Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yarın doktorda herşey yolunda gidecek eminim
sende sağlıkla kucağına al inşallah canım ronyam
doğumu düşünmemek elimde değilki ama hala detaylı düşünmeye çalışıyorum annemin yanında yapıcam doğumumu Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet canım orasıda öyle kesinlikle dayanıklı olmak lazım bende iyice oturup düşüneyim neyapmalıyım diye herkes için Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sanada hemencecik bir bebek nasip etsin Allah

gordum tatlım rabbm hepımıze o anları yasamayı nasp etsın ınsallah
evet bilgem eşimin emniyet apartmanının yanında olmuş (((((((((

şimdiki doktorların geneli sezaryan yanlısı boncuğum benimkide şimdiden sezaryan sinyalleri veriyor ama korkmasam varya inan normal doğum yaparım ama epidural normal doğum istememe rağmen nasıl olur bende bilmiyorum

pamıgım,bızdede polsı var,cogu gece yuregım agzımda ve psıkolojım bozuluor helede sehıtlerı gorunce
rabbm herkesın evladını korusun
kotulerlen karsılastırmasın

evet canım Allah hepsini korusun aminnnnnnnnnnnn

kızlar sıramız gokcen 44 te

lorkee :100
gamzelım:100
fatma:100
bılgemm:100
boncuk:50
yeter:100
mues:100

merım hayırlısyla guzel seyler duyarsın ve moralın en yuksek bı sekılde baslarsın tedavıye

Selam kizlar.
Ankara'da patlama oldu ve hepimiz duyduk malesef.
Gazete oluyordum ve o "pat" sesi ile irkildim.
Ben sihhhiyedeyim kizilaya yurume mesafesi ile 10 dk bile degil.
Rabbim yaralilara sifa versin.
gecmıs olsun bılgemm ya baaygı yakınmıssın hakkaten

canım hıc kotu seyler dusunme
evden cıakrken esınde okusun sende oku oyle gonder
Rabbıme emanetler ınsallah

kızlar hiç güzel haberlerle gelmedim
doktor muaynede rahimde polipe benzer küçük birşey olduğunu söyledi ama net demedi ancak rahim sonrası muaynede anlaşırmış
tüpü hiç düşünmediğimden araştırmamıştım bu güne kadar karar verdik tam net magduru
bana dediki il dışından geldiğim için istersem tedaviye başlayıp polip olduğu kesinleşirse transferi polip alındıktan bir ay sonra yapabilirmiş
oda ne kadar başarılı olur bilmiyorum
ikinci secenek de polip olmayabilirmiş tedavide aksama olmadan devem edebilirmişiz
emin olamadı çünkü polip sadece regli sonrası muaynede net belli olurmuş şuan reglime 3-4 gün var ve rartı ahim kalın olduğu için yanılma payı çok yüksekmiş

benden haberler böyle canımda sıkılmadı değil ,tee oralardan kalktım geldim işim rast gitmiycek heralde
transfer bidahaki aya kalırsa bi daha git gel
artı masrafı ve polip operasyonuda 1250 dedi ((
nerden çıktı bu polip geçen reglimde muayne olmuştum yoktu bişey:78:

sevser lorke antalya sağolun kızlar
inşallah hayırlı olur

ya kızlar bilen yokmu polip bi anda çıkarmı,et parçası dedi doktor açıklamasına
yada vardıda gittiğim doktorlarmı farketmedi((

tam meri yazmadı acaba olumsuz bir haber mi var derken yazını gördüm.
öncelikle hiiiç moralini bozma lütfen.
her işte bir hayır vardır böyle düşün.........
senin için hayırlısı neyse o olsun.
belki polip yoktur.doktorda öyle demiş sonuçta. olmayabilirde diye...
belki eger varsada alınıp dogal yoldanda hamiş kalabilirsin.
beterin beteri var..............

kızlar eve yeni geldim milleti bıraktım sizi açtım hemen

polip hakkında kim ne biliyosa anlatsın lütfen ,inanın araştırıcak kadar imkanım yok şyuana ve inanılmaz takıldım
şimdi çıkmam lazım giricem yine

Son düzenleme:
MERİ,

HIC BIR fıkrım yok
rabbm yar vede yardımcın olsun
cok oenmlı bır sorun oldugunu sanmıorum
ısın gucun rast gtsın ınsallah

Polip olduğu kesinleşşin önce benimde yarım kalan tüp tedavimde ilaçlardan oluşmuştu.. adetle attım düüştü yani.o oluşmasına rağmen doktor önemli yerde değil transferi yaparken orya koymucaz falan dedi.
yumurta erken çatlayınca o aşamaya gelemedik ama. tedaviyi kesmeyeceğini söylemişti.
önce kesinleşsin canım..genelde okuduğum polip ciddi orun olacak yerdeyse alıp transferi sonraki aya bıraktıkları.
İşin rast gitsin canım inşallahhhh

tatlım bende de polip çıkmıştı çok ağlamıştım hepimizde şu an olabilir yumurtaları uyarıcı besleniyoruz benim arkadaşım 7 cm kistliyle tüp ilk denemede tuttu tek dr yapma polipler kistler adetle atılabiliyor ne oldu şu an tüm dengelerim bozuldu progesteronum yerle bir bu ay dr gitmedim ara verdim biz erkekler gibi değiliz hormonlarımız çok etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…