- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.661
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım her nekadar ben bayram yaşayamasamda size haberi geç vermem kimsenin bayram üzeri morelinin bozulmasını istemediğim için geçen ayın 25 nde benim az biraz kanamam olmuştu ve bende bebeğim düşmesin diye yerimden bile kımıldamadım meğer o zaten yaşamıyomuş kalbi durmuş beni hemen kürtaja aldılar ben zaten deliye döndüm ölmek istedim o an bebeğimi benden aldılar ve beni yine başa gönderdiler o an allaha keşke hiç olmasaydı diye ağladım ve evimize geldik eşim bi iş için hataya dönmek zorundaydı eltim yanıma gelsin diye onu aradı ve çıktı evden tabi kaynanam eltimden önce yetişti ve bana birsürü laflar soktu hamileliğimi öğrendiğinde melek olan o kadın bebeğim gittiğinde resmen şeytana döndü ben yine hiç sesimi çıkarmadım o halimle kalktım kendisine hürmet ettim ama getirdiğim hiçbişeyi tatmadı bile benden hamileliğini başta sakladın ben teyzenden öğrendim cenazenizde böyle olucağını bildiğin için sakladın diyo ben nerden bilirdim dedim ozamana kadar eltim geldi onada çattı biraz ama o dinlemedi bile benim o kadına kulağım sağır diyo kaynanam başladı boşyere oğlumu bıçak altına yatırdın oğlumda hiçbişey yok kendi kusurunu oğluma bağlama diye beni öyle bi tersledi kulağımdan bi türlü gitmiyo o sözler neyse bu bana olmaz lafı etti yemin ederim hiç birine cevap vermedim taki rahmetli babanneme laf edene kadar yaşlı kötü bi kadın yüzünden kendini yıprattın yıprattın bebeğinden oldun dediğinde işte ozaman patladım bende çok ağır konuştum oda bize sizde az biraz gurur varsa defolur gidersiniz yoksa ben sizi göndermesini bilirim dedi zaten işe yaramadığınızı öğrenince oğullarımda sizi göndericek dedi ve ben sinir krizi geçirdim çekti gitti sonunda bende sadece çantamı aldım gidiyorum diye eltim yalvardı bana gitme seval bu kadın kasten bizi göndermek için böyle yapıyo eşinin ne suçu var dedi ama ben artık duramazdım o kadının yüzüne hayatta bidaha bakamam o halimle yolda düşe kalka eltimle annemlere geldik ve ben baygınlık geçirdim şimdi babam asla kızımı geri vermem diyo eşim her gece geliyo asla annem bidaha evimize gelemez diyo eltim sağolsun herşeyi anlatmış bidaha karşılaştırmam sevali diyo ama sonuçta annesi eninde sonunda biraya gelirsiniz diyo babam eşim birsürü yeminler ediyo benim içinde bitti annem diyo sadece bayramlarda giderim oda tek diyo bilmiyorum kızlar kafam çok karışık ama tekrardan dönmeye çok korkuyorum o kadın bana acımı bile yaşatmadı bebeğim hala karnımda zannediyorum hep elim karnıma gidiyo sonra birden kendime geliyorum o artık yok diye ben artık evime dönermiyim bilmiyorum zaten psikolojik tedavi alıyorum şimdi allah hakkımda ne hayırlıysa onu versin nolur bana dua edin kızlar ve sizde illa çocuk diye dua etmeyin hayırlısıyla ve hayırlı zamanda olsun diye dua edin sizleri çok seviyorum inşallah sizlere hayırlı evlatlar nasip eder rabbim artık sizler için dua edicem
