Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagolun canlarrrrrrrrr
cok sagolun hemde
bılgem canım bnde senı cok sevıorum
kadser bnde senınlen aynı seyı söluorum vede dusunuyorum
esıme dedımkı tup bebege gıttıgımızde böle bısı olamaz
eger bız brbırmıze hayırlı olsaydık bu kadar sorun yasamazdık dedım
oda gecen gun aynı seyı yuzume vurdu
sanırım aylar once söledıgın cumlede haklısın dedi

benm tansıyonum hala berbat
asırı dusuk
umud ne yapmam lazım tuzlu ayran ıctım
antıdepresan ılacımı ıctım
melısa ccayı ıctım
eczane aradık 1 tane bulamadık
devlet hast. gıttık kapaısından gerı dondum korktum (((

slm şekerlerim perşembe gününden itibaren kocaelindeydim yeni geldim evime özledim sizleri nasılsınız

evet biliyorum canım o balkon mevzusunu falan hep okudum zaten aynı zaman dilimiydi yaşadıklarımız haklısın haklıyızzz bazen d,yorum acaba tam tersi olsaydı durum onlar bikere bile bizim için araştırmaya yaparlarmıydı ilaçlarımızı vitaminlerimizi binbir çeşit kürleri takip etmek önümüze getirmek şöyle dursun içtinmi diye sormak akıllarının uçlarına gelirmiydi acaba daha birsürü şey iştee aile konusnua gelince vet bnm ailemde aynı şekilde bi kere açmadılar bu mevzuyu hatta babam ankaraya hiç soru sormadan ağzını açmadan tek kuruş allmadan götürdü getirdi kaan aydos a ama onun annesi
herneyse dediğim elbette rabbimin katında bunların çok güzel mükafatları var tesellimiz o ona sığındık ondan ne gelirse başımızla beraber bizi muhattab alıp dert vermesi büyük lutuf aslında inşaallah tez zamanda gelir evlatlarımızda bizimde yalnızlığımız son bulur :97:

Herkese merhaba hepinizi çok özledim..Çok yakında kendi evime gececeğim fotolar da o zaman gelecek..Hepinizi öpüyorumm...

Ah şu beğen butonu niye yokki,bir kere değil bin kere beğeneyim şu yazdıklarını:)))
Yüreğine sağlık ,her kelimesine katılıyorum
sadece ekleme yapmak istiyorum:))

ESRAAAAAA kız deli,sen dreyi görmden paçaları sıvamışsın,hatta dereyi göremeyebilirsinde????
kocanın testslerini aldırdın,kardeş kardeş yatakta yattınız bide üstüne üstlük yol yakınkende boşandınız((
Canım gülsemmi ağlasam mı şaştım
daha ortada hiç birbir şey yok be güzelim ,ne seneryolar yazmışsın(kaynanam gibi,hep en kötüyü düşünür)
Kalk silkelen bakim ,kendinide hasta etmişsin
Yazık değilmi sana
Benim için sen önemlisin ,sen olmasan akılın huzurun yerinde olmasa ne edeceğim ben o bebeği(((((((
Aşkım hiç korkma Allah büyük,bir kapıyı kapatan yüce rabbim bin kapı açar
Bilgemin de dediği gibi kaan hoca şu an size en son yapacağı şeyi yazmış,tabiri caizse kitabın başını bırakıp sonunda konuşmuş
Oyüzden üzülme kolaydı öyle ameliyatla eşinın uzuvlarından birini kesmek ,Allah korusun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun:))))))))

Ahhh canım ya ne zor iç huzursuzluğu(
Sen mücadele veririken karşındakının duyarsızlığı((

Rabbim yüzüne gülsün inşallah:))
Farkettinmi bu gibi durumlar artık çok sık yaşanmaya başladı
Bizim topiğimize kesin nazar değdi
Yada eşlerimiz artık uğraşmak istemiyorlar
Arasıra benımkı de yapıyor bu tür şeyler ama daha çok ilaçları kullanmak istemediğinden

Bilmiyorum arkadaşım bende bilmiyorum
kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş misali,hepimiz aynı gemideyiz
batarsak da birlikteyiz:)):13:

esramm canim benim sen zaten yapilmasi gerekenleri yapmissin canim tansiyonun icin tuzlu ayran ic bol bolsivi tuket ve istirahat et .... ayaklarin yukarda bir muddet dinlen sivi alimini ihmal etme sakin bunlar tansiyonunu toparlar...
psikolojine gelince antidepresan ve melisa cayi icmissin daha fazla bise kullanma bunlarda tansiyonunu dusurur.....
canim yasadigin seylerin cok zor oldugunu biliyorum RABBIM sabir versin ama bunun gecici bir surec oldugunu dusun hersey yoluna girecek RABBIME SUKURLER olsun elimiz ayagimiz tutuyor yatalak degiliz YARADANDAN baskasina muhtac degiliz bunlar sukur etmek icin bile yeter...sadece sukret dua et bitanem bizde senin icin birbirimiz icin dua ediyoruz....bunlarin hepsi gecici bir surec ve hersey yolunda gidecek duzelecek sen aglasanda dunyayi kendine zindanda etsen yasayacaklarini degistiremezsin sen daha ne oldugunu bilmeden tedaviyi bilmeden herseyi kabullendin hadiii once derin bir nefes al su ic ve guclu ol guclu olmak zorundasin zorundayizrum RABBIM sabir versin ama bunun gecici bir surec oldugunu dusun hersey yoluna girecek RABBIME SUKURLER olsun elimiz ayagimiz tutuyor yatalak degiliz YARADANDAN baskasina muhtac degiliz bunlar sukur etmek icin bile yeter...sadece sukret dua et bitanem bizde senin icin birbirimiz icin dua ediyoruz....bunlarin hepsi gecici bir surec ve hersey yolunda gidecek duzelecek sen aglasanda dunyayi kendine zindanda etsen yasayacaklarini degistiremezsin sen daha ne oldugunu bilmeden tedaviyi bilmeden herseyi kabullendin hadiii once derin bir nefes al su ic ve guclu ol guclu olmak zorundasin zorundayiz

evet bebişine lazımsın sen

dedim mevzu geçti zaten anlatmak istediğim ortak nokta aynı bizimde kaderimiz bu napalım mutlu sona ulaşana kadar durmak yok yalnız olsak bile zaman zaman :))

hepimiz bölee olalım inşşşşş

esrama neoldu geçmişi okuyamadım ben inşallah kötü haberler almam güzel haberler duyarım sizden

Hepimizin üstünde karabulutlar dolaşıyor ne tesadüfki, yakın zamanlar diliminde yaşadıklarımızda bizde geçen birbirimize girdik:)
Ruhen yorulduğumuzdan ve yükün çoğunun biz kadınların üstünde olduğunda.
Geçecek inşallah.Aksini düşünmek istemiyorum.Düşünmeyelimde!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…