Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ekin içinn 100 tane okudum allah kabul etsinnn

bana bakma sen kurtlanma zamanını bekle:)

canım ben doğum yapmadan evvel regli sancım olurdu
ama doğumdan sonra hiç olmadı
bende göğüslerde şişkinlik ve duygusal çöküntü olurdu
hamile kaldığım ay hiç bişey olmadı
aslında bir çok hamilede göğüslerde dolgunluk acıma gibi hisler olurmuş
bende olmadı halada yok
umarım güzel haberini alırız

inşallah canım saol .....
isteyen herkesle birlikte inşallah....

Esra napcan milyarları o zamanda kalabalıktan şikayet eder geçeçek yol bulamıyoz derler
izdiham olur :)

sendende razı olsun tatlımmmmmm

Kızlar bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu , ovl testimde iyice koyulaştı , dün akşam halvetim vardı , ben bugün ve yarında peş peşe çalışayım değil mi?
Benim yumoş yarın çatlarsa , ertesi günde halver tapmam lazım ..Yani 19. gün çatlasa 20. gün hatta 21. günde çalışayım , çünkü yumurta 24-48 saat arasında yaşıyor diyorlar ..
Bilen varsa cevap versin lütfen ..
Yarın yumurtam çatlar diye düşünüyorum büyüüüük ihtimal , bu akşam yarın birde öbür gün mü çalışayım ?

Esraaa rüyada bile hazır cevap ..
Umut dünyası işte rüyada bile bişeylerin peşinden koşuyoruz :)
Şimdi tahtadan çiçeği benim elime vermesini ben hayırlara yoruyorum haaaa :)

canım ben her yumurta takibi yaptırdığımda doktorum yumurtlamadan bir gün önce bir gün sonra
ve sonrasında da bir hafta boyuncaa gün aşırı ilişki veriyordu
ama ben aman ne gerek var iki olsun yeter diyordum
ilk defa bu ay dediğini yaptım
bence sende bol bol çalış bilgemm

QUOTE=Bilgemmm;20815969]Kızlar bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu , ovl testimde iyice koyulaştı , dün akşam halvetim vardı , ben bugün ve yarında peş peşe çalışayım değil mi?
Benim yumoş yarın çatlarsa , ertesi günde halver tapmam lazım ..Yani 19. gün çatlasa 20. gün hatta 21. günde çalışayım , çünkü yumurta 24-48 saat arasında yaşıyor diyorlar ..
Bilen varsa cevap versin lütfen ..
Yarın yumurtam çatlar diye düşünüyorum büyüüüük ihtimal , bu akşam yarın birde öbür gün mü çalışayım ?
Esraaa rüyada bile hazır cevap ..
Umut dünyası işte rüyada bile bişeylerin peşinden koşuyoruz :)
Şimdi tahtadan çiçeği benim elime vermesini ben hayırlara yoruyorum haaaa :)[/QUOTE]

KIZ SEN NE BAKIORSUN BU BUNAGIN GORDUGU RUYAYA :)

Ben yordum bile çiçek maviydi dedim erkek o zmn:)
inşşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…