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım her nekadar ben bayram yaşayamasamda size haberi geç vermem kimsenin bayram üzeri morelinin bozulmasını istemediğim için geçen ayın 25 nde benim az biraz kanamam olmuştu ve bende bebeğim düşmesin diye yerimden bile kımıldamadım meğer o zaten yaşamıyomuş kalbi durmuş beni hemen kürtaja aldılar ben zaten deliye döndüm ölmek istedim o an bebeğimi benden aldılar ve beni yine başa gönderdiler o an allaha keşke hiç olmasaydı diye ağladım ve evimize geldik eşim bi iş için hataya dönmek zorundaydı eltim yanıma gelsin diye onu aradı ve çıktı evden tabi kaynanam eltimden önce yetişti ve bana birsürü laflar soktu hamileliğimi öğrendiğinde melek olan o kadın bebeğim gittiğinde resmen şeytana döndü ben yine hiç sesimi çıkarmadım o halimle kalktım kendisine hürmet ettim ama getirdiğim hiçbişeyi tatmadı bile benden hamileliğini başta sakladın ben teyzenden öğrendim cenazenizde böyle olucağını bildiğin için sakladın diyo ben nerden bilirdim dedim ozamana kadar eltim geldi onada çattı biraz ama o dinlemedi bile benim o kadına kulağım sağır diyo kaynanam başladı boşyere oğlumu bıçak altına yatırdın oğlumda hiçbişey yok kendi kusurunu oğluma bağlama diye beni öyle bi tersledi kulağımdan bi türlü gitmiyo o sözler neyse bu bana olmaz lafı etti yemin ederim hiç birine cevap vermedim taki rahmetli babanneme laf edene kadar yaşlı kötü bi kadın yüzünden kendini yıprattın yıprattın bebeğinden oldun dediğinde işte ozaman patladım bende çok ağır konuştum oda bize sizde az biraz gurur varsa defolur gidersiniz yoksa ben sizi göndermesini bilirim dedi zaten işe yaramadığınızı öğrenince oğullarımda sizi göndericek dedi ve ben sinir krizi geçirdim çekti gitti sonunda bende sadece çantamı aldım gidiyorum diye eltim yalvardı bana gitme seval bu kadın kasten bizi göndermek için böyle yapıyo eşinin ne suçu var dedi ama ben artık duramazdım o kadının yüzüne hayatta bidaha bakamam o halimle yolda düşe kalka eltimle annemlere geldik ve ben baygınlık geçirdim şimdi babam asla kızımı geri vermem diyo eşim her gece geliyo asla annem bidaha evimize gelemez diyo eltim sağolsun herşeyi anlatmış bidaha karşılaştırmam sevali diyo ama sonuçta annesi eninde sonunda biraya gelirsiniz diyo babam eşim birsürü yeminler ediyo benim içinde bitti annem diyo sadece bayramlarda giderim oda tek diyo bilmiyorum kızlar kafam çok karışık ama tekrardan dönmeye çok korkuyorum o kadın bana acımı bile yaşatmadı bebeğim hala karnımda zannediyorum hep elim karnıma gidiyo sonra birden kendime geliyorum o artık yok diye ben artık evime dönermiyim bilmiyorum zaten psikolojik tedavi alıyorum şimdi allah hakkımda ne hayırlıysa onu versin nolur bana dua edin kızlar ve sizde illa çocuk diye dua etmeyin hayırlısıyla ve hayırlı zamanda olsun diye dua edin sizleri çok seviyorum inşallah sizlere hayırlı evlatlar nasip eder rabbim artık sizler için dua edicem
karden yazdıklarını gozyasları ıcınde okudum,
ne desem acını haffletrkı
hcbırsey...
kaynannın sacmalıklarınamı yanayım,acını yasayamadıgınamı,yoksa gıden bebegemı
bebegın ıcın allh sabır versın cok ama cok uzuldum
zaten hemen hamıle kalamıoruz böle dusuk oldugu zamn ınsan daha cok moralı bozuluyor..
kaynanın sozlerı cuk dıye yuregıme oturdu sankı
o ınsan deıl kusura bakma ama ,cunku ınsan olsa bu cumlelerı sölemezdı
esınlen evlılıgıne gelınce.
ınsallh hersey yoluna gırer
kendın ıcın psıkolojını yuksek tutmak zorundasın,
yoksa sevınende cok olur,senden uzaklasanda
ne varsa ınsanın kendınden vede aılesınden fayda var
rabbm gercekten senın ıcın ne hayırlıysa onu yasatsın ınsallh.....
