Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ben bugünde ve yarında çalışayım , dün de çalıştım zaten , sonra gün aşırı ya çevireyim Ronya'm ..
Sağolsın ..

canım BONCUGUM ya
ANNE olacak...........oglusu olacak
annesını koruyacak
kucuk sülüman GELİYORRRRRRRRRRR......

Ben yordum bile çiçek maviydi dedim erkek o zmn:)
inşşallah yaa

Hehehe oğlummmm oluyooooor , elime aldım mavi çiçeği :)
Şaka bir yana tabi ama ben rüyalara çok inanırım Ekin'im , Bilgem'in eline verdin diyince atladım hemen :)
İnşşş hayırlısı ile nasip etsin Mevlam ..
Benim tüp bebek den önce son çırpınışlarım , artık ekim -kasımda kaçarı yok geçiyorum tüpee ..
Ha tüple gelecekse yine gelsin ben ona bile binlerce kez şükrederim , mutluluktan uçarım ..
Yaradana sığındık artık :)

ben umutluyum senden hemde cok
2011 ın son donemlerı senın ıcın hayırlı bıtecek
bekle ve gorrrrrrrrrr

canım BONCUGUM ya
ANNE olacak...........oglusu olacak
annesını koruyacak
kucuk sülüman GELİYORRRRRRRRRRR......

Dilerim Rabbim hepinize ama hepinize nasip ederde doyasıya sevinirim bende. İnan gönülden öyle çok istiyorum ki anlatamam. Ettiğimiz dualar vesile olur İnşallah....

Ronyam ve Esram, demek sizi heyecan bastı haaaa...Siz deyince bende yavaş yavaş sona yaklaştığımı anlıyorum.

ekinim rüyandaki gibi koltuk sildim valla ağaç konusuna gelince oda kocişimin uzmanlık alanı ama
henüz öyle bişey bulmuş değil senin rüyayı okuyunca o ahşap havluluklardan bende var ve gittim
baktım üzerinde acaba işe yarar bişey varmı diye ama yokmuş esrada rüyalarda bile aynı demekki
cevabı yapıştırmış inşallah bilgeme hayırlı bir evlat geliyordur rüyanı Rabbim hayırlara çıkarsın canım

selam kızlar ..aralık annelerınden ılk bebegı geldı demıstım ama malesef kaybettık ..

ben de seker testı yaptırdım ..50 grmlık.. yuksek cıktı yarın tekrar yapılacak ..

boncuk senın dedıgın ıgıb oldu yoktu ama bu haftalarda cıktı demek kı ..ınsallah 100lukte cıkmaz ya dıyet ınsulun cok korkuyorum..

senın cok az kaldı ben cızelgenı gordukce heyecanlanıyorum :)

bu arada kızımı da gordum 1455 grm olmus :)

Sevser 100
Aruna 50
Karden:100
Ekin79:350
Eneslena:100
Umud:50
Ronya:50
Boncuk:100
göyası:100

Esssx arkadşaınkide tamamlandı..
Sırada eneslena var:)
ekin79:150..

geçen hafta kENDİM İÇİN OKUMAK İSTEMİŞTİM 1000 İHLAS
Zor geldi yarıda kaldı
ama şimdi parça parça arkadaşlara okurken su gibi akıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…