- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.541
Esram güzel yürekli arkadaşım benim çok teşekkür ederim yaaaaaa....
Lorkem selam kanka...Bahsettiğin dua işini pek anlayamadım ayrıntılı bilgini bekliyorum....
Ecrincim hoşgeldin şeker, uzun zamandır yoktun seni görmek çok güzel...
Veeee canım Ronyam güzel haberlerini bekliyozzzzzzzz.....
kızlar sağolun tek tek cevap yazamıyorum
ARUNA resmini çekip verdiler büyüklüğü yazar orda dimi ,dikkat çekmiyim diye yazamıyorum şuan
abicanlardayım ,karşımda oturuyolar ,tüpden haberleri yok
kızlar inşallah böyle polip yokturdur ama banada gösterdi ip şeklinde bi uzantısı vardı hatta ama rahim kalınlığı yanıltabilirmiş
doktor yumurtalık rezervime gayet iyi dedi,eşimin değeride iyi dedi ,bekleseniz olur demeye getirdi muayneden önce
tabi muayneden sonra işler değişti,can sıkmamak mümkün değil vardıda o kadar doktordan biri bile göremediyse
batsın bu memleket,kapatıp gitsinler
şimdilik reglimi bekliycem ama tedadiyede başlama kararı aldık eşimle polipse bir ay sonra tekrar gelirim ben napalım, polip çıkarsa operasyonu istanbulda yaptırmak istiyorum ama nereye ,fikri olan varmı orta halli tavsiyesi olan yada:))
umudcum, inan daha geçenlerde konuşuyorduk eşimle, bu sürecin en zor yanını ki, insanın önünü görememesiydi bizim açımızdan, elinden gelen herşeyi yapıyorsun, olmuyor, daha ne kadar süreceğinide bilmiyorsun ama şuna o kadar inandım ki...
HERŞEYİN MUTLAKA VAKTİ ZAMANI VAR, NE BİR SANİYE ÖNCE NE BİR SANİYE SONRA...Dua edip Rabbime sığınmak, bu sürecin en dayanılır hali.
Merhaba kızlar , Ronya2m daha gelmemiş, neyse gelmek üzeredir..
Kızlar işteyken pek yazamıyorum cepten girdiğim için , o yüzden evdeyken doya doya yazayım ..
Benim adet belirtilerim henüz başlamadı kızlar , tabi ben hayırlara yormak isterim ama heves etmek istemiyorum , hayırlısı olsun diyorum sadece , göğüs uclarım ağrıyor sadece , ağrıyor derken acıyor yani . Ve benim adetken bile olmazdı normalde..
Birde eşimle göbekten kasığa kadar ince kahverengi bir çizginin indiğini fark ettik , tabi buda kesin hamilelik belirtisi değil ..
Güvendiğim tek şey adet olursam 1 hafta önceden başlardı ağrısı ama henüz başlamadı bu sefer ..
Bu ay neden olmasın ki diyorum kızlar , eşim iğneleri kullandıktan sonra spermler 0 oldu biliyorsunuz 20 gün sonra hemen ml'de 5 milyona çıktı , sonra bir daha yaptırmadık ama aradan 3 ay geçti belki çok çok yükseldi kimbilir.
Aklımdayken onuda pzt sperm tahliline yolayım aslında ..
Birde bol bol su gibi akıntım var , bugünde adetimin 31. günü , benim lüteal faz 16 gün falan sürüyor ..
Cmt gününe kadar adet olmaz isem , sabah ilk idrar ile test yapacağım ..
Rabbime güveniyorum , inanıyorum ..
Ama olmazsa tabi , bebeğim gelip konmamışta annesinin göbüşüne , üzülmek yok , artık benimle tüp bebek sürecine yaşıyacaksınız kızlar :)
Gün sayacağız birlikte :)
Ona göreeee :)
Merhaba kızlar ..........
Ama olmazsa tabi , bebeğim gelip konmamışta annesinin göbüşüne , üzülmek yok , artık benimle tüp bebek sürecine yaşıyacaksınız kızlar :)
kızlarr ben geldimmmmmm bıdığımızı gördükkmaşallah hareketlenmiş
doktor kıza benziyor dedi herşey yolundaymış çok şükür
Rabbim bu duyguyu tüm arkadaşlarıma ve isteyene yaşatsın
merhaba melisela, siz de kaan hocanın hastası olduğunuzu yazmışsınız? şu an görüyorum ki 8 haftalık hamile olduğun yazıyor. doğal yolla mı oldu yoksa tüp mü yatınız? eğer tüp yaptırdıysanız kan hocann orada mı yaptırdınzı?
bizde kaan hocaya gitmek istiyoruz. randevu hemen veriyorla mı yoksa geç bir tarihe mi veriyorlar? ne tür aşamalardan geçtiniz biraz anlatır mısın? sizdeki sorun neydi? biraz anlatırsan çok sevinirim. seni online gördüm hemen yazarsan çok sevinirim. teşekkürler...
Çok sevindim Ronya'm ..
Kız olsun kızzzzzz :)
Merhaba kızlar , Ronya2m daha gelmemiş, neyse gelmek üzeredir..
Kızlar işteyken pek yazamıyorum cepten girdiğim için , o yüzden evdeyken doya doya yazayım ..
Benim adet belirtilerim henüz başlamadı kızlar , tabi ben hayırlara yormak isterim ama heves etmek istemiyorum , hayırlısı olsun diyorum sadece , göğüs uclarım ağrıyor sadece , ağrıyor derken acıyor yani . Ve benim adetken bile olmazdı normalde..
Birde eşimle göbekten kasığa kadar ince kahverengi bir çizginin indiğini fark ettik , tabi buda kesin hamilelik belirtisi değil ..
Güvendiğim tek şey adet olursam 1 hafta önceden başlardı ağrısı ama henüz başlamadı bu sefer ..
Bu ay neden olmasın ki diyorum kızlar , eşim iğneleri kullandıktan sonra spermler 0 oldu biliyorsunuz 20 gün sonra hemen ml'de 5 milyona çıktı , sonra bir daha yaptırmadık ama aradan 3 ay geçti belki çok çok yükseldi kimbilir.
Aklımdayken onuda pzt sperm tahliline yolayım aslında ..
Birde bol bol su gibi akıntım var , bugünde adetimin 31. günü , benim lüteal faz 16 gün falan sürüyor ..
Cmt gününe kadar adet olmaz isem , sabah ilk idrar ile test yapacağım ..
Rabbime güveniyorum , inanıyorum ..
inşallah bilgemm inşallah hamilesindir yazdıklarını okuyunca sanki öyle gibi hissettim biran ve heyecanlandım rabbim o miniciği kondurmuştur inşallah göbüşüneBunu yürekten diliyorum canım ve cumartesine kadar merakla bekleyecem rabbim yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?