BANA GELINCE.....
bugun psıkoljm cok kotu,
sabah kaan hocadan cevp geldı
gelın bakalım testslerı alabılırz dedı
durdum basa done done okudum
öle ekrana baka baka kalakaldım..
testsler alınırsa ıkımızın psıkolojısınımı dusunım
gıden erkeklık hormonlarından dolayı abı kardes gıbı yatısımızımı
bu kadar ugraslarım sonucunda tamamen sıfıra ınısımızımı dusunm yoksa
butun bebek hayallerımın tamamıylan ortadan kalkısınımı((((
neye yanımkı ben
anneme dıorum nasıl bır sınav bu dıorum
bunaldım cıddı anlamda
cıgrımdan cıkıcagım
ben bu evlılıkten bısı anlamdım
hayatımdakı en buyuk hata evlenmektı,
eger sorunlar bu denlı ılerlerse bnce onunda kararı noktayı koyup yolları ayırmak olacak......
BANA GELINCE.....
bugun psıkoljm cok kotu,
neye yanımkı ben
bunaldım cıddı anlamda
cıgrımdan cıkıcagım
eger sorunlar bu denlı ılerlerse bnce onunda kararı noktayı koyup yolları ayırmak olacak......
ahhh karden yüreğim acıyarak dualar okuyarak okudum yazdıklarını
Rabbim hakkında en aydınlık yolu göstersin
bebeğine çok üzüldüm ama yaşayacak ömrü yokmuş
inşallah tez vakitte meleğin gelcek lütfen bu sefer çok dikkatli ol
folic asit almaya şimdiden başla vitaminlerini kullanmaya devam et
sen güçlü ol bebek zaten gelecek
esraaa sana kızıyorum
bana sen azminle başardın diyorsun lütfen sende azimli ol pes etme
ben senin yerinde olsam 21 tane spermimiz var deyip durmaz
kocamı üç günde bir tüp bebek merkezine götürür o çıkan 21 spermi dondurur
en az 200 sperm yapardım belki daha fazla
ekininn dediği gibi adamı doktora götürmeden hemen olumsuz düşünüyorsun
gerçekten durum çok vahimse hemen bir yerlerden para bulun gerekirse kredi çekin
yollara düşün en iyi doktorlara gidin
ayrıca şunuda söyleyeyim testisler alınsa bile testesteron hormonu dışardan takviye alınabiliyor
pamuğun eşinin ömür boyu hormonları hiç normal erkek gibi çalışmıcak
hep dışardan takviye hormon alacak ama bu durumu bile bile eşiyle evlendi
yani bu durumda eşinin erkekliği gitmemiş oluyor
lütfen bu sözlerim seni incitmesin eğer incinirsem çok üzülürüm
ama aylardır sadece 21 spermimiz var deyip bekliyorsun
git kuzum onları dondurt bişeyler yap bekleme
biliyorum sabrın tükendi ama bize bizden başka kimse yardım edemiyor
tabi bu söylediklerimin tümü eşini hala çok seviyorsan geçerli
uzun süre ne yazayım diye düşündüm Allah içine ferahlık versin, geçmişten pek haberim yok ama acaba yanlış mı anladım testisleri mi alabiliriz yazmış, niye testisleri alıyor, Allah yardımcınız olsun esracım Rabbim gönlünüze göre versin..
suan cok kendımı careısz gıbı hısedıorum
cok bunaldım
cok bıktım herseyden kendımden bıle
evet canım dogru anlamıssın
testıste kıst var
alınabılecek durum olabılır
o yuzden cok korkuyorum
sağol canım aminn allah ıslah etsin demekten başka bişey gelmiyo elimden allah senin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımcanım çok geçmiş olsun bebeğe çok üzüldüm bebeğini kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum Allah sabrını versin inşallah, tez zamanda gönlüne göre versin,kayınvalidene ağzım açık kaldı diyecek hiç bir şey bulamıyorum.. Allah hidayet versin Rabbim şerrinden korusun.
