Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esracım, kızlar doğru söylemiş, şöyle de olabilir böyle de olabilir diye yıprattın kendini. bi gidin görünün bakalım neymiş, ondan sonra da yapılabilecek ne varsa oluruna bakmak lazım.

Rabbim yardımcınız olsun, dualarımız seninle..

Rabbim size sabır versin.O insanıda ıslah etsin inşallah.elden ayaktan düşünce kendilerine bakacak adam ararlar.kayınvalidene içimden çok şey söylemek geçiyor ama yanlış anlaşılmak istemiyorum ve yazmıyorum. inanın içim sızladı okurken.Allah sevdiği insanları sınarmış canım.bu günlerin sonu aydınlık ve hayırlı olarak dönsün sana.eşin yanındaymış çok şükür.senin için çok dua edicem arkadaşım.Allaha emenet ol.

karden
Başın sağolsun,geçmiş olsun canım yaa
O kayınvalideyide Allah binkere ıslah etsin anca aklanır o.
Eşini madem çok seviyoorsun o akdını uzak tutun evliliğinizi bozmayın.

Esram,
Uzaktan uzağa konan teşhisle bozma moralini
Rabbim nasip etsin tez zamanda gidin artık Ankaraya.

esra
allah yardımcın olsun inşallah herşey okadar güzel olurki hayatından iyiki sabrettim dersin allaha sığın bizi yaradan sınandıktan sora üzülmemize izin vermiycek inşallah lütfen sabret allah büyük ona sığın lütfen yat kalk allaha sığın

esracım durumunuzu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni yazıyorum sana. lütfen en kötüsünü düşünme canım.biliyorum çok zor ama sen daha da güçlü olmalısın.eşin ne haldedir düşünsene.eşin için biraz daha güçlü olmaya çalış lütfen.Allahım yardımcınız olsun.bak göreceksin herşey çok güzel olacak.

kardencim
evinden taşın canım en azından hatıraların silinsin eşinlede konuşmadan sakın gitme evine onunla kesin kararlarınla konuş
sorada git evine tertemiz bi başlangıç yap
lütfen üzme kendini

esra sen bizim arkadaşımızsın
belki elimizden bişey gelmez ama
sana yaradanı sabretneyi anlatabiliriz
lütfen üzülme belkide herşey yeni başlıyorduar ama
güzel şeyler belki ankatraya gitmeniz sizin için dönüm
noktası olacaktır az daha sabret elimden geleni yaptım yapacsğımda demelisi
en basitinden ben salak bir doktora inandım ağladım sızladım eşimin degerlerine rağmen kaynanamlarla konuştum tüp bebek yaptıracam dedi aşılama olacam dedim yine olmazsa yine uğraşacam dedim çabalamaya hazırdım
halada ben bi pimpirikli olarak duramıyorum bu ay olmazsa
diğer ay takip yaptıralım olmazsa yine yine yine dedim eşime
tamam olur sen yeterki pes etme dedi
ben bu topiğe geldiğimde 6 aylık evliydim o 6 ay zarfında ben kendime sokan kürü uyguladım incir kürü uyguladım eşime keçi boynuzu bana yine incir kürü
uyguladım folik asid içtim baktım olmuyor kendim dr a gittim yine olmadı eşimi götürdüm
yani çabaladım esram şimdide duramıyorum ameliyatı
bekliyodum oda ortadan kalktı ben yine harekete geçtim az daha sabret allahın izniyle olacak
inanıyorum buna bize inanamayarak hamileyim
diyceksin ama biz inanacaz
allahın izniyle olacak esra nolur inan buna

esramm canım kıyamam ben sana
Rabbim sana gönül ferahlığı versin ve aydınlık yolu göstersin
elbet bugünlerin bir sonu olacak

meraba
enfeksiyon sipermi kesinlikle etkiliyor antibiyotik bittikten sora tekrar dr a görünün isterseniz
bence varikoselin derecesi çok az ameliyat gerekmez ama eşinin siperm degerlerini nekadar etklediğide çok öenmli bence
mesela benim eşimdede sol tarafta çok hafif varikosel var ve eşimin morfoloji yüksek çıktı yani ameliyat gerekli görülmedi inşallah sizin degerlerde yüksektir

kardencım
canım gecmıs olsun cok Rabbım sana saglıklı ve hayırlı bı evlat nasıb etsın tkrr ınsallah
esınlede durumun nasıbınızde bırbırnız varsanız bı an once duzelır ınsallah
ev degıstır demısler hatta bence sehır degıstırın mumkunse tabıkı
her ıkı tarafa da uzak olmak sızı daha rahatlatacaktır
kotu seyler dusunme her serde bı hayır vardır bız goremeyız sadece o yuzden sabırla bekleyelım bakalım sızın ıcın de belkı daha guzel bı baslangıc olacaktır ...

