- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.281
canımm pammukumm bende snei çok özledimm
valla dediğin gibi zaman çabuk geçiyor galiba bebiş büyüyor
yarın randevum var umarım herşey yolundadır
canım doğumu şimdiden düşünme yada otur çok detaylı düşün
ve bir karar ver şimdi bu kararsızlık insanı daha çok yorar
inşalah hakkında hayırlısı neyse o olsunn
tabiki normal dogum daha iyi daha saglikli ama sezeryan herkez icin kolay doktor icin hasta icin herkez icin...tam normal dogum yapacagi sirada sezeryana karar veren cok kisi var yakinda sahidim dayanikli olmak lazim... hee bana sorsan hamile degilim bu gidisle o gunleri dogum yaptigim yapacagim gunleri gorecegimde yok ama nasip olursa sezeryan yaparim...
evet canım orasıda öyle kesinlikle dayanıklı olmak lazım bende iyice oturup düşüneyim neyapmalıyım diye herkes için Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sanada hemencecik bir bebek nasip etsin Allah
gordum tatlım rabbm hepımıze o anları yasamayı nasp etsın ınsallahSelam kizlar.
Ankara'da patlama oldu ve hepimiz duyduk malesef.
Gazete oluyordum ve o "pat" sesi ile irkildim.
Ben sihhhiyedeyim kizilaya yurume mesafesi ile 10 dk bile degil.
Rabbim yaralilara sifa versin.
Ekin'im adet olmussun
Ins birdahaki aya gelsin minik kusun.
Benim agrilar baslamadi daha.hala beklemedeyim.
Boncugum son 10 gun:)
Geri sayim basladi.
Mues'imde kaydini yaptirmis,rabbim muvaffak etsin.
Esra'm gordun mu minik sipayi.
Masallah yigenine.
evet bilgem eşimin emniyet apartmanının yanında olmuş(((((((((
kızlar ogün eşimler operasyona girmiş araba hırsızları için eşim arabanın önünden kapıyı açarken adam silahını patlatıyor ve sikah patlamıyor ogün geldi bana anlattı nasıl ağladım ya çocuğum öksüz kalsaydı diye Allah ım sen bütün polisleri ve babaları koru yarabbimmm
şimdiki doktorların geneli sezaryan yanlısı boncuğum benimkide şimdiden sezaryan sinyalleri veriyor ama korkmasam varya inan normal doğum yaparım ama epidural normal doğum istememe rağmen nasıl olur bende bilmiyorum
gordum tatlım rabbm hepımıze o anları yasamayı nasp etsın ınsallah
pamıgım,bızdede polsı var,cogu gece yuregım agzımda ve psıkolojım bozuluor helede sehıtlerı gorunce
rabbm herkesın evladını korusun
kotulerlen karsılastırmasın
merım hayırlısyla guzel seyler duyarsın ve moralın en yuksek bı sekılde baslarsın tedavıyeselam güzeller
boncukum naber güzelim .doğumda yaklaşmış hayırlısıyla gelsin oğluşun
ben istanbuldan bağlanıyorum aranıza :)) merkezdeyim doktorla görüşmeyi bekliyorum ,
inşallah bi aksilik çıkmaz
gecmıs olsun bılgemm ya baaygı yakınmıssın hakkatenSelam kizlar.
Ankara'da patlama oldu ve hepimiz duyduk malesef.
Gazete oluyordum ve o "pat" sesi ile irkildim.
Ben sihhhiyedeyim kizilaya yurume mesafesi ile 10 dk bile degil.
Rabbim yaralilara sifa versin.
kızlar ogün eşimler operasyona girmiş araba hırsızları için eşim arabanın önünden kapıyı açarken adam silahını patlatıyor ve sikah patlamıyor ogün geldi bana anlattı nasıl ağladım ya çocuğum öksüz kalsaydı diye Allah ım sen bütün polisleri ve babaları koru yarabbimmm
Hocaya mail attım presed için fikrini sordum birde yumurta takibi için erkenmi olur dedim bakalım ne der?
Hocaya mail attım presed için fikrini sordum birde yumurta takibi için erkenmi olur dedim bakalım ne der?
kızlar eve yeni geldim milleti bıraktım sizi açtım hemen
polip hakkında kim ne biliyosa anlatsın lütfen ,inanın araştırıcak kadar imkanım yok şyuana ve inanılmaz takıldım
şimdi çıkmam lazım giricem yine
kızlar hiç güzel haberlerle gelmedim
doktor muaynede rahimde polipe benzer küçük birşey olduğunu söyledi ama net demedi ancak rahim sonrası muaynede anlaşırmış
tüpü hiç düşünmediğimden araştırmamıştım bu güne kadar karar verdik tam net magduru
bana dediki il dışından geldiğim için istersem tedaviye başlayıp polip olduğu kesinleşirse transferi polip alındıktan bir ay sonra yapabilirmiş
oda ne kadar başarılı olur bilmiyorum
ikinci secenek de polip olmayabilirmiş tedavide aksama olmadan devem edebilirmişiz
emin olamadı çünkü polip sadece regli sonrası muaynede net belli olurmuş şuan reglime 3-4 gün var ve rartı ahim kalın olduğu için yanılma payı çok yüksekmiş
benden haberler böyle canımda sıkılmadı değil ,tee oralardan kalktım geldim işim rast gitmiycek heralde
transfer bidahaki aya kalırsa bi daha git gel
artı masrafı ve polip operasyonuda 1250 dedi((
nerden çıktı bu polip geçen reglimde muayne olmuştum yoktu bişey:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?