- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.221
allh razı olsun CANIM BENIMMMMMMMMMMMMMMiyi geceler kızlar, şööle bi baktım dua olayı çok hızlı ilerlemiş maşallah,yarın bakarım sıra kimdeyse ona okurum inş.
esracım ben okudum Rabbim kabul etsin, herkes buradan yazmış ben de öyle yapayım dedim.
Allah rahatlık versin öptüm hepinizi:)
Ayy esra ben onu tamamen unuttummmm.Hemen başlıyım yaa
sen okudunmu canım..Niyet edipmi başlıyorduk nasıldı.
çok unutkan oldumda ben
Hatta ben 41 fatihayıda bayramda aksayınca bıraktım
çakırıma 100 tane ihlas okurum benide listeye yazın..
Canım esram okudum bil bitanem zaten okuyamadım die vicdan azabı çekiyodum bu çok iyi oldu... Canım herşey çok güzel olacak buna inan canım bu sadece geçici bir süreç.... Bunlar sana balım
masallah canım cok ıyı olmus konusmanız
cakır ıcın
Yağmurum:100
sevser:100
ekin79:100
aruna:100
gozyası :100
YA BEN bişi isticem dua hemen arkadaslardan ALLH RAZI OLSUN tamamlanıor,
benm adıma DUA almamıs kısılerın 1 TANE BILE olsa okumalarını rıca edıyorum
HELEDE HAMILELERIN
herkesın bır nebze ıhlas duasını almak ıstıyorum
allh razı olsun canım
kız umud senı dun ruyamda gordum :)
benım tansıyonm dusmus atak gecıromusm
bır bakıorum sen cıkıorsun benlen ılglenen:86::86::86:
Ben sımdı hemsırelerı sevmem genelı cok gaddar yha :)asık suratlar bırde:))))
sende cıkıorsun neyın var dıorsun bana asabıce
benı tanımadın heralde kız benım esra8 kk dan dıorum ıı davranıorsun
hahahahahaha ne manyagım yhaaaaaa:86::86::86::86:
güzel rüyaymış ama ben izindeyimmm sana bakan ben olamam canım yaaa ben sana burdanda bakarım aç totoşunu bi iğne yapayım sana :94::94::94:
esraaaaaaa
Hakkaten çok asabi oluyorlar
umud kıs sendemi ölesin bizimi kandırıyon burda tatlı tatlı heee
Ceylan hala dönemedi çok yiyip çöktü kaldı enişte kaldırıp getiremiyo heralde:))))
Eneslenada hala gelemedi kuzenden fırsat bulup giremiyomu yaa test yaptırcaklardı yoksa yoksaa oturdu milyoncuklarımı sayıyo
BENM ABIM kucukken rahatszmıs hastanede yatırmıslar annem dıorkı gece fenalastı mosmor oldu cocuk dıor nobetcı hemsıreye gıttım uykudaydı yalvardım dıor annem cocugum oluyor demıs oda defol ben uyuyorum demısannem bunu sacından suruyerekten yermısın yemezmısın :)))
arkadım dıor dogum yapıorum ,nefesım kesıldı artık olecem sandım dıor dua okuyordum dıo.hemsıre bagrmıs,kes sesını ıcınden oku dıye.....
hele ben vajınsmustan yenı kurtulmusken muayene gıttım kadın dıorkı ac bacagını ben acamıorum korkuyorum
bana dedıgı lafa bak kocan olsa acardın hemen.....
anneannem olum dosegınde hemsıreye yalvarıorum gel bak dıe ,sıranızı bekleyın dıor
en son atak gecrdıgımde acıle gıttık,hemsıre hc ılgılenmedı.esım saldırdı kendıne nasıl bırsey bunlar koyunmu dedı.geldı sonra korkusundan .....
ben daha hc denecek kadar saygın bır hemsıreye rastladım....
esraaaaaaa
Hakkaten çok asabi oluyorlar
umud kıs sendemi ölesin bizimi kandırıyon burda tatlı tatlı heee
şeyyyyyyyyy benm bırseyım yokturp gıbıyım
ben ıgneden korkarım
hem benım totosum cok kıymetlı
aslınd agıdıp bakmak lazım kontrol amaclı
kotu hemsıreyse uyelıgını ıptal edecez :)
kız esra sende heee sen denk gelmemişsin bitanem ama bana anlatabildiğin bütün hemşire geçmişini anlattın eee bunlara bakarak haklısın demekden başka çarem yok... bitanem devlet hast. hemşireler öle ben özeldeyim canım sıkıyosa kötü davran ilgilenme öle bir lüksün bile yok... ama ben bunu lüks olarak görmüyorum babam bana mezun olup işe başlayacağım zaman bir kimseye kötü davranırsan sana hakkımı helal etmem demişti....kötü davranmak aklımın ucundan bile geçmedi ama sana tvsiyem canım artık devlet hast. doktoru hemşireyide sağlık bakanlığına şikayet edebiliyorsun ismin açıklanmıyor bile sağlık bakanlığı bu şikayeti asllı olsun olmasın dikkate alıyor ve haklarında işlem yapılıyor...canım sana kötü davranan hemşire doktor hangisi olursa işte ben hasta haklarımı biliyorum sizi sağlık bakanlığına şikayet edeceğim de bakalım nasıl davranacaklar.. göz dağı verdiğini düşünürler ama şikayet edebilirsin bizim hemşire arkadaşlardan bir tanesi şehir dışında kızıyla ilgilenmedikleri için şikayet etti hemen işleme alınıyor.... eeee bende meslektaşlarımı ele veriyorum ama ne yapayım herkez işini yapsın hastaya kötü davranmak kimsenin hakkı değilki..
aklıma ey geldı altın sayıolar yha sabanın fılmı vardı
zekı alasya metın akpınar falan
basa ala ala
eneste o hesap
hareketlılerı bır gurup hareketszlerı bır gurup yapıordur
ekın varmı dıger taraflarda entrıkalı bır durum
hiçte bilem ben öle değilim
esra korkma bitanem hiç acımayacak kıymetli totoşunu çok acıtmam :94::94::94::94:
yok canım sıradan dertler var:)
ceylan galiba somalide erzak için sıraya girmiş haberlerde birini benzettim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?