- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.641
Bencede yaa topik yakında kapanacak sadece gelip ziyaret edip çıkıcaz:)
Niye yazışıyoduk amacımız neydi unutmaya başladım esraaaaaaaa
Ne olsun diye uğraşıyorduk kıss:)))
esraaa nerdesinnnnnnn
ceylan ne zmn dönecek biliyormusun
eneslena sanırım huzur evine kendi gitti yerleşti:))
çapkın sperm:) - YouTube
komşu topikten çaldım bunu çok tatlı yaaa
bnde unutur oldum buraya ne amaclan geldgımızı :)
smıleyler bıle yok
yakında yazıda yazamıcaz
öle aasagıda adımız yanıp bakarak anlasacaz
ceylan 1 hafta yokum dedı
persembe gıttı ne zman gelır allh bılır
allh gıttıgı yere yardım etsın
ayrıca bol rızk versın o memlekete ceylan gıttıkten sonra kıtlık nedır bılmesınler :))))))
dılo gercekten tuhaf bır konuydu onlan aynı gun acılan konuda kapanmıs
kocamı doyuramıorum dıe
bnde yemek sandım
meger baska seyden dolayıyms :)
nasıl kaçırdım ben o konuyuı yaa
smiley yapmaya calıştım bakalım ne çıkıcak:)
ceylan gittiği yer kurumadan dönmez o zmn:))))
melısanın paylasımı bu
hırısz senı
gordum ben
gul verıor
benm gul verecek spermım bıle yok :)
ne romantık
kıs elinde çiçek duruyor ya insanın bile kucaklayası geliyor.
bizim spermler içerde içeçekçimi arıyor 2 yıldır anlamadımki:))))
bu kaan neden bana cevp vermıor dun gecede maıl attım
cevp gelmedı sımdı gene baktım tık yok
acaba ılgı alanları dısınamı cıktı sorularım
anlamadımkı
adamı cokmu zorladım
nerdeyse 2 hafta oldu yaa ilk mail hadi gitmedi diyelim ee buna noldu?
1-2 gün daha bekle bakalım tatilinin songünleri dönecek elbet
ben gıdıorummmmmmmmmmmmmmmmm
ayrıca dunku konudan dolayı cok kısı engellenms
gıdım doktorlar varsa ızleyım :)
ya benm anlamdım sabahkı bolumde zenan hamıle aksamkınde deıl
gun ıcınde farklı bolumler verıolar
kafam karısıor yayın akınsından dolayı :)
sen napıyon hergün 3 tablet doktorlarmı atıyon:)
ellerine geçen cdyi veriyorlar yayına
çok sıktı ama yaa
aşkım gelmişş hoşgelmiş:))))
ekınım zaten ben sana yazmıstım bugece calısma olmasın bence dıyeLorkeeeemm bu gün yumurtam çatlamış olsa mesela yarın akşam çalışma için geçmi olur..
canım evet ya test yaptımda ondan dedım ates yuksek gıbı ama testte tık yok herzaman gordugum net berrak tek cızgılorkee o ateşin neresi düşük ben anlamadım:)))
ama pardon test yapmıştın((
canımın içi inşallah önümüzdeki aya:)
seni sewiyorum:))
enesım ınsallah cok guzel sonuclar alısırınız hıc kotu seyler dusunme bellı oluncada bızıde hemen haberdar et hayırlııs olsun bakalımkızlar ben döndüm haberiniz olsun
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim
sürekli ve sınırsız netime ve sizlere kavuştum sonunda :)))))
neti yakalamak bir dertti yakalayınca topiğe yazmak ayrı bir dert
tam cevapla dediğimde siteden şutlandım hep sinir oldum
bu arada bakım yapılırken site yine değişmiş beğen butonu yok simgeler yok
dümdüz olmuş değişim yerine geriye gidilmiş
sabah bizim için büyük gün iğneye başlayalı 1 ay oldu ve
test günümüz çok korkuyorum inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
lütfen sizlerde dua edermisiniz değerlerin daha beter olmasından korkuyorum
ilk defa stres yaptım ya iğnede işe yaramadıysa düşüncesi bile kötü
ben bir kaç gün daha giremeyebilirim kuzenim yarın bana geliyor hastane işleri var
