- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.181
ARUNA için
Ekintos:100
Ekin79:150
Esilanur:100
Umud:50
karden:250
sevser:100
gozyası:100
cakır:50
900 olmus
bu mesajı alıntı yapıp ıcerıgıne yazarsanız adınız ve okudugunuzu daha ıyı olur
canlarım hepinizden allah razı olsun şimdi benimki bitti değil mi eve yeni gelebildimde sırada kim var ben 100 tane okurum sabah namazında
canım sana yarın okuycam,özelden yazarım
evet canım bu ilk ayrı kalışımız benim eşim işte olduğu sıralar bile ben onu özler dayanamazdım onsuz yatacağımı hiç hesap etmedim allah kimseyi ayırmasın seninde tez zamanda evini şenlendirsin rabbim inşallahhe valla masallah bız bu gıdısle bı haftada tum lısteyı okur bıtırırız Allah ın ıznıyle
Allah yard olsun keısnlıkle haklısın seven ınsan ıcın ayrılık 2 gun bıle olsa cekılmez oluyo
hele sızınkı gıbı olunca daha zor olmustur ama ınsallah bundan sonra hıc yasamazsıznı bole tatsız seyler
iyiyim tatlım yarın evimdeyim sen nasılsınkardencim nasılsın canim umarım daha iyisindir eşinle baruştınızmı evine dondünmu
Esrakundu
arunakundu
bilgemkundu
ceylan:
çakırkunuyor!!!!!!
Ekin:
Essssx:
Eneslena:
Gözyaşı:
Lorke:
Sevser:
Merve:
Umud:
Yağmurum:
Yeter:
Xeda:
aruna esradan sonra sana da okuduk 1000 ıhlas bıttı Allah kabul etsın
çok tşk edrim kızlar ağızlarınıza ssağlık allah razı olsunmasallah canım cok ıyı olmus konusmanız
cakır ıcın
Yağmurum:100
ekin79:100
aruna:100
gozyası :100
çok tşk edrim kızlar ağızlarınıza ssağlık allah razı olsun
bilgem ve cakir icin okudugum 100 er ihlas bitmis bulunmaktadir
masallah canım cok ıyı olmus konusmanız
cakır ıcın
çok sevindim canım evine dönmene rabbim birdaha yaşatmasınevet canım bu ilk ayrı kalışımız benim eşim işte olduğu sıralar bile ben onu özler dayanamazdım onsuz yatacağımı hiç hesap etmedim allah kimseyi ayırmasın seninde tez zamanda evini şenlendirsin rabbim inşallah
iyiyim tatlım yarın evimdeyim sen nasılsın
ama ben neden yokum
lıste kopyala yapıstır oluyo ya sureklı bazen kaynıyo ısımler canımevet canım bu ilk ayrı kalışımız benim eşim işte olduğu sıralar bile ben onu özler dayanamazdım onsuz yatacağımı hiç hesap etmedim allah kimseyi ayırmasın seninde tez zamanda evini şenlendirsin rabbim inşallah
iyiyim tatlım yarın evimdeyim sen nasılsın
ama ben neden yokum
çok tşk edrim kızlar ağızlarınıza ssağlık allah razı olsun
aminnn canım allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah
çok sağol bitanem eşimle ilk defa bugün oturduk konuştuk çok yıpranmış canım ya benim niyetim ona çektirmek değildi neyse işte bu anlattı ben dinledim benim için senden başka herkes ve herşey boş dedi asla seni ezdirmem dedi bende sen ezdirmiyosun ama ezen eziyo dedim eşimde bundan sonra görelim sana kim laf söyleyebilecek o biraz zor dedi bende nolursa olsun o senin annen günaha girme benim yüzümden saygısızlık yapma yine sen git gel ama beni karşılaştırma dedim söz verdi önce söyleseydin yine mesafeyi koyardım bunun için bırakıp gitmene gerek yoktu cadı dedi sarıldık felan işteayy çok utandım yarın inşallah evdeyim bu arad sen nasılsın canım
okumasına okurumdacanım kendine 200 tane daha ekle
canım kendine 200 tane daha ekle
okumasına okurumda
neden?
lıste kopyala yapıstır oluyo ya sureklı bazen kaynıyo ısımler canım
ama merak etme alfabetık okuyoryuz ya atlamayız kımseyı yanı ınsallah
aruna
bilgemm
cakır44
ceylan06
eeeesssx
ekin79
eneslena
gozyası
karden
lorkee
merve
sevser
umud
xeda
yagmurum
yeter
amin inşallah okunan bu duaların yüzü suyu hürmetine
evlat hasretimiz sona erer
ve başka ne sıkıntıları varsa rabbim tezelden
sıkıntılarımızı giderir
canım ya çok sevindim
maşşallah diyelim
ohhhh
artık kayınveldende yok hayat sana güzel
evine git allahın izniyle yepyeni bi başlangıç yap
evine besmeleyle gir
eşin ameliyatda oldu
kürtajın etkisi geçene kadar eşinin degerleride yükselir inşallah....
Allah herkesten razı olsunlıste kopyala yapıstır oluyo ya sureklı bazen kaynıyo ısımler canım
ama merak etme alfabetık okuyoryuz ya atlamayız kımseyı yanı ınsallah
aruna
bilgemm
cakır44
ceylan06
eeeesssx
ekin79
eneslena
gozyası
karden
lorkee
merve
sevser
umud
xeda
yagmurum
yeter
:
kızlar yumurta takibi yaptırmak için kaçıncı gün dr a gitmem gerekli yaptıran varsa lütfen yardımcı olabilir mi? ayrıca takip kaç tl ya mal oluyor ilaçlarla falan?
700 olmuşcakır ıcın
karden :200
bacım kafa yokki ben anlamadım ne demek istediğinikız senın ıcın 200 daha okumus onu dıyo
yomurta takibi içinkızlar yumurta takibi yaptırmak için kaçıncı gün dr a gitmem gerekli yaptıran varsa lütfen yardımcı olabilir mi? ayrıca takip kaç tl ya mal oluyor ilaçlarla falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?