım
aman esrayı unutma kız canınamı susadın
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BAK CEYLANIM yarın ne çıkacak acaba
ahh canim senin bu eltilerindne nedir cektigin keske yakin olsaydik ben gelirdim..boyle durumlarda insanin yardima ne cok ihtiyaci oluyo..olsun ALLAH buyuk bosver sen onlari deluuu karilar..
kız ne üzülüyon delüüüüüü
ne güzel işte senin maraton başlıyo
ilk günler eşinin çok yardımcı olması lazım
ben geliyim dedim ama dinlemedin beni
hadi canım bir an önce dogurda sevek
evet kiz unututrmuyum hic aman aman dah cok gencim dah bi dizine cocuk dogrucam..ya simdi oyle diyorum olsun hic korunmucam soyel olsun 4 5 tane ama sonra bi tane olunca aceba istemezmiyim ki???
ekiiinnnnnnn
senin durum çok vahim
benim tablo anormallikte rekor kırmıştı ama seninkide benimkini geçmiş
ben yorum yapamam buna
uzmana göster
ben çalışmayacam
Ayy sorma bacim tr dekiler cokiyide burdaki iki tanesi fena burdakinin bi taneside trde onuda aradim anam dilinin ucuyla konusuyo
kirilacak sanki hasbam ayy deli olcam bunlar yüzünden erken doguruyom iste ben tencereye koyup pisircekler beni o derece
ALLAH razi olsun canim vardir onunda bi kolayi bakarsin toplarim kendimi kimseye muhtac olmam
hee basliyo iste bakalim nasil olcek
esimin kendine hayri yok hem korkuyo tutmaya felan yeni bebisleri o
sen gelemessin buralara kocisinle felan ugrasamam ben senin hemide polis
dogurimde seversin ancak
Ayy sorma bacim tr dekiler cokiyide burdaki iki tanesi fena burdakinin bi taneside trde onuda aradim anam dilinin ucuyla konusuyo
kirilacak sanki hasbam ayy deli olcam bunlar yüzünden erken doguruyom iste ben tencereye koyup pisircekler beni o derece
ALLAH razi olsun canim vardir onunda bi kolayi bakarsin toplarim kendimi kimseye muhtac olmam
hee basliyo iste bakalim nasil olcek
esimin kendine hayri yok hem korkuyo tutmaya felan yeni bebisleri o
sen gelemessin buralara kocisinle felan ugrasamam ben senin hemide polis
dogurimde seversin ancak
4-5 miiiiiiiiii
sende baya bi hasret var anlaşılan
ben en fazla 3 saglıgım el verirse
ama çok zorsa dogum 3 bile yapmam
azıcık aşım agrısız başım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?