onunla ilgilenmek zorundayım zaten eşimin tahlil sonuçları 2 gün içinde ancak çıkar yinede daha
erken alırsam size haber vermeye çalışırım.sabah çok erken kalkmak zorundayım o yüzden şimdi çıkıyorum
sizleri çok seviyorum ve hepinizi öpüyorum inşallah güzel haberlerle dönmek dileğiyle
bılgemm calısmalar baslamısGünaydın kızlar :)
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım her nekadar ben bayram yaşayamasamda size haberi geç vermem kimsenin bayram üzeri morelinin bozulmasını istemediğim için geçen ayın 25 nde benim az biraz kanamam olmuştu ve bende bebeğim düşmesin diye yerimden bile kımıldamadım meğer o zaten yaşamıyomuş kalbi durmuş beni hemen kürtaja aldılar ben zaten deliye döndüm ölmek istedim o an bebeğimi benden aldılar ve beni yine başa gönderdiler o an allaha keşke hiç olmasaydı diye ağladım ve evimize geldik eşim bi iş için hataya dönmek zorundaydı eltim yanıma gelsin diye onu aradı ve çıktı evden tabi kaynanam eltimden önce yetişti ve bana birsürü laflar soktu hamileliğimi öğrendiğinde melek olan o kadın bebeğim gittiğinde resmen şeytana döndü ben yine hiç sesimi çıkarmadım o halimle kalktım kendisine hürmet ettim ama getirdiğim hiçbişeyi tatmadı bile benden hamileliğini başta sakladın ben teyzenden öğrendim cenazenizde böyle olucağını bildiğin için sakladın diyo ben nerden bilirdim dedim ozamana kadar eltim geldi onada çattı biraz ama o dinlemedi bile benim o kadına kulağım sağır diyo kaynanam başladı boşyere oğlumu bıçak altına yatırdın oğlumda hiçbişey yok kendi kusurunu oğluma bağlama diye beni öyle bi tersledi kulağımdan bi türlü gitmiyo o sözler neyse bu bana olmaz lafı etti yemin ederim hiç birine cevap vermedim taki rahmetli babanneme laf edene kadar yaşlı kötü bi kadın yüzünden kendini yıprattın yıprattın bebeğinden oldun dediğinde işte ozaman patladım bende çok ağır konuştum oda bize sizde az biraz gurur varsa defolur gidersiniz yoksa ben sizi göndermesini bilirim dedi zaten işe yaramadığınızı öğrenince oğullarımda sizi göndericek dedi ve ben sinir krizi geçirdim çekti gitti sonunda bende sadece çantamı aldım gidiyorum diye eltim yalvardı bana gitme seval bu kadın kasten bizi göndermek için böyle yapıyo eşinin ne suçu var dedi ama ben artık duramazdım o kadının yüzüne hayatta bidaha bakamam o halimle yolda düşe kalka eltimle annemlere geldik ve ben baygınlık geçirdim şimdi babam asla kızımı geri vermem diyo eşim her gece geliyo asla annem bidaha evimize gelemez diyo eltim sağolsun herşeyi anlatmış bidaha karşılaştırmam sevali diyo ama sonuçta annesi eninde sonunda biraya gelirsiniz diyo babam eşim birsürü yeminler ediyo benim içinde bitti annem diyo sadece bayramlarda giderim oda tek diyo bilmiyorum kızlar kafam çok karışık ama tekrardan dönmeye çok korkuyorum o kadın bana acımı bile yaşatmadı bebeğim hala karnımda zannediyorum hep elim karnıma gidiyo sonra birden kendime geliyorum o artık yok diye ben artık evime dönermiyim bilmiyorum zaten psikolojik tedavi alıyorum şimdi allah hakkımda ne hayırlıysa onu versin nolur bana dua edin kızlar ve sizde illa çocuk diye dua etmeyin hayırlısıyla ve hayırlı zamanda olsun diye dua edin sizleri çok seviyorum inşallah sizlere hayırlı evlatlar nasip eder rabbim artık sizler için dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?