Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bıncuk yerım senı....
bısı soracacktım bnde sna a
merı yok ortada,haberın varmı ondan

cok uzuldum rabbm annesıne sabır versın ne acı yha

Çok güldüm ya kanal d yeni dizi reklamı yapıyor umutsuz ev kadınlarıadı.
kadın türbede dua ediyo duası bitiyor sonra bakıyor türbenin camı lekeli mendiliyle temizliyor:)))
yağmurum tam bizlik heee

Kızlar sabahtan beri araştırıyorum gözlerim şişti ..
Şimdi bugün benim adetimin 18. günü..
Yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama bu yumurtlama öncesinde geliyormuş , çatladığını göstermez ama çatlaması yakındır demekmiş..
Ben 13. gün çalıştım, 15. gün çalıştım ve 17. gün çalıştım yani gün aşırı , az evvel ovl testi yaptım 2. çizgi koyulaşmaya başlamış ama tam manasıyla 2 çizgide aynı koyulukta değil . Bende diyorum ki bugün boş geçeyim yarın yani 19. günde çalışayım ,yarında ovl testi yapayım iki çizgide aynı koyulukta olunca 3 gün üst üste çalışayım .. Çünkü ovl testinde 2 çizgide aynı koyulukta çıkarsa 24-48 saat içinde ovl gerçekleşecek demektir.. O zaman 3 gün üst üste çalışırsam nokta atışı yapmış olucam :)
Fikrim nasıl kızlar ?

merhaba canım nasılsın

Yağmurum merhaba canım ..
Yumurtlama günüyle kafayı bozdum

merhaba canlarımmmm:)))

anacığım bir yumurtlasansa o yumurtadan bir civciv çıkta
inşşşşşşşşalllahhhhhhh :))))

Selam kızlar. Bu ovl testi nedir acaba? İlk defa duydum. Benimde bir düşüğüm oldu, sonrasında pko tedavisi 9 ay. Şimdi Rabbim kısmet ederse bebek düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…