Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Karden

esınlen ıı olmana sevındım

bılgem

artık trafıgı felc edebılırsın desene:)

melısam

belırtı araya araya kusmalara kaldın ....

Esra bir kısmını çevirttim

erkeklerde iş cinsiyet bezleri devam edin. 60 günlük uygulama zaman sonra artışlar vardı 500% (daha bazı durumlarda) sperm konsantrasyonu ve artış önemli ölçüde hareketlilik. Için
güçlü kadınlarda yumurtalık uyarır ve çok güçlü amenore tedavisinde yararlı reîntineritor, kısırlık, erken menopoz.
genital bölgeye kan akımını artırmak, erkek hem de kadınlar, güçlü bir afrodizyak olarak.
kadınlarda rahim mukozasında rahatlama teşvik rolü ile vajinal yağlama miktarını artırır . biraz öforik devlet de neden
periferik dolaşım güçlü uyarıcı, kan basıncını düşürür. Terapötik Eylem: STD (genital bölgeye uyarıcı yerel bağışıklık ve artış kan akımının etkisi ilaç tedavisinde yardımcı bak bu son cümle libido tavan kısmı:))
tansiyonu düşürüyor canım aklında bulunsun adamı bayıltma:)

kızlar çok mutluyum evime geldim eşim neler almış bana kendimi iyi hissetmem için canım benim ya allah kimsenin huzurunu bozmasın bu arada ekindeymiş sıra galiba 200 de ben aldım bitiririm bugün

kardennnnnnn
çok çok çoookkkkk
sevindim maşşallah de güzel arkadaşım allh o sıkıntılı günlerin mükafatını verir sen hiç merak etme ve eminimki çok kısa zamandada bebeği tekrar seninle olacak

ya kızlar dua konusunda çok hızlısınız:)maşallahhh
böyle güzel oldu ,herkese okunmuş olcak inşallahhh.
ben ceylanı bitiriyim yakalarım sizi.)))

Eneslenam az önce 2 saat uyudum.
Rüyamda ben,esra bilgem sizdeyiz ama sizin ev çok kalabalık yol geçen hanı resmen ve sen bi ara koltuk falan siliyordun:)
sonra sen bize yararlı bi ağaçtan bahsediyorsun burası çok komik hani kağıt havluluklar varya tahtadan güya onun üstündeki çiçek o ağaçtanmış.biz bilgemle peşinden geliyorz.esrada oturuyor ve diyorki ama sizde herşeye atlıyorsunuz.
o tahtadan çiçeği en son bilgemin eline verdiğini hatırlıyorum:)))

bnde ıse yararsa anında sna yollarım bebem :)
nede olsa lıbıdoya ıhıtyacın var :)))))99

ne dıor kızım bu yukardakı metnde yaw

bitanemmmm çook sağol maşallah binkere maşallah inşallah dediğin gibi olur canım rabbim inşallah seninde bebeğini tez zamanda versin

bunagın gordugu ruyaya bak sen

bnde ıse yararsa anında sna yollarım bebem :)
nede olsa lıbıdoya ıhıtyacın var :)))))99

ne dıor kızım bu yukardakı metnde yaw

Erkeklerde 60 günde %500 artış sağlıyormuş işteeeee
Ayrıca buda var
erkek kısırlık (laboratuar testleri Hidroalkolik özü ile diyete başladıktan 6 hafta sonra yapılan erkek-steril durumunda gelişmiş sperm sayısında ve hareketliliğinde artış birçok durumda gösterdi)

Son düzenleme:

hangi ilaçtan bahsediyosunuz canım ya bende alsammı nerde satılıyo

kız tansıyon dıyınce korktum ha
adam bırde ayılıp bayılmalı
sımdı ben aksam buna sölesem
ılac sıpars verdım dıe
buda arastıracak
google yazdımı zaten dırek bızım topık cıkıor vede ılk benım yorumum var
Benıde gorur 43:
Nedır bu esra8 den cektıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…