- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.801
ayyyyyyyyy hiç birşey kalmamışşşşşSelam canım iyiyim sen nasılsın?
canım baktım ılgınc bı tablo olmus evet
valla bılemıyorum kı ınsallah catlamıstır
sen testı yarın yaptır o degerden yumurta catladımı ıyı bı yumurtamı vs anlasılabılıyo sanırım
pmbığım esmer şekerimm seni ne kadaaaannn çok sewiyorum biliyon mu???????????canımsın benim evet gerçekten bugünleri hayal ederdim ama Allah hepimize tek tek nasip ediyor boncuğum o yüzden tüm arkadaşlarımında yaşamasını gönülden diliyorum bizi habersiz bırakma olurmu artık beraber gün sayıcaz minik meleğini kucağına almanı nasip etsin rabbim güzel yürekli arkadaşım duygulanmamak elde değil
kizlarrr yarin ise basliyorum sabah 7 de uyanmam lazim ama uyuyamiyorumki 1 gr uykum yok napcam bennnn(
pmbığım esmer şekerimm seni ne kadaaaannn çok sewiyorum biliyon mu???????????
gunaydın kızlarrr
evımdeyım artık
cok yorgunum
esra nasılsılsın durumlar nasıl
Günaydın kızlar, dün itibariyle artık izne ayrıldım...Bebişin geleceği tarihte belli oldu, sezeryanla doğum yapıcam inşallah 30 Eylül saat 11.de. Son 12 gün anlıycağınız. Benden haberler böyle.
Geçmişi okuyayım birazda bakalım neler neler olmuş....
ya ben gecmısı okumadım
bırı bana rıca etsemde ozetlese
bılgem,ekın,ceylan,enes,pamık,ronya,kadser,yagmır,xeda,sevser,cakır,yeter,boncuk,krıs,lorke,umud,gzyası, ve dıgerlerı ne alemdesınız
canım ?????????nasılsın ????????**
ben sadece kendimi özetleyeceğim)))
benim gıcıkvücüt ısım bitürlü yükselmiyordu
lorkee ve ekin dedilerki bir doktora git ,yumurtanın çatlayıp çatlamadığını öğrenirsin
sanki doktorun parasını onlar verecekler her neyse:))
doktora gittim tabii herşeyi anlattım ,fsh yüksek dedim
oda dediki senin yaşınla 42 yaşında bir kadının fsh aynı olsa senle bir olmaz,senin yaşın genç kalitli olur yumoşların ,yumurtalıklarıma baktı rerzerwlwrin iyi dedi,11 tane tüpde çıkıyorsa bence o sayıda iyi
rahim duvarın iyi
ama progeston testi için geç kalınmış,yapılırsa bizi yanıltır dedi,bunu anlamamızın tek yolu yumurta takibidir dedi,progeston testleri çoğunlukla bizi yanıltır dedi
kendiside tüp bebek için bir tesis açacakmış ama kadroyu oluşturamamışlar
birde ne bilgili alakalı
altı üstü 30 tl para verdim helali hoş olsun ,simir testide yaptı,oooooooooooo ballı kaymak
çok tatlı dilli bir kadın
sağımda ve solumda 4 -5 tane yumoşum varmış ,ama normalinden biraz daha küçüklrmiş
benden bu kadar adetimi bekliyorum aşılama için
gitcek paracıklarım(
ateş tablomda bugün biraz kıprdadı
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yükselişemi geçti acep:???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?