Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çakırım attım maili bakalım ne cvp geliçek bu arada ben şimdi doc gitme ihtimalim var bi anım anımı tutumuyorrrr bakalım ne diycek:18::18::18:

Zaten biliyormusun esra8 bu varikosel bile dogustan olabiliyormus 2.,3. derece olanlardan bahsediyorum. Esimde bariz belli oluyor 2.derece zaten solda cikinti seklinde et boslugu var ona dokununca damari hissediyosun. Eşim diyorki ben kendimi bildim bileli bu cikinti vardi bende diyor. Nezamanki bebek dusunmeye basladik arastirdik ortaya cikti. Allah yardimcimiz olsun tatlim açık avuclarimizi boş cevirmesin rabbim

Bizimde ameliyat olalı 70 gün olmuş hiç geçmeyecek gibiydi..
Geçti gitti işte..
her ay 1 adım yaklaşıyormuyum, yoksa yaşım ve durumumdan dolayı uzaklaşıyormuyum bilmioyrum..
zaten cevabı olumsuzsada bilmiyim.. KALSIN BÖYLE..

bende doktora aynen öyle dedim sayı fln çok iyi dedimm
doktorda bana isterse milyar olsun ileri gitmeyen spermler olduktan sonra
bir testte en önemli sonuç ileri hızlı hareketli sayısıdır dedi....

İnsallah canım yaklasiyorsundur, hatta testin sonucunu beklerken minigin sana merhaba diyecektir insallahh. Mahsuru yoksa yasini ogrenebilirmiyim benim yasim 31

cok zor gercekten
dayanamak,
alısmak,
kabullenmek,
en zoruda ney bılıormusun sabırlan mucadele etmek....
az once kuzenım geldı benden 1yas kucuk ogluylan geldı 2 yasında
onların nasıl baktıgını bıle öle sezdımkı anlatamam

dun bır fılm ızledım
ıstemedıgı bebegı kurtaj yoluylan aldırıordu
o masayı gorunce okadar cok etkılendımkı analatamam
resmen esımın yanında bogazım dgumlendı
dedımkı ıcımden,
rabbm zınaylan yapılıp tuvaletlere atılan
hakkıylan bakmayıpta coplere atılan
senın verdıgın canı kast ederekten oldurulen ınsanlara layık gordugun evladı
bana hayırlısıylan ver dedım....

AMİNNNNNNN. bende ay tutulmasi dizisini izlerken cok etkileniyorum evlatlik edinmis olan ailenin haline. Evlat edinmeyi bile dusunuyorum o derece hasaslastim

kızlar ya fertifini aradım şimdi 2500£avro imiş ya
buda demmek oluyoki 6.500 milyon ilaç hariç bu ne kızlar bu ne pahalık ya çıldırdım resmen rakama bakarmısınız

Tüp bebek denemeniz olmusmuydu?

evet deneme gibi bişi oldu bi yumurta çatlayınca iptal oldu. bi sürü ilaç parası benim yumurtaları geliştirmek için toplamda 5 yumutadan sadece 2 si toplanabilir düzeye geliyordu.rezvr az ya..
sonra eşimin tedavi süreci başladı tüp için zaten maddi imkan şuan yok.

cok buyuk konusmayım ama EVLATLIK olayına ben ılımlı bakmıorum neden dersenız
ogrendıgı an o cocugun psıkolojı nasıl olacak,
belkı yıllar sonra ana babasını arayıp bulmak ısteıcek ve benı ıstemıcek
evlatlık edınen kısı ıcın asıl acı o zamn baslar...

tabıı cok buyuk sevabı var
ama sorumlulugu cok ama cok buyuk
o yuzden tercıh etmıorum...genede zamn ne gosteırı bılemeyız

tekrar merhaba arkadaşlar

ben sizin mesajlarınızla alıntı yapıp cevap yazamadım. pek pratişk değilim burayı kullanmada kusurama bakmayın. İlginize teşekkür ederim ekin, esra ve göremediklerim. umarım bebek isteyen herkese Allah tez zamanda nasipe der. inanın sizi tanıdıpımdan beri sürekli dua ediyorum. baştan 7000. sayfaya kadar hep okudum . bugün son sayfaya geçtim en son ronyanın hamilelik haberi iel sevinmiştim. inşallah tez zamanda sizlere de nasip eder Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…