bitanem allah razı olsun seninde meleğini tez zamanda kucağına kondursun seni şimdi çok iyi anlıyorum canım 2 defa hamile kalıp kaybettim artık napacağımı bilmiyorum senin kadar güçlü durabilirmiyim onuda bilmiyorum ama bu çok acı yaşamaktan soğuttu beni ama sağolsunlar bu acıyıda az gördüler bana allah o kadının yüreğine merhamet versin ama seninde dediğin gibi insan olan biri bunları yapamaz hemde kendisine karşı okadar saygı duymama rağmen eşim annesiyle hiç anlaşamaz eşimden çok çekinir eğer kötülük yapacak olsaydım adım attırmazdım evime oğluna hasret bırakırdım ama hep iyilikle yaklaştım ama o benim yuvamdan oynadı allah bildiği gibi yapsın ona havale ettim
aşkım ne söylesem ,ne desem boşşş
her satrını hayretle,üzüntüyle ve sıkıntıyla okudum
Canım geçmiş olsun ,başınsolsun
Demekki ywrunun bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş((
Neler çekmişsin sen ya,dünyanın en büyük acısının üstüne ,ne yük binmiş omuzlarına,ne hakaretler işitmissin ,haketmeden
Allah o kaynananı ıslah etsin,nasıl bir yaratık o öyle ,dikkatiniçekerim yaratık diyorum çünki o kadının insanlıkla alakası yok
Bunca zaman yaşamış ama insan nasıl olur öğrenememiş
Tatlım kararını sadce sen vereceksin
Eşinden razısın anladığım kadarıyla
Eşinin önüne birkaç şart sun,mesale yerinde olsam o ewde asla oturmam birdaha,evini değiştir
Dana eskiyi hatırlatan acını hatırlatan her şeyden uzaklaş
okadın eşinin ailesi amacı belli,kessin şeyler söyle ,bizi asla biraraya getirme diye
Tekrar diyorum ailım Allah o kadının kalbine biraz merhamet versin,hatasını anlasın
İnşallah yawrun sana şefaattçi olacak,yeni bebeğin kısa zamanda seni bulacak
Allaha emanet ol:)
canım benim allah o güzel yüreğinin mükafatını tez zamanda versin işlerinizde kolaylık göstersin inşallah sadece bi yanılmadır bunlar tez zamanda şifasını versin inşallah ama canım hayat mucizelerle dolu buna inan hiç ummadığın anda senin dışında gelişiyo herşey rabbimin elinde yeterki gönlü istesin ama herzaman hakkımızda hayırlısını versin sadece dua et inan senin için çok çok dua edicem inşallah güzel haberlerle dönersin bize bu acı çektiğin günleri unutup mutlu günlerine kavuşursun tez zamanda inşallah allah ikimizinde yuvamız hakkında hayırlısını versin canım doğru yol neyse onu göstersin bize seni çok seviyorumkarden yazdıklarını gozyasları ıcınde okudum,
hcbırsey...
zaten hemen hamıle kalamıoruz böle dusuk oldugu zamn ınsan daha cok moralı bozuluyor..
BANA GELINCE.....
bugun psıkoljm cok kotu,
neye yanımkı ben
bunaldım cıddı anlamda
cıgrımdan cıkıcagım
çok sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun senin bebeğinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimkarden geçmiş olsun hayatım,bebeğin için sakın üzülme demek ki hakkında hayırlısı buymuş.
çok ağır şeyler yaşamışsın,nerden nereye gelmiş olay inşallah herşey tez vakitte yoluna girer....
