- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.781
herşey yolunda çok şükür ...
infertilite geçmişimiz olduğu için hassas davranıyor sanırım ...çünkü sıkıntılı bir durum olunca direk söylüyor adam...
ve sonunda doğal pressed aman ihmal etme,eşin boşalsa bile sen sonradan olsa bile yap mutlaka...
Utanma falan kalmadı valla ama napıyım diyicem işte:)
bu ay ben sperm temizliği yapıyorum yaasık ilişki ve keyfi oluyor
Eşim sen istekliyken daha güzel oluyor dedi.
Anlaşılıyor demekki:)
Rahat olmak lazım
orgazm olmaktan bahsediyorsun dimi canım
herşey yolunda gider inşallah canım
evet dediğin gibi dikkat etmek çok önemli sağlıkla geçir hamileliğini kucağına al bebeğini inşallah canım
selam kızlar
bi kaç yoğunluktan sadece okuyup çıkıyorum yazmaya fırsat olmadı ama bugün okuduklarım sanki bnm bi kaç hafta önce yaşadıklarımın ekrana yansıması gibi sanki ben dillendirmek istemediğim için yazmak istememiştim ama görüyorumki tek ben değilim yorulan yada adı herneyse işte
ESRA,KARDEN,XEDA.BİLGEMMM...
VE BEn bende bi kaç hafta önce benzeri şeyler yaşadım ve hayatımda yaptığım en büyük hata olduğunu anladım bu evliliğin öyle düşünüyordum çünkü eğer doğru olsaydı herkes gibi mutlu olurdum bende başkalarının tabiriyle cicim aylarını evde annesinin baskılarıyla ve dışarda hastane koridorlarında geçirmezdim daha 22 yaşında olmama rağmen kendimi daha yaşlı hissetmezdim öyle çıldırttıki beni düşünceler ve üstüne eşimin ilgisizliği gözümü karartıp gittim yani dha doğrusu annemlere kadar bnmle geldi sadece sustu hiçbişey söylemedi bi süre oturdu nolucak şimdi dedim sen karar ver dedi bumu yani dedim bumu!okadar şey söylemek geçti içimden zaten sizde anlasınız yapılan fedakarlıkları anlatmama gerek yok karşılığı bumu dedim içimden!öyleyse kalıyorum dedim tamam dedi sen bilirsin ve gitti kardeşimin eşi vardı arkasından gitti konuşmuşlar getirdi gidelim onlarda kouşalım falan dedi ama ben narkoz almış gibi hiç bişey hissetmiyordum artık babamla bile o gelmeden konuşşmuştum babam sert biridir daha hayatının başındasın boşver gitsin dedi bu arada ben bu yıl tarih kazandım gerçektende haytımı sıfırlayabilirdim hem ozaman belkiiiiiiiiii!!!neyse yapmadım yapamadım ben onun kadar nankör olamadım herşeye rağmen dönd
m evime şimdilik mutlu aile tablosu çiziyoruz ne kadar sürer bilmiyorum tüp bebeğe başlıyoruz önce bi kaç ay menagon iğne ve vitaminlere yeniden başlıyacak aralıktada ben 23 olacağım iiçin rapor alabilicez ve aralıık gibi falan olacak yani söylemek istediğim hepimizin ortak noktası bebek eğer bi bebeğimiz olsaydı belki bizde bukadar evliliğimizi ve eşimizi sorgulamazdık çünkü buna vaktimiz bile olmazdı evliliğin anlamı olan ilişkiye bile bazen sırf mecbur hissetiği.miz için girmeseydik bu kadar anlamını yitirmezdi herşey belkide bizim şuçumuz değil bu ama ben artık kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü diğerlerinden farklıyım ve mükafatımda diğerlerinden farklı olacak!
ekinim saat 12 yi çoktan geçmiş maşallah anam :)))
evet canım +18 e geçiş yaptık:)
ahh esram olaydı daha bir aydınlatıcı konuşurdu
evet...........................
orgazm olmaktan bahsediyorsun dimi canım
ekinim beni biliyorsun ağrılı olduğu için pek zevk alamıyorum
ekintosun dediği zevk almamız vs.... mi gerekli ay anlamadım
ha birde ekin sen takibi nezaman yaptıracaksın
önümüzdeki ay düşünüyorum canım.
orgazm su acıdan gerekli rahim ağzı açılması için ve kasılmalarıyla spermleri içeri doğru hızlandırıyor.
presedlada ağrı oluyormu olmaması lazım yeterince ıslaklık olmadığında ağrı olur.
pressedle çok ağrı olmuyor ama ben kasılıyorum hala
ekinim bişey sorcam kaan hoca gibi mail yazabileceğimiz bi kadın doğumcu varmı tatlım
kızacan ama ben yine çok gerilmeye başladım bunalıyorum devamlı ağlıyorum yine
tamam erken ama olmayıncaa insan kötü oluyor işte öyle yada böyle 1 yıl oldu ama bebek yok bende sorun yoksa eşiminde morfoloji % 8 ise neden olmuyor acaba
pressedle çok ağrı olmuyor ama ben kasılıyorum hala
ekinim bişey sorcam kaan hoca gibi mail yazabileceğimiz bi kadın doğumcu varmı tatlım
kızacan ama ben yine çok gerilmeye başladım bunalıyorum devamlı ağlıyorum yine
tamam erken ama olmayıncaa insan kötü oluyor işte öyle yada böyle 1 yıl oldu ama bebek yok bende sorun yoksa eşiminde morfoloji % 8 ise neden olmuyor acaba
ekin ya bendenmi kaynaklanıyor bilmiyorum acaba enfeksiyonmu engelliyor diyorum
antibiyotik ve tozda kullandım bu ayda olmayacak gibi ne yapacağımı şaşırdım ilçede görev yapıyoruz 1 tane hastane var oda devlet burdaki dr ne yapabilir acaba offf kasıldım gene ya
ekinnn herkez gittiii senle ben birbaşımıza kaldık... gecenin haydar dümeni ekintosta bizi bilgilendirdi ve uyumaya kaçtı.... eee nolcak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?