Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim bizde 5 ay klomen kullandik 6. ayda igneye gectik

ignenin ardindan hemen tup e gecmek zorunda degilsinz tabikide . oyle onermelerinin sebebi ignenin etkisi gecmeden degerlendirmek , zaten igneyi en fazla 1 ay falan verir

bence klomenle devam edin bazilarina cabuk etki ediyor belki sizde o gruptansiniz

Selam kızlar çok kalamıcam dua hakkında fikrimi söyliyim:)
1000 İhlas okuyalım
topikte aktif üyelere okuyalım
ve esrayla başlayalım

pamuuuuuuuk nasılsın bebeyin nasıl bende kaç zamandır seni kaçırıyorum hep bişi soracağım
sen hamile kaldığında sperm testiniz ne durumda idi ve üzellikle morfolojiniz kaçtı

canım ikimizde iyiyiz sağol bizim sperm testimiz çok iyi çıkmıştı hamile kalmam için müsaitti sadece ileri hızlı hareketlilerde yükselme olmuyordu hiç martta test yaptırmıştık ve onlarda baya yükselmişti morfolojiye hiç bakılmadı bizim nisan ayında hamile kaldığımı öğrendim darısı başınıza inşallah canım.

çok tşk pamuk inşallah

yazdim ya tatlim
kusura bakma gürmemişim

sence bahçeci klıniği memorial
fertifin umur tüp bebek merkezleri nasıl
bunlardan herhangi biri
medical parkıda incelicem makalım

canim ben bahceci ve umutta yaptim zaten
onlar da iyi
bahceci bayagi pahali
umut ayni zaten ama karsida

memorial da iyi

bence icine hangisi yatiyorsa orda yaptir yureginin sesini dinle

esilanur a da sor en son o yaptirdi

cok sagol canim peki endol ne ise yariyor

iyi geceler kızlar...
aranızda proxeed plus kullanan var mı?varsa bundan sonuç alan oldu mu? benim eşim 5 aydır kullanıyor ve kullanmadan önce sayı 1milyondu...dün test yaptırdı sonuç sıfır çıktı azosperm teşhisi konmuş...şoklar içerisideyiz...arttığını düşünürken neyle karşılaştık...bu konuda fikri olan söylesin ne olur....

meraba
canım burdaki kızların neredeyse hepsinin eşi oroxeed kullanıyor
ve çok faydasını gören oldu
hemen üzülmeyin belki önce düşürüp sora yükseltiyodur eşim kullanmadığı için bişey diyemem ama
yarında uğra mutlaka kızlar sana ayrıntılı olarak yazacaklardır
fakat ben çok iyi bi vitamin oldığunu biliyorum

ekin bende okumak istiyorum benide yaz
bugün esraya niyetlenerek omumaya başlayacam allahın izniyle

biz kullandik sonuc aldik
varikosel varmi iyi baktirin varsa mutlaka ameliyat olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…