amin canım çok sağol allah razı olsun evet insanların bu bencilliğini ben hiç bir zaman anlayamıycam ama rabbim mazlumun ahını yerde koymaz bunu çok iyi biliyorum eşimle aramda hiç bir problem yok ama artık evliliği ve özellikle annesini kaldıramıyorum rabbim doğru yolu göstersin seninde muradını tez zamanda versinselamınaleyküm
KARDEN canım yazdıklarına çol üzüldüm,malesef hayat böyle herkes bencil,senin ne istediğini ,ne hissettiğini anlayamayan insanlarla dolu oluyor etrafımız,ama eşinle bi problemin yoksa elbet üstesinden gelirsiniz,kaynananıda ALLAH cc havale et O en iyi vekildir
Rabbim tez zamanda yeniden güldürsün yüzünü inşallah Allah cc yar ve yardımcın olsun canım
ESRA CANIM SENİ BÖYLE ÜZGÜN GÖRMEYİ SEVMİYORUM LÜTFEN OLUMLU DÜŞÜNMEYE ÇALIŞ
unutma MEVLAM imanın ölçüsünde imtihan eder ,Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle ama lütfen en kötüsünü düşünme,hatta hiç düşünme bu bebek mevzunu bi müddet ,bak ben topiğe bile girmiyorum,çünkü kafamı çok takıyorum biraz mola iyi gelir bence üzme canını,ama zamana bırakmak tedaviyi ters yönde etkileyeceksede bırakma tabi
[/B]
canım benim sizleri üzdüğüm için çok üzgünüm ama sizlerden başka kimseye derdimi anlatamıyorum iyiki sizler varsınız allah inşallah birgün bizim yüzümüzüde güldürür sadece dua edip bekliyorum eğer benden almak istediği oğluysa onu kıskanıyosa kendisine bıraktım çekildim aradan yüreği rahat etsin umarım bigün bu yaptıklarına pişman olurKarden çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm okurken gözyaşlarıma hakim olmadım. Bebeğine çok üzüldüm takdiri ilahi böyleymiş. Ama o kayınvalden denecek kişiyi anlamakta zorlanıyorum. Bir insanın kalbi nasıl bu kadar karanlık ve nefret dolu olabilir. Ben anlamıyorum kayınvaldeler gelinlerden ne istiyor. Ne kaprisleri çekiliyor ne nazları oğullarını sanki bir başka kadınla paylaşıyor gibi hissedip kıskançlık yapıyorlar. Acaba kendi kızı bu olayları yaşasaydı davranışları yine böylemi olurdu. Biz büyüklerimiz diye saygı duymalıyız alttan almalıyız ama bukadarda deği.Seni üzmesine izin verme lafını esirgeme (saygı çerçevesinde) biz alttan aldıkça bunlar daha çok üste çıkıyor. Kızlar kendinizi ezdirmeyin hiç kimseye....
ahhh karden yüreğim acıyarak dualar okuyarak okudum yazdıklarını
Rabbim hakkında en aydınlık yolu göstersin
bebeğine çok üzüldüm ama yaşayacak ömrü yokmuş
inşallah tez vakitte meleğin gelcek lütfen bu sefer çok dikkatli ol
folic asit almaya şimdiden başla vitaminlerini kullanmaya devam et
sen güçlü ol bebek zaten gelecek
esraaa sana kızıyorum
bana sen azminle başardın diyorsun lütfen sende azimli ol pes etme
ben senin yerinde olsam 21 tane spermimiz var deyip durmaz
kocamı üç günde bir tüp bebek merkezine götürür o çıkan 21 spermi dondurur
en az 200 sperm yapardım belki daha fazla
ekininn dediği gibi adamı doktora götürmeden hemen olumsuz düşünüyorsun
gerçekten durum çok vahimse hemen bir yerlerden para bulun gerekirse kredi çekin
yollara düşün en iyi doktorlara gidin
ayrıca şunuda söyleyeyim testisler alınsa bile testesteron hormonu dışardan takviye alınabiliyor
pamuğun eşinin ömür boyu hormonları hiç normal erkek gibi çalışmıcak
hep dışardan takviye hormon alacak ama bu durumu bile bile eşiyle evlendi
yani bu durumda eşinin erkekliği gitmemiş oluyor
lütfen bu sözlerim seni incitmesin eğer incinirsem çok üzülürüm
ama aylardır sadece 21 spermimiz var deyip bekliyorsun
git kuzum onları dondurt bişeyler yap bekleme
biliyorum sabrın tükendi ama bize bizden başka kimse yardım edemiyor
tabi bu söylediklerimin tümü eşini hala çok seviyorsan geçerli
merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir. bir çoğunuz gibi bizim de sorunumuz malum morfoloji.
onca doktora gittik testleri hepsi inceleyip durdu. bayramdan önce eşim bir özel hastaneye gitti pek umudu yoktu ama.
ordaki doktor eşime sende enfeksiyon var demiş bir antibiyotik vermiş. Allah razı olsun en az 20 doktor gördü aynı testleri. eşimin devamlı kasıkları ağrıyordu. antibiyotiği içtiği günden itibaren ağrı falan kalmadı.
1. bu morfoloji ve harketlilik düşüklüğü bu enfeksiyorndan olabilir mi. ne dersiniz biraz umutlandım.
