- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.421
kızlar çok mutluyum evime geldim eşim neler almış bana kendimi iyi hissetmem için canım benim ya allah kimsenin huzurunu bozmasın bu arada ekindeymiş sıra galiba 200 de ben aldım bitiririm bugün
alıcam yha zaten 5 euoru umus
aminnn canım hepimizin eşine hayırlı uzun ömürler versin inşallah
bir daha ağzınızın tadı bozulmasın inşallah
Karden
esınlen ıı olmana sevındım
bılgem
artık trafıgı felc edebılırsın desene:)
melısam
belırtı araya araya kusmalara kaldın ....
5euro mu bendemi alsam karaborsadan satarım ordakiler gibi:))))
kızlar çok mutluyum evime geldim eşim neler almış bana kendimi iyi hissetmem için canım benim ya allah kimsenin huzurunu bozmasın bu arada ekindeymiş sıra galiba 200 de ben aldım bitiririm bugün
amin ama ikinizede diye yazmayı unutmuşum
esra bir kısmını çevirttim
erkeklerde iş cinsiyet bezleri devam edin. 60 günlük uygulama zaman sonra artışlar vardı 500% (daha bazı durumlarda) sperm konsantrasyonu ve artış önemli ölçüde hareketlilik. ıçin
güçlü kadınlarda yumurtalık uyarır ve çok güçlü amenore tedavisinde yararlı reîntineritor, kısırlık, erken menopoz.
Genital bölgeye kan akımını artırmak, erkek hem de kadınlar, güçlü bir afrodizyak olarak.
Kadınlarda rahim mukozasında rahatlama teşvik rolü ile vajinal yağlama miktarını artırır . Biraz öforik devlet de neden
periferik dolaşım güçlü uyarıcı, kan basıncını düşürür. Terapötik eylem: Std (genital bölgeye uyarıcı yerel bağışıklık ve artış kan akımının etkisi ilaç tedavisinde yardımcı bak bu son cümle libido tavan kısmı:))
tansiyonu düşürüyor canım aklında bulunsun adamı bayıltma:)
kardennnnnnn
çok çok çoookkkkk
sevindim maşşallah de güzel arkadaşım allh o sıkıntılı günlerin mükafatını verir sen hiç merak etme ve eminimki çok kısa zamandada bebeği tekrar seninle olacak
eneslenam az önce 2 saat uyudum.
Rüyamda ben,esra bilgem sizdeyiz ama sizin ev çok kalabalık yol geçen hanı resmen ve sen bi ara koltuk falan siliyordun:)
sonra sen bize yararlı bi ağaçtan bahsediyorsun burası çok komik hani kağıt havluluklar varya tahtadan güya onun üstündeki çiçek o ağaçtanmış.biz bilgemle peşinden geliyorz.esrada oturuyor ve diyorki ama sizde herşeye atlıyorsunuz.
O tahtadan çiçeği en son bilgemin eline verdiğini hatırlıyorum:)))
bnde ıse yararsa anında sna yollarım bebem :)
nede olsa lıbıdoya ıhıtyacın var :)))))99
ne dıor kızım bu yukardakı metnde yaw
Erkeklerde 60 günde %500 artış sağlıyormuş işteeeee
Ayrıca buda var
erkek kısırlık (laboratuar testleri Hidroalkolik özü ile diyete başladıktan 6 hafta sonra yapılan erkek-steril durumunda gelişmiş sperm sayısında ve hareketliliğinde artış birçok durumda gösterdi)
bunagın gordugu ruyaya bak sen
erkeklerde 60 günde %500 artış sağlıyormuş işteeeee
ayrıca buda var
erkek kısırlık (laboratuar testleri hidroalkolik özü ile diyete başladıktan 6 hafta sonra yapılan erkek-steril durumunda gelişmiş sperm sayısında ve hareketliliğinde artış birçok durumda gösterdi)
hangi ilaçtan bahsediyosunuz canım ya bende alsammı nerde satılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?