Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım rabbim hepsini korusun..

Aklına kötü şeyler getirme böyle pamuğum ya, iki canlısın sen unutma lütfen, çok zor bir durum haklısın ama sonuçta eşinin mesleği bu

amiiinnnn canım

Aklına kötü şeyler getirme böyle pamuğum ya, iki canlısın sen unutma lütfen, çok zor bir durum haklısın ama sonuçta eşinin mesleği bu

kardeşime anlatıyordu ogün bende duydum haliyle kendimi tutamadım evet birde hamileliğim söz konusu haklısın boncuğum ama insanın aklına hemen çocuğu geliyo evet onun mesleği bu hergün duayla gönderiyorum Allah kimseyi öksüz bırakmasın

diğer arkadaşlarım sizlere tşk ederim amin

boncuğum son 10 gün :)))))))))))))
canım benim ya Allah ım hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin bende sezaryandan korkuyorum ama illaki sezaryan olacak :)

Teşekkür ederim canım, valla bi aklım normal doğur diyor sonra gece tuvalete kalkınca ne hikmetse aman sezeryan yaparsın diyorum, gündüzüm ayrı gecem ayrı yani.

boncuğum sezaryana ne zamandan beri karar verdin doktorun ne zaman söyledi 30 eylül olmasını kaçgün kala yani hayatım ogün doktoruma dedimki hocam sezaryanda kilo kalıyo dediler doğrumu bana bak 2 tane çocuk yaptım varmı bende kilo dedi yaşı 38 falan olmasına rağmen fiziği harika

Teşekkür ederim canım, valla bi aklım normal doğur diyor sonra gece tuvalete kalkınca ne hikmetse aman sezeryan yaparsın diyorum, gündüzüm ayrı gecem ayrı yani.

dün doktorum dediki senin bebek şuanda 1100 gr ama boyu uzun ve iri bir bebek olacak dedi tamam tüm normal doğum hayallerim suya düştü millet kilo alsın der bende normal doğum düşünüyorum aşırı kilolu olmasın diyorum ben 6 kilo doğmuşum canım annemde tek bir dikiş bile yok bazen nette araştırıyorum bebekler annelerinin kilosuna çekerlermiş doktorumda diyoki ben iri dedim ama bu saatten sonra yorum yapmayayım dedi

eşim geliyo işte aşkım karar verdim normal doğum yapıcam oda gülüyo nasıl olsa fikrin değişeceği için yorum yapmıyorum diyo :))) aradan 2 gün geçiyo aşkım sanırım sezaryana karar verdim diyorum yine gülüyo sen en iyisi doğru bir karar ver diyo ama sürekli fikir değiştirir haldeyim

çok şükür boncugum allahım bütün arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşatsın inşallah
senmi sezeryan olmasını istedin yoksa doktorununmu kararımı :26:

Ya ben istedim ama şöyle bişeyde var ki doktor hiç beni normal doğuma cesaretlendirmedi. Çokta doğum hikayesi duyunca sezeryan olsun dedim ama şimdide kk den okuyorum normal doğumdan sonra kişilerin çok daha fazla rahat ettiklerini. Bende dua ediyorum hakkımda hangisi ise o olsun diyorum, Rabbime emanet ediyorum kendimi.

Genelde öyle bi inanış var, bebişin kilosu anne babasınınkine yakın olurmuş diye, okuldan 2 arkadaş ağustosta doğum yapmışlardı, şubatta göreve başladıklarında tanımayan bilmeyen kesinlikle doğum yapmış demezdi, biraz bünyeyle ilgili canım. Ama şöyle bi gerçekte var ki, normal doğumdan sonra annenin karnı çok daha hızlı toparlanıp iniyor sezeryana göre.