esracım
yukarda yazıdıgım son cumle senın ıcınde gecerlı canım ..
suan senın yasadıgın senın ıcın en agırı ama emın ol daha agırını yasadıgını zannedeıp ınanarak mucadele ederek ustesınden gelenler var keısn tahlıl teshısler konmadan ankaraya gıtmeden kafandakı tum olumsuzlaukları sıl at ne olursun
yarına cıkacagımız garantı degılken gelecege cok sabrımızı tuketıp bugunumuzu zehır edıyoruz
bolbl dua et
buyuk cevsen var orda tahmıdıye duası var
herturtlu maddı manevı dertlere sıfa ıcın okunur
onu bulup okumaya calıs oldumu

ekınım bence daha catlamamıs cunku regl zamanı atesın yuksek gıtmıs genelde 36.4 un ustune cıkınca catladı dıyebnılırız sanırım
bıde ortası nıe bos ısaretlerın farklı saatlerdemı olctun
bıde bugun calısmayın artık yazık be
yenı spermlere yer kalmadı artık

morfoloji en son %1 çıkmıştı öncesinde %0 dı. ileri hareketli düşük ama sayı iyi. bizde yuvarlak hücre fazla idi. ince 6 milyon çıktı sonra incir keçiboynuzu vs 3 milyona düştü. 1,5-2 ay oldu bu testi yaptıralı. antibiyotik 15 günlük zaten. sonrasında 15 günlük daha kullanıp doktora gideceğiz. ağrılar falan geçince umutlandım. değerler enfeksiyona bağlı mı düşük diye. sitede bir yerlerde okumuştum arkadaşın eşindede enfeksiyon varmış basit bir antibiyotik kullanınca normale dönmüş. umarım bizim de öyle olur.
teşekkür ederim yardımın için

lorke evet farklı saatlerde ölçtüğüm oldu 2 gün 10-11 diğerleri hep 7-8 ölçümleri
yok daha bugün çalışma yok bende hal kalmadı:)

lorke evet farklı saatlerde ölçtüğüm oldu 2 gün 10-11 diğerleri hep 7-8 ölçümleri
yok daha bugün çalışma yok bende hal kalmadı:)

hangı 2 gun 10-11 de olctun pekı
cunku o saatte olctugun degerler normalden yuksek cıkmıstır dıye dusunuyorum ama kacta yatıp 10 da olctugune de baglı

neyse zaten bence daha 2 gun falan var gıbı senın yumurtlamana akıntı durumunuda takıp et bakalım ne olacak

umarım enfeksiyon etkilemiştir ve bu 15 günlük süreçte geçer
ama varikoselin enfeksiyonla kesinlikle alakası yoktur eminim canım
allah yardımcın olsun

Selam kızlar.

Kardencim yaşadığın olumsuzlukların tümü için çok üzüldüm, insan bazen söyleyecek bir kelime bile bulamıyor o anlardan biri benim için. Annelik duygusunu yaşamış bir insanın başka bir anne kuzusunun canını bu denli acıtmasını hayretle karşıladım doğrusu, Rabbim akıl fikir versin. Sen şu anda çok zor bir süreç yaşıyorsun olaylar böyle ardı ardın yaşamaydındı bu kadar yıpranmazdın AMA BUDA SENİN SINAVIN canım.

Kendine biraz zaman tanı herşeyi iyice düşün, eşinin bu olayda dolaylıda olsa hiç bir günahı yok unutma, sen bebeğini kaybettin oda bebeğini kaybetti. Umarım Rabbim hakkında hayırlı olan kapıyı açar sana.

Esram, Esram sana ne desemki bilemiyorum. Kuzum ne olur şu doktor işini bi an önce yoluna koy, bak hepimiz durumuna çok üzülüyoruz, artık şu kuruntularını bi kenara bırak, belki kist çok önemsiz, belki ilaçla tedavisi var...Daha sonuçlanmamış bir olay için bu kadar yıpranama yazık kuzum benim yaaaa. Sen çok akıllı birisin, eşini de çok seviyorsun onun bu süreçte sana daha çok ihtiyacı var, sende onu yanlız bırakırsan o ne yapsın tek başına. Seni çok seviyorum, her zaman adınla duadasım. Ah keşke elimden daha fazlası gelse ahhhhh.

hosgeldın boncukboncuk az kaldı tabıkı gulumu gorunce sabırsızlandın degılmı

gulum sende hosgeldın Rabbım bebegını saglıkla huzurla buyutmeyı nasıb etsın ınsallah
hadı anlat bakalım neler oldu nasılsınız

Sende hoşgeldin lorkem, ben heyecan kısmına geçemeden korku kısmında takılı kaldım....:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…