- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.721
Kadser
Canım arkadaşım , bize hitaben yazdın sanırım o yüzden uzun uzun yazıyorum sana ..
Bu süreçte ben anladım ki, çocuk meselesi bizi yorarken asıl eşlerimiz yormaya başlıyor..
Ben bu konuda yeterince kırıldım , incindim ..
Eşime de söyledim , yeterince özveride bulunmuyor , sorun onda olduğu halde fedakarlık yapmıyor..
Sigarayı bıraktım neredeyse 1 sene olucak ağzıma sürmedim , vitamin içiyorum , düzenli besleniyorum , doğru dürüst makyaj bile yapmadım uzun zamandır inanır mısın ?
Bunlar ne için , tabii ki evladım için ..
Eşim sigarayı bırakmıyor , yatarken içme bari diyorum dinlemiyor , zaten bütün aldığım vitaminleri balkondan aşağıda fırlattı şuan içtiği tek bir vitamin yok , karnınıda abur cuburla doyuruyor , sebze yemez , çorba ağzına sürmez , hayatını makarna ve köfte ile idame ettiren bir adam , ben daha hangisini sayayım ..
Bana tüp bebek yaptırıcaz ya aşkım diyor ?
Tüp bebeği benimle mi yaptırıyorsun , o masalara benimle mi yatıyorsun , o doktorların önüne söylemesi ayıp ama benimle bacaklarını ayırıyorsun , o iğneler o ilaçlar vs vs ..
O kadar zoruma gidiyor ki, üstüne bir de bakalım bebek sana tutunacak mı diye laf ediyor millet ..Benim karnımda ölen bebeğim bile beni terk etmedi tutundu annesine , ben kürtaj oldum bunuda biliyor herkes...
Eşime bu konuda o kadar kızgınım ki, hiç affetmiyorum onu.. Ama ona öfkelenip yapmıyorum tüp bebek , bende içecem sigara desem olmaz , çünkü o baba olmak için çabalamasada ben anne olmak için çabalamak zorundayım , çünkü anne olmak istiyorum hemde çok fazla ..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım Karden'im ..
Ben ailemle de paylaşmıyorum çünkü paylaşsam annem babam konuşur haklı olarak ..
Daha bir kere eşimin yanında çocuk konusunu açmadılar hayatta açmazlar , annem eşim gücenmesin diye o kendini kötü hissetmesin diye kürtajda bile yanımda olamadı düşün bak ..
Ama benim üzüldüğümü bilse susmaz bende büyüsün olay çıksın istemiyorum ..Rabbime sığınıyorum ..
Rabbim büyük , o herşeyi görüyor ..
Başkada bişey diyemiyorum , hakkında hayırlısı olsun ..
Herkese merhaba hepinizi çok özledim..Çok yakında kendi evime gececeğim fotolar da o zaman gelecek..Hepinizi öpüyorumm...
Ah şu beğen butonu niye yokki,bir kere değil bin kere beğeneyim şu yazdıklarını:)))Karden
Canım çok üzüldüm , yaşadıklarının aynısını yaşadığım için seni inan çok iyi anlıyorum ..
Bende hep karnımı ssverdim yaşamayan , kalbi atmayan bebeğimi hiç bişey bilmeden ..
Nerden bileceksin ki, kim kondurabilir böyle birşeyi, Rabbim bir daha yaşatmasın, Rabbim sana sabırlar versin..
Kayınvalidene gelince sakın görüşme o kadınla , bırak eşinin anasıdır bayramda seyranda görüşsün ama sen elini eteğini çek ki akıllansın ..
Kabahati oğullarında değilde gelinlerde bulmayı pek severler ..
Allah ıslah etsin ne diyim ki..
Esra
Kuşum Kaan Hoca bilirsin herşeyin en kötüsünü söyler önce , hep gelin tüp yapalım der , hastasını iyleştirip doğal yolla hamile kalamsını sağlar ..
Sizin durumunuzda aynen öyle olucak inşş, en kötüsünü söylüyor halbu ki ben inanıyorum hiç sorun olmayacak Allah'ın izni ile..
Ama madem bizler herşeyin önce kötü tarafını düşünoyoruz , Ronya'nın dediği gibi sperm dondurtmak en iyisi, kaliteli olması içinde tese olması gerek , tese ameliyatında en kaliteli spermler bulunuyor ..
Rabbim o aşamalara gelmeden sağlık sıhhat versin eşine ..
Üzme kendini seni çok seviyorum canım Esra'm..
Kadser
Canım arkadaşım , bize hitaben yazdın sanırım o yüzden uzun uzun yazıyorum sana ..
Bu süreçte ben anladım ki, çocuk meselesi bizi yorarken asıl eşlerimiz yormaya başlıyor..
Ben bu konuda yeterince kırıldım , incindim ..
Eşime de söyledim , yeterince özveride bulunmuyor , sorun onda olduğu halde fedakarlık yapmıyor..
Sigarayı bıraktım neredeyse 1 sene olucak ağzıma sürmedim , vitamin içiyorum , düzenli besleniyorum , doğru dürüst makyaj bile yapmadım uzun zamandır inanır mısın ?
Bunlar ne için , tabii ki evladım için ..
Eşim sigarayı bırakmıyor , yatarken içme bari diyorum dinlemiyor , zaten bütün aldığım vitaminleri balkondan aşağıda fırlattı şuan içtiği tek bir vitamin yok , karnınıda abur cuburla doyuruyor , sebze yemez , çorba ağzına sürmez , hayatını makarna ve köfte ile idame ettiren bir adam , ben daha hangisini sayayım ..