şimdiki doktorların geneli sezaryan yanlısı boncuğum benimkide şimdiden sezaryan sinyalleri veriyor ama korkmasam varya inan normal doğum yaparım ama epidural normal doğum istememe rağmen nasıl olur bende bilmiyorum

Geçtiğimiz cumartesi günü söyle 37.haftam dolduğunda, sen doğumu nasıl istersin dedi, bende sezeryan olsun dediğim anda adamın gözleri parladı resmen, bi sevinç bi sevinç anlatamam. Sonra takvimi eliine aldı beklenen doğum tarihi olan 9 ekimden geriye saydı 30 Eylüle karar verdi.

normal doğum toparlanması çok kolay ama sezaryan 1 hafta 10 gün diyolar amannn boncuğum hangisi hayırlısıysa öyle doğum yap karar vermek inanki çok zor

acaba normal doğum isterim desen nediyecekti aslında sezaryan yapsan senin açından daha iyi olurdu derdi herhalde sezaryan başı artık prim alıyorlar doktorların çoğu artık böyle ve bu durumdan dolayı sinirleniyorum aslında eeee sevinmezmi canına can gelmiştir

slm canlarım özledim sizi hele hele ronyam seninle hiç görüşemedik

bende seni özledimm canım pammukumm

kızlarr elbette normal doğum en güzelidir
ama ben sezeryanla oldum öyle aman aman zor bir şey değil
şimdiki sezeryanlar epiduralle oluyor çok zor değil yani
ama keşke hepimizde kocaman yürek olsada krisimmm gibi doğurabilsek

canim oncelikle hayirisi olsun normal sezeryan hayirlisiyla gelsinde....dr. prim aldiklari icin sevmiyolar canim normali takip etmesi daha zor sezeryan olemi ooo yarim saat suruyor komlikasyon gerceklesmedigi surece....

hele ben seni nasıl özledim yerim seni
bebişinde büyüyor içinde Allah ım ya nelere kadir bak içime hep doğuyordu senin hamiş olacağın boşuna doğmamış maşallah canımıniçine
sen sezaryan yaptığın için ikinci çocuğuna sezaryan yapmak zorundasın dimi ama ronyam bende normal doğum yapan arkadaşlarıma diyorum hadi beni kandırında normal doğum yapayım diye bazen öyle cesaret geliyorki o cesaretimde daha 3 ayım olmasına rağmendir kesin yakın olsa tarih tırsarım ama yinede krisimiz gibi cesaret gerektirir başından beri normal yapıcam dedi ve dediğinide yaptı istikrarlı olmak lazım

canim oncelikle hayirisi olsun normal sezeryan hayirlisiyla gelsinde....dr. prim aldiklari icin sevmiyolar canim normali takip etmesi daha zor sezeryan olemi ooo yarim saat suruyor komlikasyon gerceklesmedigi surece....

sağol canım evet hayırlsı olsun :)
normal olması daha iyi değilmi ama canım türkiye de normal doğum oranı az olan ülke artık herkes sezaryan yaptığı için neyse benimde sonum belli zaten :)

canımm pammukumm bende snei çok özledimm
valla dediğin gibi zaman çabuk geçiyor galiba bebiş büyüyor
yarın randevum var umarım herşey yolundadır
canım doğumu şimdiden düşünme yada otur çok detaylı düşün
ve bir karar ver şimdi bu kararsızlık insanı daha çok yorar
inşalah hakkında hayırlısı neyse o olsunn

sağol canım evet hayırlsı olsun :)
normal olması daha iyi değilmi ama canım türkiye de normal doğum oranı az olan ülke artık herkes sezaryan yaptığı için neyse benimde sonum belli zaten :)

tabiki normal dogum daha iyi daha saglikli ama sezeryan herkez icin kolay doktor icin hasta icin herkez icin...tam normal dogum yapacagi sirada sezeryana karar veren cok kisi var yakinda sahidim dayanikli olmak lazim... hee bana sorsan hamile degilim bu gidisle o gunleri dogum yaptigim yapacagim gunleri gorecegimde yok ama nasip olursa sezeryan yaparim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…