- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.601
kızlarrr nasılsınızzzz
yaa ben biraz önce ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı daha yumurtlamadım sanırım :) bu arada kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım :)
yaaa şimdi bu test silik çıktıya ben napcam anlamdımki
napcan çalışcan çalışcan gün aşırı devam canım
kızlarrr nasılsınızzzz
yaa ben biraz önce ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı daha yumurtlamadım sanırım :) bu arada kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım :)
yaaa şimdi bu test silik çıktıya ben napcam anlamdımki
çalışmalar başlıyor yani.... eee 2. çizginin belirmesini beklemek gerekmiyormu bu arada preseedle çalışma değilmi
umudcum napcan çalışma yapacan belki yarın koyu çıkarsa çizgi diye ön hazırlık olur bellimi olur hem tatildesin keyfini çıkar :)
kızlar nasılsınız
yaa malesef sıze atesım dusmedı demeyı cok ısterdım ama dustu yarına gelır sanırım kırmızılar cunku eve gelınce yıne dayanamadım ustune bıde test yaptım erken cıkanlardan vardı presseedle gelen o da negatıf yanı bu ay da olmadı
atesım benı ck heyecanlandırmıstı bu ay ama nasıb dıyelım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ya ınsallah ruyan bu ay olmasa da bı dahakı aya cıkar dıyelım
dualarınızda bızı unutmayın sız hamılelerın kı kabul olur ınsallah
senın de agrıların vs sıkıntılar azalır ınsallah rahatca gecırırsın doguma kadar kalan sureyı
gunaydın cnm.bende ılk tup bebegımı gectıgımız kasım ayında umutta yaptırmıstım,sımdı ıkıncıyı dusunuyoruz yıne umutta yaptırcagız ama hangı ay olduguna net karar veremedık acıkcası.buarada hemsıreymıssın bende hemsıreyım.
canımcım şimdi gördüm yazını ama sen gitmişin : ((sevser canım facede online olsana iki dakika işin yoksa tabi
inşallah hemencecik geçer allah yardımcın olsunbaktım canım sanırım öyle bişey benim ilk defa olunca korktum birden oluverdi çünkü
geçen yıl mantar olmuştu beyaz dı o bu öylede değil
canım siz hangi topicten neyden bahsediyorsunuz :111:
Selam kızlar. Hepinizi çok çok özledim.
Kocaman yaz tatili bitti yarın mesai tekrar başlıyor. Tüm öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun.
lorkem canım başınız sağolsun, Rabbim geride kalanlara sabır uzun ömür versin İnşallah. Ateşinde düşmüş inşallah bu 9 aylık sürecin son adeti olur.
merhaba boncukboncuk... evet nezaman yaz tatili bitti bende anlayamadım ramazanla sanki daha da çabuk geçmiş gibi :) inş sorunsuz bi eğitim öğretim yılı geçiririz... ben de okulöncesi öğretmeniyim balıkesirde görev yapıyorum sen nerede görev yapıyorsun ??
cnm hiç istemesemde yarın görev başlıyor tüm öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun çok laf edecekler off
canım bide buradan teşekkür edeyim dedim ama senin canın sıkkın gibi... ne oldu memnun değilmisin öğretmen arkadaşlarından yani durumunuzla ilgili can sıkıcı çeyler mi söylüyorlar???
başka sebeplerden dolayı varolan negatif duyguları en hassas noktadan çıkarıyorlar ah sanki kilo almışın hamilemisin 3 tane hamiş vardı benden 10 yaş küçük ben 34 yaşındayım öğretmenler odasını bana zindan etmişlerdi takmamayı öğrendim ilk gün kilo almışın derler bakalım bir gelişme var mı derler
Cam çerçeve kapalı olmasına rağmen geldim ki her yer 1 karış toz , toz aldım sildim süpürdüm o kadarcık :)canım bilgem ne bu temizlik kız,gitmeden önce yaptın kapattın gittin. ev ne kirlendi ki geldin yine temizlik yapıyorsun:)))
ayrıca doğal yolla veya tüple ,inancını hiç kaybetme,moralini de hiç bozma:)Rabbim büyük....
Sumak canım kaybetmedim inancımı ama gün geçtikçe bir korku kaplıyor içimi..odası hazır hazır ,ufak tefek esyaaları kaldı bakalım .
ben ınanaıyorum kı en kısa zamanda geelecek bebegın bılgem ,,ınancını ,umidini kaybetme hıc
Ronyaaa'm gelsin de tüple gelsin , hiç fark etmez hemde ..bilgemmm kuzum ufaklık nasıl gelirse gelsin farketmez demi
yeterki anneciğinin göbüşüne konsun
slm millet!
herkes iyidir inşallah tatil sonrası.
bu gece rüyamda topiğe bakıyorum lorkenin msjı varmış eklenti diye yazıyo ben göremiyorum, heyecan yapıyorum gebelik testinin fotosunu koymuş diye sonra açabiliyorum resmi gerçekten öyleymiş ama ben seçemiyorum çizgileri ama demekki iki çizgi var da koymuş diyorum sonra da net mi gidiyo yoksa biri bilgisyarı elimden mi alıyo ne kesin bilgiye ulaşamadım yani:)) neyse hayırlısı olsun bakalım.
kızlar bebiş iyi çok şükür ama benim feci ağrılarım var, özellikle geceleri ağlatıyo bile beni dua istiyorum sizden. henüz evime dönmedim dönünce de girerim inş. Allah a emanet olun.
cnm hiç istemesemde yarın görev başlıyor tüm öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun çok laf edecekler off
başka sebeplerden dolayı varolan negatif duyguları en hassas noktadan çıkarıyorlar ah sanki kilo almışın hamilemisin 3 tane hamiş vardı benden 10 yaş küçük ben 34 yaşındayım öğretmenler odasını bana zindan etmişlerdi takmamayı öğrendim ilk gün kilo almışın derler bakalım bir gelişme var mı derler
bır daha sıze bayram falan yok
ne bu yha hepınız kabugunuza cekıldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?