2. eşim bugün renkli dopler çektirdi. emin olmak için kimi varikosel var diyor kimi yok diyor. Doplerde sol varikosel çıktı. 2,3 mm damar genişliği derecesini falan bilmiyoruz. daha doktora da göstermedik ama dopleri çeken doktor hafif derecede demiş ne dersiniz hafif mi ameliyat gerekir mi.
arada kalmış kimse görmemiş bile beni
canım çok üzüldüm allah sabır versin rabbim yeniden nasip etsingünaydın kızlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım her nekadar ben bayram yaşayamasamda size haberi geç vermem kimsenin bayram üzeri morelinin bozulmasını istemediğim için geçen ayın 25 nde benim az biraz kanamam olmuştu ve bende bebeğim düşmesin diye yerimden bile kımıldamadım meğer o zaten yaşamıyomuş kalbi durmuş beni hemen kürtaja aldılar ben zaten deliye döndüm ölmek istedim o an bebeğimi benden aldılar ve beni yine başa gönderdiler o an allaha keşke hiç olmasaydı diye ağladım ve evimize geldik eşim bi iş için hataya dönmek zorundaydı eltim yanıma gelsin diye onu aradı ve çıktı evden tabi kaynanam eltimden önce yetişti ve bana birsürü laflar soktu hamileliğimi öğrendiğinde melek olan o kadın bebeğim gittiğinde resmen şeytana döndü ben yine hiç sesimi çıkarmadım o halimle kalktım kendisine hürmet ettim ama getirdiğim hiçbişeyi tatmadı bile benden hamileliğini başta sakladın ben teyzenden öğrendim cenazenizde böyle olucağını bildiğin için sakladın diyo ben nerden bilirdim dedim ozamana kadar eltim geldi onada çattı biraz ama o dinlemedi bile benim o kadına kulağım sağır diyo kaynanam başladı boşyere oğlumu bıçak altına yatırdın oğlumda hiçbişey yok kendi kusurunu oğluma bağlama diye beni öyle bi tersledi kulağımdan bi türlü gitmiyo o sözler neyse bu bana olmaz lafı etti yemin ederim hiç birine cevap vermedim taki rahmetli babanneme laf edene kadar yaşlı kötü bi kadın yüzünden kendini yıprattın yıprattın bebeğinden oldun dediğinde işte ozaman patladım bende çok ağır konuştum oda bize sizde az biraz gurur varsa defolur gidersiniz yoksa ben sizi göndermesini bilirim dedi zaten işe yaramadığınızı öğrenince oğullarımda sizi göndericek dedi ve ben sinir krizi geçirdim çekti gitti sonunda bende sadece çantamı aldım gidiyorum diye eltim yalvardı bana gitme seval bu kadın kasten bizi göndermek için böyle yapıyo eşinin ne suçu var dedi ama ben artık duramazdım o kadının yüzüne hayatta bidaha bakamam o halimle yolda düşe kalka eltimle annemlere geldik ve ben baygınlık geçirdim şimdi babam asla kızımı geri vermem diyo eşim her gece geliyo asla annem bidaha evimize gelemez diyo eltim sağolsun herşeyi anlatmış bidaha karşılaştırmam sevali diyo ama sonuçta annesi eninde sonunda biraya gelirsiniz diyo babam eşim birsürü yeminler ediyo benim içinde bitti annem diyo sadece bayramlarda giderim oda tek diyo bilmiyorum kızlar kafam çok karışık ama tekrardan dönmeye çok korkuyorum o kadın bana acımı bile yaşatmadı bebeğim hala karnımda zannediyorum hep elim karnıma gidiyo sonra birden kendime geliyorum o artık yok diye ben artık evime dönermiyim bilmiyorum zaten psikolojik tedavi alıyorum şimdi allah hakkımda ne hayırlıysa onu versin nolur bana dua edin kızlar ve sizde illa çocuk diye dua etmeyin hayırlısıyla ve hayırlı zamanda olsun diye dua edin sizleri çok seviyorum inşallah sizlere hayırlı evlatlar nasip eder rabbim artık sizler için dua edicem
esracım canım zor çak zor bir durum ama hemen pes etmekarden yazdıklarını gozyasları ıcınde okudum,
hcbırsey...
BANA GELINCE.....
bugun psıkoljm cok kotu,
neye yanımkı ben
bunaldım cıddı anlamda
cıgrımdan cıkıcagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?