Bana tüp bebek yaptırıcaz ya aşkım diyor ?
Tüp bebeği benimle mi yaptırıyorsun , o masalara benimle mi yatıyorsun , o doktorların önüne söylemesi ayıp ama benimle bacaklarını ayırıyorsun , o iğneler o ilaçlar vs vs ..
O kadar zoruma gidiyor ki, üstüne bir de bakalım bebek sana tutunacak mı diye laf ediyor millet ..Benim karnımda ölen bebeğim bile beni terk etmedi tutundu annesine , ben kürtaj oldum bunuda biliyor herkes...
Eşime bu konuda o kadar kızgınım ki, hiç affetmiyorum onu.. Ama ona öfkelenip yapmıyorum tüp bebek , bende içecem sigara desem olmaz , çünkü o baba olmak için çabalamasada ben anne olmak için çabalamak zorundayım , çünkü anne olmak istiyorum hemde çok fazla ..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım Karden'im ..
Ben ailemle de paylaşmıyorum çünkü paylaşsam annem babam konuşur haklı olarak ..
Daha bir kere eşimin yanında çocuk konusunu açmadılar hayatta açmazlar , annem eşim gücenmesin diye o kendini kötü hissetmesin diye kürtajda bile yanımda olamadı düşün bak ..
Ama benim üzüldüğümü bilse susmaz bende büyüsün olay çıksın istemiyorum ..Rabbime sığınıyorum ..
Rabbim büyük , o herşeyi görüyor ..
Başkada bişey diyemiyorum , hakkında hayırlısı olsun ..
slm şekerlerim perşembe gününden itibaren kocaelindeydim yeni geldim evime özledim sizleri nasılsınız
selam kızlar
bi kaç yoğunluktan sadece okuyup çıkıyorum yazmaya fırsat olmadı ama bugün okuduklarım sanki bnm bi kaç hafta önce yaşadıklarımın ekrana yansıması gibi sanki ben dillendirmek istemediğim için yazmak istememiştim ama görüyorumki tek ben değilim yorulan yada adı herneyse işte
ESRA,KARDEN,XEDA.BİLGEMMM...
VE BEn bende bi kaç hafta önce benzeri şeyler yaşadım ve hayatımda yaptığım en büyük hata olduğunu anladım bu evliliğin öyle düşünüyordum çünkü eğer doğru olsaydı herkes gibi mutlu olurdum bende başkalarının tabiriyle cicim aylarını evde annesinin baskılarıyla ve dışarda hastane koridorlarında geçirmezdim daha 22 yaşında olmama rağmen kendimi daha yaşlı hissetmezdim öyle çıldırttıki beni düşünceler ve üstüne eşimin ilgisizliği gözümü karartıp gittim yani dha doğrusu annemlere kadar bnmle geldi sadece sustu hiçbişey söylemedi bi süre oturdu nolucak şimdi dedim sen karar ver dedi bumu yani dedim bumu!okadar şey söylemek geçti içimden zaten sizde anlasınız yapılan fedakarlıkları anlatmama gerek yok karşılığı bumu dedim içimden!öyleyse kalıyorum dedim tamam dedi sen bilirsin ve gitti kardeşimin eşi vardı arkasından gitti konuşmuşlar getirdi gidelim onlarda kouşalım falan dedi ama ben narkoz almış gibi hiç bişey hissetmiyordum artık babamla bile o gelmeden konuşşmuştum babam sert biridir daha hayatının başındasın boşver gitsin dedi bu arada ben bu yıl tarih kazandım gerçektende haytımı sıfırlayabilirdim hem ozaman belkiiiiiiiiii!!!neyse yapmadım yapamadım ben onun kadar nankör olamadım herşeye rağmen dönd
m evime şimdilik mutlu aile tablosu çiziyoruz ne kadar sürer bilmiyorum tüp bebeğe başlıyoruz önce bi kaç ay menagon iğne ve vitaminlere yeniden başlıyacak aralıktada ben 23 olacağım iiçin rapor alabilicez ve aralıık gibi falan olacak yani söylemek istediğim hepimizin ortak noktası bebek eğer bi bebeğimiz olsaydı belki bizde bukadar evliliğimizi ve eşimizi sorgulamazdık çünkü buna vaktimiz bile olmazdı evliliğin anlamı olan ilişkiye bile bazen sırf mecbur hissetiği.miz için girmeseydik bu kadar anlamını yitirmezdi herşey belkide bizim şuçumuz değil bu ama ben artık kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü diğerlerinden farklıyım ve mükafatımda diğerlerinden farklı olacak!
hoşgeldinnnnnn:)))canlarim benimmmmmmmmmmmmmmm
yerim senı şeker:))a.slm.........
slm şekerlerim perşembe gününden itibaren kocaelindeydim yeni geldim evime özledim sizleri nasılsınız
hoşgeldinnnnnn:)))
yerim senı şeker:))
)
bende seni yerim şeker üstü
hoşgeldinnnnnn:)))
yerim senı şeker:))
pamıbığımmmmm hoşgelmiş:)))
UMUTTTTTTT güzel gözlümmm senı unutmadım hoşgeldin:)))
yeme kız benııııı,belki bir müslümana lazım olurum:))))
Kadser boşverrrrrrr ,tııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sana laf söyleyene lafını esirgeme olsun bitsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?