Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ay kıyamam canım ya, Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin, gönlünde ki muradını versin İnşallahhh. Herşey hazır sadece kapı süslerini almadım, onuda bu haftaiçi hallederim artık.

evet canım ilk o geldi aklıma biliyor musun
Çok haklısın boncuğum ama yokki şöyle güzel birtane göstereyim pc çökünce gitti fotoğraflarım ona yanıyorum...
İlk fırsatta gerçekten söz...

aminnn kuzumm aminnn darısı tez vakitte başına olsun
bide sen benim fotomu gör çıtırki ne çıtır
ayy böyle diyince birden kendimi burnu kaf dağında kokoş kadınlara benzettim

Ronyammm, ne desen haklısın bu konuda, Maşallahın var, taş gibi hatunsun. Çıtır da ne çıtır...İlerde oğlun senle gezerken annesi diye düşünmezler, ablası filan derler haberin olsun.

çok sağol bitanem bakalım bu tedavi sonuç verir inşallah bu arada esra hamilemi yoksa benmi yanlış anladım??kusura bakmayın bu ara takip edemedimde Taşın yerleş falan

Ronyammm, ne desen haklısın bu konuda, Maşallahın var, taş gibi hatunsun. Çıtır da ne çıtır...İlerde oğlun senle gezerken annesi diye düşünmezler, ablası filan derler haberin olsun.

boncugum aman hersey hazir olsun kapi suslerini alirsin....bebisi simdiden merak ediyorum canim duan icin sagol ALLAH razi olsun....
RONYA gercekten kokossun fotonu gormeyi isterim..seni gormemis olsamda suna ictenlikle inaniyorum kendinle ne kadar ovunsen azdir....

selam güzeller

boncukum naber güzelim .doğumda yaklaşmış hayırlısıyla gelsin oğluşun

ben istanbuldan bağlanıyorum aranıza :)) merkezdeyim doktorla görüşmeyi bekliyorum ,
inşallah bi aksilik çıkmaz

canım benim tüp tedavisine başlıyosun hayırlı olsun rabbim utandırmasın
yardım edebilecegim bişey olrsa seve seve merim

ayyy sen ne kadan tatlısınnn yerim seni yaaa :103::103::103:

merimmm canın şansın bol olsunn
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın senin ve bu yolda bekleyen tüm kullarının

Selam kizlar.
Ankara'da patlama oldu ve hepimiz duyduk malesef.
Gazete oluyordum ve o "pat" sesi ile irkildim.
Ben sihhhiyedeyim kizilaya yurume mesafesi ile 10 dk bile degil.
Rabbim yaralilara sifa versin.

Ekin'im adet olmussun
Ins birdahaki aya gelsin minik kusun.
Benim agrilar baslamadi daha.hala beklemedeyim.

Boncugum son 10 gun:)
Geri sayim basladi.

Mues'imde kaydini yaptirmis,rabbim muvaffak etsin.

Esra'm gordun mu minik sipayi.
Masallah yigenine.

canım geçmiş olsun
rabbim yaralılara şifa versin

evet bilgem eşimin emniyet apartmanının yanında olmuş (((((((((

İyilik bitanem, son günlerim işte. Merkezdeyim deyince heyecan yaptım bak, hadi güzel haberlerle gel İnşallah canım benim.

kızlar ogün eşimler operasyona girmiş araba hırsızları için eşim arabanın önünden kapıyı açarken adam silahını patlatıyor ve sikah patlamıyor ogün geldi bana anlattı nasıl ağladım ya çocuğum öksüz kalsaydı diye Allah ım sen bütün polisleri ve babaları koru yarabbimmm

boncuğum son 10 gün :)))))))))))))
canım benim ya Allah ım hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin bende sezaryandan korkuyorum ama illaki sezaryan olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…