- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.061
bizim belli oldu canım ben yeni görüyorum
bu tesstede artış var arkadaşlar ama kafam karıştı biraz sanırım onun için krishazeli bekliycem ve galiba yeterrrrrrrrrrrrr diycek bana ,çok sorum var çoooook
volüm 4cc
milimde 17 milyon
motilite %60
morfoloji %1 ( 2 ay önce %6 dı) bu günkü testin değerlendirmesini embriyoloji sorumlu yapmış
hatırlatmak için yazıyorum arkadaşlar devlet hastanesinin sonucu
5,5 cc
milimde 14 milyon
motilite %80
morfoloji:? böyleydi
genel anlamda her iki teste de artış gayet güzel ama takıldığım yerler var benim
hormon sonuçları bu gün yetişmedi yarına kaldı
canım benim regli bitmedi henüz bu gün 8. günüm ama benim bu ayda ümidim yok diğer aylarda belki
baksada daktırlar:) 21 milyona bile aşıla yapmıyolarmış
eşimle uğraşmaktan kendime hiç bakmamıştım,genel anlamda adetlerim düzenli ve 10_14 günler arası vucüt ısım artıyo ama hiç yumurta takibi yaptırmadım ben, ovülasyon testinide bu ay ilk kez yapıcam canım,yani o konuya bu ay el atıcaz
bende iyiyim kızlar kimse halimi sormuyo ama((
ben seni bu ay hamile biramazsam gor bak
Kızlar bişey soracağım,bu preseedi biraz araştırdım da,kullanım zamanlarında negatif tüp bebek denemelerinden sonra bekleme sürecinde kullanılır yazıyor.Hani boş boş beklemektense bu arada uğraşsam mı acabaBelli mi olur belki yolunu şaşırmış bi sperm uğrayıverir,nedersiniz
Hoşgeldim canım,benim soruma da bi bakıver olur mu?
tatlim tabiki kullanacaksin bu ay
ovulasyon testiyle ama
kacinci gunundesin bugun?
Hazelciğim sizde en son sayı,hareket,morfoloji neydi?Preseed kullandın mı hiç?
Bugün daha 2.günüm,ne zaman yapmaya başlayım testi?
tatlim 9. gun basliyoruz calismalara
sen ovulasyon testi ile preseed ini hazir tut bana 9. gunun sabahi yada 8. gun aksami haber ver
annelerin en güzeli nasılsın:))))))))
kizlar ben bugun adet oldum yarin dr gidiyorum allah izin verirse beni cagirdi 2. gunu
canım bızım amelıyattan sonra 1 ccde 17 mılyon,ılerı hareket % 20 yavas hareket % 32,hareketsız 48 canlı sperm % 70,morfolojı % 2 .evet canım 3 ay preseed kullandım ama hala bısı yok bende.
meri sızınle degerlerımız cok benzıyor
tam olarak ne için çağırdı aleynacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?