- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.461
bızede hep anı seylerı söledıler
renklı duplorde hıc cıkmadı varıkosel ellen muayenedede 1 doktor var gıbı sankı dedi
ama varsayımı goze alaraktan amelıyat olmadık
zaten tupte 21 kalmıstı tamamen sıfırlanma ıhtımalıde var olan bırseyı olmak ıstemedık
bzmde hormonlarda hc sorun yok
kaynımında olmuor onunda berbat sonuclarrı
ben genetık oldugunu dusunuyorum
EKİNNNNNN
ne zamn sperm testı vereceksınız yha verın artık,
arkdsgıllen durumunuz cok farklı yalnız
mldekı sayınızda sorun yok
ben kesınlıkle ınanmıorum bınlerde olupta sayı
varıkosel amelıyatından sonra tavan sayı yapacagına
faydasız kalıor genellıkle
bos yere ınsanlar umut oluor 1 yıl boyunca
Bizimde ameliyat olalı 70 gün olmuş hiç geçmeyecek gibiydi..
Geçti gitti işte..
her ay 1 adım yaklaşıyormuyum, yoksa yaşım ve durumumdan dolayı uzaklaşıyormuyum bilmioyrum..
zaten cevabı olumsuzsada bilmiyim.. KALSIN BÖYLE..
Zaten biliyormusun esra8 bu varikosel bile dogustan olabiliyormus 2.,3. derece olanlardan bahsediyorum. Esimde bariz belli oluyor 2.derece zaten solda cikinti seklinde et boslugu var ona dokununca damari hissediyosun. Eşim diyorki ben kendimi bildim bileli bu cikinti vardi bende diyor. Nezamanki bebek dusunmeye basladik arastirdik ortaya cikti. Allah yardimcimiz olsun tatlim açık avuclarimizi boş cevirmesin rabbim
HOCA KASIMA dedi ama sanırım bir sornki reglimin hemn sonrasında 20 ekim gibi testi yenileris.3 ay dolmuş olacak.
hadı bakalım hocanın cevabını bize yaz olurmuçakırım attım maili bakalım ne cvp geliçek bu arada ben şimdi doc gitme ihtimalim var bi anım anımı tutumuyorrrrbakalım ne diycek:18::18::18:
İnsallah canım yaklasiyorsundur, hatta testin sonucunu beklerken minigin sana merhaba diyecektir insallahh. Mahsuru yoksa yasini ogrenebilirmiyim benim yasim 31
ben bi gideyimmmmmmm:94::94::94::94::94::94:hadı bakalım hocanın cevabını bize yaz olurmu
bende git doç bakalım o ne diyecek
dun bır fılm ızledım
ıstemedıgı bebegı kurtaj yoluylan aldırıordu
o masayı gorunce okadar cok etkılendımkı analatamam
resmen esımın yanında bogazım dgumlendı
dedımkı ıcımden,
rabbm zınaylan yapılıp tuvaletlere atılan
hakkıylan bakmayıpta coplere atılan
senın verdıgın canı kast ederekten oldurulen ınsanlara layık gordugun evladı
bana hayırlısıylan ver dedım....
hadı bakalım hocanın cevabını bize yaz olurmuçakırım attım maili bakalım ne cvp geliçek bu arada ben şimdi doc gitme ihtimalim var bi anım anımı tutumuyorrrrbakalım ne diycek:18::18::18:
Tüp bebek denemeniz olmusmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?