- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.501
Dilerim Rabbim hepinize ama hepinize nasip ederde doyasıya sevinirim bende. İnan gönülden öyle çok istiyorum ki anlatamam. Ettiğimiz dualar vesile olur İnşallah....
Ronyam ve Esram, demek sizi heyecan bastı haaaa...Siz deyince bende yavaş yavaş sona yaklaştığımı anlıyorum.
ekin ssenin için ben 50 tane okudum canım eksiğin varsada yoksada senin niyetine okusumgeçen hafta kENDİM İÇİN OKUMAK İSTEMİŞTİM 1000 İHLAS
Zor geldi yarıda kaldı
ama şimdi parça parça arkadaşlara okurken su gibi akıyor..
selam kızlar ..aralık annelerınden ılk bebegı geldı demıstım ama malesef kaybettık ..
ben de seker testı yaptırdım ..50 grmlık.. yuksek cıktı yarın tekrar yapılacak ..
boncuk senın dedıgın ıgıb oldu yoktu ama bu haftalarda cıktı demek kı ..ınsallah 100lukte cıkmaz ya dıyet ınsulun cok korkuyorum..
senın cok az kaldı ben cızelgenı gordukce heyecanlanıyorum :)
bu arada kızımı da gordum 1455 grm olmus :)
ekin ssenin için ben 50 tane okudum canım eksiğin varsada yoksada senin niyetine okusum
kızlar son durum ne duada
ekınım ben senın 100 taneyi okudum
şimdi kımde???????
eksik varmı????????????
eneslena için okuyoruz
Çok güldüm ya kanal d yeni dizi reklamı yapıyor umutsuz ev kadınlarıadı.
kadın türbede dua ediyo duası bitiyor sonra bakıyor türbenin camı lekeli mendiliyle temizliyor:)))
yağmurum tam bizlik heee
sevser nurme Bilgemmm Sumak
merhaba kızlar
merhaba kızlar
Kızlar sabahtan beri araştırıyorum gözlerim şişti ..
Şimdi bugün benim adetimin 18. günü..
Yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama bu yumurtlama öncesinde geliyormuş , çatladığını göstermez ama çatlaması yakındır demekmiş..
Ben 13. gün çalıştım, 15. gün çalıştım ve 17. gün çalıştım yani gün aşırı , az evvel ovl testi yaptım 2. çizgi koyulaşmaya başlamış ama tam manasıyla 2 çizgide aynı koyulukta değil . Bende diyorum ki bugün boş geçeyim yarın yani 19. günde çalışayım ,yarında ovl testi yapayım iki çizgide aynı koyulukta olunca 3 gün üst üste çalışayım .. Çünkü ovl testinde 2 çizgide aynı koyulukta çıkarsa 24-48 saat içinde ovl gerçekleşecek demektir.. O zaman 3 gün üst üste çalışırsam nokta atışı yapmış olucam :)
Fikrim nasıl kızlar ?
merhaba canım nasılsın
Yağmurum merhaba canım ..
Yumurtlama günüyle kafayı bozdum
Kızlar sabahtan beri araştırıyorum gözlerim şişti ..
Şimdi bugün benim adetimin 18. günü..
Yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama bu yumurtlama öncesinde geliyormuş , çatladığını göstermez ama çatlaması yakındır demekmiş..
Ben 13. gün çalıştım, 15. gün çalıştım ve 17. gün çalıştım yani gün aşırı , az evvel ovl testi yaptım 2. çizgi koyulaşmaya başlamış ama tam manasıyla 2 çizgide aynı koyulukta değil . Bende diyorum ki bugün boş geçeyim yarın yani 19. günde çalışayım ,yarında ovl testi yapayım iki çizgide aynı koyulukta olunca 3 gün üst üste çalışayım .. Çünkü ovl testinde 2 çizgide aynı koyulukta çıkarsa 24-48 saat içinde ovl gerçekleşecek demektir.. O zaman 3 gün üst üste çalışırsam nokta atışı yapmış olucam :)
Fikrim nasıl kızlar ?
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?