Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

napcan çalışcan çalışcan gün aşırı devam canım

umudcum napcan çalışma yapacan belki yarın koyu çıkarsa çizgi diye ön hazırlık olur bellimi olur hem tatildesin keyfini çıkar :)

çalışmalar başlıyor yani.... eee 2. çizginin belirmesini beklemek gerekmiyormu bu arada preseedle çalışma değilmi

koyulaşmasını bekleme canım gün aşırı çalış spermleri depola adetine 1 hafta kalana kdr gün aşırıyı devam ettir.
presed kullan tabi.

lorkem hayırlısı olsun ilk defa böyle olunca haklı olaraktan heyecan yaptık hep birlikte inşallah önümüzde aya saklı tutuyoruz hakkımızı
rabbim tez zamanda gönlüne göre versin

merhaba canım ne güzel meslektaşızzz ben ikinci tüp bebek tedavisine henüz karar veremedim aynı şeyleri sil baştan yaşama fifri beni korkutuyor... doğal yolla olsun die mücadele veriyorum RABBİM izin verirse şayet.... HAKKIMIZDA HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLISI OLSUN....

Selam kızlar. Hepinizi çok çok özledim.

Kocaman yaz tatili bitti yarın mesai tekrar başlıyor. Tüm öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun.

lorkem canım başınız sağolsun, Rabbim geride kalanlara sabır uzun ömür versin İnşallah. Ateşinde düşmüş inşallah bu 9 aylık sürecin son adeti olur.

sevser canım facede online olsana iki dakika işin yoksa tabi
canımcım şimdi gördüm yazını ama sen gitmişin : ((
baktım canım sanırım öyle bişey benim ilk defa olunca korktum birden oluverdi çünkü
geçen yıl mantar olmuştu beyaz dı o bu öylede değil
inşallah hemencecik geçer allah yardımcın olsun
canım siz hangi topicten neyden bahsediyorsunuz :111:

ronyam dün dilo77 diye bi kız kayınbabasını sevmediğine dair bi topic açmış aşırı kalabalıktı ama geri kapandı ortalık çok karışmıştıda : ))

merhaba boncukboncuk... evet nezaman yaz tatili bitti bende anlayamadım ramazanla sanki daha da çabuk geçmiş gibi :) inş sorunsuz bi eğitim öğretim yılı geçiririz... ben de okulöncesi öğretmeniyim balıkesirde görev yapıyorum sen nerede görev yapıyorsun ??

cnm hiç istemesemde yarın görev başlıyor tüm öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun çok laf edecekler off

cnm hiç istemesemde yarın görev başlıyor tüm öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun çok laf edecekler off

canım bide buradan teşekkür edeyim dedim ama senin canın sıkkın gibi... ne oldu memnun değilmisin öğretmen arkadaşlarından yani durumunuzla ilgili can sıkıcı çeyler mi söylüyorlar???

canım bide buradan teşekkür edeyim dedim ama senin canın sıkkın gibi... ne oldu memnun değilmisin öğretmen arkadaşlarından yani durumunuzla ilgili can sıkıcı çeyler mi söylüyorlar???

başka sebeplerden dolayı varolan negatif duyguları en hassas noktadan çıkarıyorlar ah sanki kilo almışın hamilemisin 3 tane hamiş vardı benden 10 yaş küçük ben 34 yaşındayım öğretmenler odasını bana zindan etmişlerdi takmamayı öğrendim ilk gün kilo almışın derler bakalım bir gelişme var mı derler

canım çok üzüldüm ya çalıştığın ortamda huzurunu bozacak bi durum varsa hayat zindan oluyor... dediğin gibi takmamaya çalışacaksın ama bazen öyle olmuyor... ya onlar anne oluyorlar çocuk değiller ya üstelik öğretmenler bu kişiler nasıl olurda başka birinin canını yakmaktan zevk alırlar anlamıyorum... canım aranızda nasıl bi problem vardı ki böyle bi durumdan yararlanmaya çalışıyorlar??? allah sana sabır versin arunacım boşver söylenenleri takma kafana... herşeyin başı moral... senin moralin iyi olacak ki eşinin de morali iyi olsun...

Kızlar iyi akşamlar hepinize :)
Cam çerçeve kapalı olmasına rağmen geldim ki her yer 1 karış toz , toz aldım sildim süpürdüm o kadarcık :)
Moralimi de bozmamaya çalışıyorum , ne yapayım , Rabbim büyük ..
odası hazır hazır ,ufak tefek esyaaları kaldı bakalım .

ben ınanaıyorum kı en kısa zamanda geelecek bebegın bılgem ,,ınancını ,umidini kaybetme hıc
Sumak canım kaybetmedim inancımı ama gün geçtikçe bir korku kaplıyor içimi..
Her gece dua ediyorum , Rabbim isteyen dileyen herkese nasip et diye , bekliyorum inşş zamanı geldiğinde olacak , rabbim bizede nasip edecek ..
bilgemmm kuzum ufaklık nasıl gelirse gelsin farketmez demi
yeterki anneciğinin göbüşüne konsun
Ronyaaa'm gelsin de tüple gelsin , hiç fark etmez hemde ..
Yeter ki artık gözüm yollarda kalmasın

Nun çok geçmiş olsun canım , maşallah doğumada az kaldı , Rabbim yardımcın olsun ..

Canım ya inan çok zor oluyor bu durum.Beni düşünsene sen ) aynı odada yanyana 3 hamileyle oturuyordum.Biri doğum iznine gitti kaldı 2 :) öteki de bir ay sonra gidecek kalacak 1 :) ben napayım hihhihi :) kafayı yemediğime şükrediyorum.İnsanın morali bozuluyor tüm gün onların bebek sohbetlerinden bazen kırılıyordum.Onların da suçu yok bilmiyorlardı ki.Ama tedaviye geçeceğimden dolayı söylemek zorunda kaldım arkadaşlara istemesem de.Çünkü gerçekten insanların lafı oraya getirmelerinden hoşlanmıyorum.Hayatımın bu olmasını istemezsen kendimi onun ortasında bulmaktan nefret ediyorum.Ne yapacağız bu bir imtihan.Konuşanları da Allaha havale edeceğiz.Rabbim büyüktür.Sabret Arunam sabret.Öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…