- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.761
size bunu takmam lazım:)
ama hep bayanlar iş üstünde, araşıtra araştıra kafayı yedim.
Ve bana bigün dediki ben çok araştırıp didiklediğimiz için bunu yaşıyormuşuz
8 ay çocuk olmayınca araştırmaya başlamışım be adam durduk yere değil..
yani benide kınıyor.
sen bakma ben bakmıyım..
ee ne olacak
leylek inancı var benden saklıyor heralde:)
ekinim kendi isini kendi hallediyorda bana bulasmadanda edemiyor preseede basladigimdan beri bu isi cocuk icin yapiyosun bole olmaz ben sperm bankasi degilim diyoda diyo iste...
iyide ben preseedi bebek icin kullaniyorum kayganlasirici jel icin degilki eeee aklimdan nasil cikarayim m bankasi degilim diyoda diyo iste...
iyide ben preseedi bebek icin kullaniyorum kayganlasirici jel icin degilki eeee aklimdan nasil cikarayim
eşine çok hksızlık yapma ekin,adam varikosel ameliyatı olmaya ankaraya gitti.bu ameliyatta burnundan getiren de çok var...
ekinim kendi isini kendi hallediyorda bana bulasmadanda edemiyor preseede basladigimdan beri bu isi cocuk icin yapiyosun bole olmaz ben sperm bankasi degilim diyoda diyo iste...
iyide ben preseedi bebek icin kullaniyorum kayganlasirici jel icin degilki eeee aklimdan nasil cikarayim m bankasi degilim diyoda diyo iste...
iyide ben preseedi bebek icin kullaniyorum kayganlasirici jel icin degilki eeee aklimdan nasil cikarayim
Çok itirazcı değil uyumlu ÇOK ŞÜKÜR ama birazda seri hareket etse ben delirene kdr bekletmese işi:)
kayganlaştırıcı olarak da kullan sıkmışken ne zararı var...bir taraftan da zevkini çıkar...:)))
sen ameliyat sonrası değerleri merak ediyorsun haklı olarak...:)
:) :) :) :) :) :) :) dogru
SEN ONA DEKİ,
utandığımdan sana diyemedim kuruluk oluyor canım yanıyor bişi anlamıyorum bu jel asıl onun için:)
hey Allahım yaa ne demek sperm bankası çocuk için nikahlı eşinle birlikte oluyorsun ..
klomen kullanıyor ya aylık hocaya mail atmamız gerekiyor.
temmuz 30da başladık kullanmaya bayram girdi araya hala baktırmadı fsh.ya
sperm testi değil canım
aaa iyi öyle olsunda...
iyilik canım bu günlerde diş çekimi yaptırıcam ,onun gerdinliği var..
çekim öncesi antibiyotik içmem gerekiyor ve 2-3 gün öncesinden corasprini bırakmam
Utanma falan kalmadı valla ama napıyım diyicem işte:)
bu ay ben sperm temizliği yapıyorum yaasık ilişki ve keyfi oluyor
Eşim sen istekliyken daha güzel oluyor dedi.
Anlaşılıyor demekki:)
Rahat olmak lazım
bende de kanal tedavisi yapılacaktı randevum vardı ogün hamile olduğumu öğrenmiştim ve halada gitmiyorum benimde gitmem gerek aslında korkuyorum ama ya(( şifa olsun sanada geçmiş olsun canım
gerçekten bak...ben hamile kaldığım ay kendi kendime ya kassam da olmuyor nasıl olsa dedim ve kendim için yaptım...
sen rahat olunca eşin de rahat oluyor ve meni miktarı artıyor.....
evet bu kismida var ama ben jeli kullaninca 15dk sonra hemen birlikte olmak gerekiyo gibi hissediyorum
bana sadece çekime izin verdi dolgu gibi uzun işlemler yasak,zaten bana yolculuk,tempolu yürüyüş,ilişki herşey yasak
ama sen 3 ayını geçtin artık riskin kalmadı niye öyle:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?