- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.621
ya o değildeee dün bide birisi dilonun taa nisan ayında eski sevgilinin yaptığı terbiyesizlik faceten silmiş beni falan diye yazdığı konuya baktınmıordada deli gibi sinirlenmiş milletle yine kavga etmişşş :18: faceten silinmeye karşı büyük bi antipatisi var heralde
ay bide 9 senedir tr gelmedim diyo gurbetteym diyo ama geçen sene kahyınvalideme gittik 2 hafta kaldık bizden herşeyi esirgedi diyo .
he kız haklısın valla,o konularıda okudum ağzım açok bir şekilde,karı resmen manyak:)))
ekin ben saba ne diyeyim tiryakisi oldum o topiğin,milletin derdinden bana neyse((((((((((
ekinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen gene nerdesin(((((((((8
kız çabuk gel bakimmmm,ben oraya gelirsem çıkamıyorum yawwwwwww((((((((
ben geldimm nasilsinizzz kizlarrrr
kız ekin o dilo ne tehlikeli kadındı öyle:)))
ewlerden uzak:)))
bi ara dedinki pc den milletin üstüne atlayacak(((
eski nişanlıyla alakalı yazdıklarıda silindimi?????????
daha önce girmiyomuydun:)))))
ben arada uğrardım ama bayram boşluğunda bende takılı kaldım ordaaa yuvamızın dişi kuşları dönsede gitmesek artık gezmelere:)
yok kız hiç girmedim ,
senın ışığın yanıyordu didim bu kız nerde girdim öyle işte bidaha çıkamadım:)))
ama çok sürükleyiciydi
yalan ,ihanet,entrika, herşey vardı valla
ben o konuyu okumadım eski nişanlısıda sanırım faceden silmiş, hayır neden ekliymiş onuda anlamadım ya
kadın sosyal alemde pek gururlu kimse beni silemez diyo dilo:)
esraaa nerdesinnnnnnn
ceylan ne zmn dönecek biliyormusun
eneslena sanırım huzur evine kendi gitti yerleşti:))
yok anacığım öyle değil ben okudum
eski nişanlısını bu face buluyo ekliyo,adamda bunda ışık görüyoya,çocukların benım olsaydı ,seni çok özledim,bıraktığıma pişmanım...........
kendide nişanlı atıyor nişanı ,diloya diyorki gel birleşelim
diloda düşünüyor yaptıklarının doğru olmadığını anlıyor, olmaz diyo,çocuk görüşelim diyo aynı zamanda
dilo kabul etmeyince çocuk bunu siliyo faceden,
zoruna gitmiş hanımın
bu arad cocuğu sewdiğinden ,içinin yandığıdan ,aşkındanda bahsediyor
daha neler nelerrr
o çocuğun verilmiş sadkası varmış ,haberi yok:))))))
daha önce girmiyomuydun:)))))
ben arada uğrardım ama bayram boşluğunda bende takılı kaldım ordaaa yuvamızın dişi kuşları dönsede gitmesek artık gezmelere:)
ekinnn tatlım dhea sordun ya yan etkisi oldumu diye
bende sivilce yaptı,zaten meyilliyim ,çıktı bayağı((
olumlu yanı ateşim sanki geçen aya göre daha yüksek seyrediyor ,daha erken ama olsun,sanki bana iyi etki ediyor gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?