- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.961
fshyi yukseltmek icin kullanilan hormon igneleri menagon gibi yan etkileri oldugundan kullanim sonrasi dogal yollarla hamile kalinamazsa hemen ardindan tup bebek tedavisinemi gecmek gerekiyor bizim fsh dusuk 2 50 olmasina ragmen kaaan hoca igne vermedi klomen verdi ama igne ile daha cabuk sonuc aliniyomus klomenle cokmu uzun surer:97:sagol canim
medicl park bahcelievler olabiliriyi sayılır kaan hoca buraya gelin tüp yapalım diyo ama oraya gidemeyiz merkezlere karar veremedim
sence avrupa yakasında hangi merkez daha iyidir
iyi sayılır kaan hoca buraya gelin tüp yapalım diyo ama oraya gidemeyiz merkezlere karar veremedim
sence avrupa yakasında hangi merkez daha iyidir
pamuuuuuuuk nasılsın bebeyin nasıl bende kaç zamandır seni kaçırıyorum hep bişi soracağım
sen hamile kaldığında sperm testiniz ne durumda idi ve üzellikle morfolojiniz kaçtı
Selam kızlar çok kalamıcam dua hakkında fikrimi söyliyim:)
1000 İhlas okuyalım
topikte aktif üyelere okuyalım
ve esrayla başlayalım
kris benim yazımı görmedin heralde:97:
sence bahçeci klıniği memorialmedicl park bahcelievler olabilir
latif bey yada jane hanim
çok tşk pamuk inşallahcanım ikimizde iyiyiz sağol bizim sperm testimiz çok iyi çıkmıştı hamile kalmam için müsaitti sadece ileri hızlı hareketlilerde yükselme olmuyordu hiç martta test yaptırmıştık ve onlarda baya yükselmişti morfolojiye hiç bakılmadı bizim nisan ayında hamile kaldığımı öğrendim darısı başınıza inşallah canım.
kusura bakma gürmemişimyazdim ya tatlim
sence bahçeci klıniği memorial
fertifin umur tüp bebek merkezleri nasıl
bunlardan herhangi biri
medical parkıda incelicem makalım
canim bizde 5 ay klomen kullandik 6. ayda igneye gectik
ignenin ardindan hemen tup e gecmek zorunda degilsinz tabikide . oyle onermelerinin sebebi ignenin etkisi gecmeden degerlendirmek , zaten igneyi en fazla 1 ay falan verir
bence klomenle devam edin bazilarina cabuk etki ediyor belki sizde o gruptansiniz
saol kıris tşkcanim ben bahceci ve umutta yaptim zaten
onlar da iyi
bahceci bayagi pahali
umut ayni zaten ama karsida
memorial da iyi
bence icine hangisi yatiyorsa orda yaptir yureginin sesini dinle
esilanur a da sor en son o yaptirdi
cok sagol canim peki endol ne ise yariyor
tikaniklik varsa onu aciyor
mutlaka kullanin
Dua okumak isteyenler:
Boncuk boncuk
ronya
gözyaşı
ekintos
lorke
yeter
aruna
iyi geceler kızlar...
aranızda proxeed plus kullanan var mı?varsa bundan sonuç alan oldu mu? benim eşim 5 aydır kullanıyor ve kullanmadan önce sayı 1milyondu...dün test yaptırdı sonuç sıfır çıktı azosperm teşhisi konmuş...şoklar içerisideyiz...arttığını düşünürken neyle karşılaştık...bu konuda fikri olan söylesin ne olur....
iyi geceler kızlar...
aranızda proxeed plus kullanan var mı?varsa bundan sonuç alan oldu mu? benim eşim 5 aydır kullanıyor ve kullanmadan önce sayı 1milyondu...dün test yaptırdı sonuç sıfır çıktı azosperm teşhisi konmuş...şoklar içerisideyiz...arttığını düşünürken neyle karşılaştık...bu konuda fikri olan söylesin ne olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?