- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.701
gülüm doğurmuşmu ayy çok heyecanlandım şimdi..
Evet canım 25 Ağustosta gelmişti bebişi.
Sende hoşgeldin lorkem, ben heyecan kısmına geçemeden korku kısmında takılı kaldım....:44::44::44:
Ayyyy kim gelmiş. Gulummmmmm hoşgeldin bitanem...Sabırsızlıka ayrıntıları bekliyorum. Facede bebişin resimlerini...
canım duanın sadece baslangıcı o sekıldecok sagolunnnnn
lorke bahsettıgın dua bumu
ben okuyordum zaten bunuda
Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun
hadı bakalım sabırsızlıkla beklıyoruzHerkese merhaba hepinizi çok özledim..Çok yakında kendi evime gececeğim fotolar da o zaman gelecek..Hepinizi öpüyorumm...
sıze yazdıktan sonra cok fenalastım,
annemlen dısarı cıktık hıc yuruyemedım
dengemde bozukluk vardı
1 eczanaye gectık
ılk defa tansııyonumu olcermısınız dedım buyrun oturun dınlenın olcerız dedı kadın,
oturdum oturdum kadında tık yok
20 dk gectı
uyuz 2 saatır beklıorum dedım sınırlendım cıktım
sonra olcturdum cok dusuk cıktı
tuzlu ayran ıc yat dınlen dedı
hala devam edıor bas donmem
2 dk yazmak ıcın gırdım
kardesn,sevser,mercan,papatya ekın,boncuk,lorke,ronyam,nun ve hepınız
cok sagolunnnnn
lorke bahsettıgın dua bumu
ben okuyordum zaten bunuda
Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım her nekadar ben bayram yaşayamasamda size haberi geç vermem kimsenin bayram üzeri morelinin bozulmasını istemediğim için geçen ayın 25 nde benim az biraz kanamam olmuştu ve bende bebeğim düşmesin diye yerimden bile kımıldamadım meğer o zaten yaşamıyomuş kalbi durmuş beni hemen kürtaja aldılar ben zaten deliye döndüm ölmek istedim o an bebeğimi benden aldılar ve beni yine başa gönderdiler o an allaha keşke hiç olmasaydı diye ağladım ve evimize geldik eşim bi iş için hataya dönmek zorundaydı eltim yanıma gelsin diye onu aradı ve çıktı evden tabi kaynanam eltimden önce yetişti ve bana birsürü laflar soktu hamileliğimi öğrendiğinde melek olan o kadın bebeğim gittiğinde resmen şeytana döndü ben yine hiç sesimi çıkarmadım o halimle kalktım kendisine hürmet ettim ama getirdiğim hiçbişeyi tatmadı bile benden hamileliğini başta sakladın ben teyzenden öğrendim cenazenizde böyle olucağını bildiğin için sakladın diyo ben nerden bilirdim dedim ozamana kadar eltim geldi onada çattı biraz ama o dinlemedi bile benim o kadına kulağım sağır diyo kaynanam başladı boşyere oğlumu bıçak altına yatırdın oğlumda hiçbişey yok kendi kusurunu oğluma bağlama diye beni öyle bi tersledi kulağımdan bi türlü gitmiyo o sözler neyse bu bana olmaz lafı etti yemin ederim hiç birine cevap vermedim taki rahmetli babanneme laf edene kadar yaşlı kötü bi kadın yüzünden kendini yıprattın yıprattın bebeğinden oldun dediğinde işte ozaman patladım bende çok ağır konuştum oda bize sizde az biraz gurur varsa defolur gidersiniz yoksa ben sizi göndermesini bilirim dedi zaten işe yaramadığınızı öğrenince oğullarımda sizi göndericek dedi ve ben sinir krizi geçirdim çekti gitti sonunda bende sadece çantamı aldım gidiyorum diye eltim yalvardı bana gitme seval bu kadın kasten bizi göndermek için böyle yapıyo eşinin ne suçu var dedi ama ben artık duramazdım o kadının yüzüne hayatta bidaha bakamam o halimle yolda düşe kalka eltimle annemlere geldik ve ben baygınlık geçirdim şimdi babam asla kızımı geri vermem diyo eşim her gece geliyo asla annem bidaha evimize gelemez diyo eltim sağolsun herşeyi anlatmış bidaha karşılaştırmam sevali diyo ama sonuçta annesi eninde sonunda biraya gelirsiniz diyo babam eşim birsürü yeminler ediyo benim içinde bitti annem diyo sadece bayramlarda giderim oda tek diyo bilmiyorum kızlar kafam çok karışık ama tekrardan dönmeye çok korkuyorum o kadın bana acımı bile yaşatmadı bebeğim hala karnımda zannediyorum hep elim karnıma gidiyo sonra birden kendime geliyorum o artık yok diye ben artık evime dönermiyim bilmiyorum zaten psikolojik tedavi alıyorum şimdi allah hakkımda ne hayırlıysa onu versin nolur bana dua edin kızlar ve sizde illa çocuk diye dua etmeyin hayırlısıyla ve hayırlı zamanda olsun diye dua edin sizleri çok seviyorum inşallah sizlere hayırlı evlatlar nasip eder rabbim artık sizler için dua edicem
merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir. bir çoğunuz gibi bizim de sorunumuz malum morfoloji.
onca doktora gittik testleri hepsi inceleyip durdu. bayramdan önce eşim bir özel hastaneye gitti pek umudu yoktu ama.
ordaki doktor eşime sende enfeksiyon var demiş bir antibiyotik vermiş. Allah razı olsun en az 20 doktor gördü aynı testleri. eşimin devamlı kasıkları ağrıyordu. antibiyotiği içtiği günden itibaren ağrı falan kalmadı.
1. bu morfoloji ve harketlilik düşüklüğü bu enfeksiyorndan olabilir mi. ne dersiniz biraz umutlandım.
2. eşim bugün renkli dopler çektirdi. emin olmak için kimi varikosel var diyor kimi yok diyor. Doplerde sol varikosel çıktı. 2,3 mm damar genişliği derecesini falan bilmiyoruz. daha doktora da göstermedik ama dopleri çeken doktor hafif derecede demiş ne dersiniz hafif mi ameliyat gerekir mi.
Herkese merhaba hepinizi çok özledim..Çok yakında kendi evime gececeğim fotolar da o zaman gelecek..Hepinizi öpüyorumm...
selam kızlar nasılsınız? bende evime geldim artık :)) mesai başlıyor artıkhaftaya da doktora gitcem..nolur dua edin, bebeğimi görüp kalp atışını duyabileyim..çok öpüyorum sizi..iyi geceler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?