Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi geceler canim..yaa bebislerin gelme zamni gelmis dememki.hayirli olsun canim ins sagsaglim kavusursun yavrularina ikizlerde genellikle erken dogum oluyomus sanirim..keniden dikkat et yorma kendini..

koyda tablonu bakıyım canım ne desem yalan olur şimdi
bence kesin orda yattıgın için
esrayı hiç düşünemiyorum kaynıyla bayramlaşırken
elini öptükten sonra yanaklarını öperken kesin içinden
o an bogazını sıkıp öldürmek geçiyordur
kaç yıl yatarım diye onu düşünüyordur

ayy siz yokmusunuz ekin ve sen cok tatlisiniz ya canlarim benim bide esrayi unutmmak lazim,,

ve diger arkadaslarimida cok seviyorum herkesin yeri ayri bende..bu foruma girince kendimi cok huzurlu hissediyorium iyiki varsiniz.....

kan çekiyo topraammmm
sende öylesin canım
aman esrayı unutma kız canınamı susadın

iyi geceler canim..yaa bebislerin gelme zamni gelmis dememki.hayirli olsun canim ins sagsaglim kavusursun yavrularina ikizlerde genellikle erken dogum oluyomus sanirim..keniden dikkat et yorma kendini..

genelde öyleymis canim suan biseey yapmiyorum zaten ama yapilcak cok sey var :97::97:

su ceylan da selamimi almadi daha uyus

ahh canim senin bu eltilerindne nedir cektigin keske yakin olsaydik ben gelirdim..boyle durumlarda insanin yardima ne cok ihtiyaci oluyo..olsun ALLAH buyuk bosver sen onlari deluuu karilar..

kız ne üzülüyon delüüüüüü
ne güzel işte senin maraton başlıyo
ilk günler eşinin çok yardımcı olması lazım
ben geliyim dedim ama dinlemedin beni
hadi canım bir an önce dogurda sevek

ahh canim senin bu eltilerindne nedir cektigin keske yakin olsaydik ben gelirdim..boyle durumlarda insanin yardima ne cok ihtiyaci oluyo..olsun ALLAH buyuk bosver sen onlari deluuu karilar..

Ayy sorma bacim tr dekiler cokiyide burdaki iki tanesi fena burdakinin bi taneside trde onuda aradim anam dilinin ucuyla konusuyo
kirilacak sanki hasbam ayy deli olcam bunlar yüzünden erken doguruyom iste ben tencereye koyup pisircekler beni o derece
ALLAH razi olsun canim vardir onunda bi kolayi bakarsin toplarim kendimi kimseye muhtac olmam

hee basliyo iste bakalim nasil olcek
esimin kendine hayri yok hem korkuyo tutmaya felan yeni bebisleri o
sen gelemessin buralara kocisinle felan ugrasamam ben senin hemide polis
dogurimde seversin ancak

evet kiz unututrmuyum hic aman aman dah cok gencim dah bi dizine cocuk dogrucam..ya simdi oyle diyorum olsun hic korunmucam soyel olsun 4 5 tane ama sonra bi tane olunca aceba istemezmiyim ki???

4-5 miiiiiiiiii
sende baya bi hasret var anlaşılan
ben en fazla 3 saglıgım el verirse
ama çok zorsa dogum 3 bile yapmam
azıcık aşım agrısız başım

ekiiinnnnnnn
senin durum çok vahim
benim tablo anormallikte rekor kırmıştı ama seninkide benimkini geçmiş
ben yorum yapamam buna
uzmana göster

25. gecesi adet oldum ama 26.sındna başlattı ff . öyle bile olsa yarın yükselirse ben 7.gün yumurtlamıyorumdur heralde ayy lorke ve ronyaya göstermem lazım yarınki ateşimle yorumlarlar artık.
normale döner benim çizelge evimde diildim ya vücut sapıttı:)
üşüyünce bu kdr düşüş olurmu o zmn bu ateş yöntemi ne kdr sağlıklıkiiiii
uff bunuda elime yüzüme bulaştırdım.

kiz masallah sormaya korkuyorum kac eltin var oyle..ayy dikkat et kendine.. canim onlar nasibiyle gelir zaten..eltinlerde yarin severken utansinlar..ALLAH kimsye muhtac etmesin hic bi konuda ins kimseyi kimseye..

anammmm
kız zorlu maraton diyom
hala beni istemiyon
bide gelmezsin diye karar vermiş adıma
sezeryan olunca mecbur emzirmen falan için o verecek kim verecek başka
kız esra hep sen korkuttun biricigi
yok şişko yok kursaksız yok kıtlık getirir dedin
kız istemem allah istemem diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…