- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.521
yagmurum saatı erkene aldıysan olctugun atesın 0.1 derece ustunu gırebılrısın tabloya bence sankıGünaydın lar bugün çok yoğunum size bir merhaba diyeyim dedim
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tablom nasıl????????
ateş ölçme saatimi 6.15 aldım namaz yüzünden
normalde 7 di
Selam kızlar
dün hocaya takip yaptıralımmı ve presedı önerirmisiniz diye sormuştum yaa
Siz bilirsiniz ama doğal yolu bekliyorsak, yumurta takibine de gerek yok. Aşılama ya da tüp bebek isterseniz, yazın, ona göre bir plan yapayım. Proxeed'i zaten kullanıyorsunuz, merhemine gerek yok.
bence hoca presedı bilmiyo:)
aşılama hikeye dedi hoş bi doc karşılaştım oyalayamam seni dedi eşinin değerleriyle aşılama imkansız dediiii
yok doc gittim eşimin degerlerinen aşılama anlamsız dedi sadece paran gider sterse girersin hiç ugraşma direk tüp dediiiii
çok kötüyüm kızlar şimdiye kadar oyalnmışım şimdiki durumuma bakılırsa sonsuza dek ben anne olamıycammmmmmmmm
xeda dua saaatı dıye bısey var kaınatta her dıllendırdıgımız bı yer buluyo
hersey kotu gorunuyo bıle olsa kotuyu dıllendırme bence
sırf bu konuda degıl her konuda hepımız oyle yapmalıyız
Rabbım ıcın ımkansız dıye bısey yok
bız ınanaıp elımızden gelenı yapacagız
nasıbte varsa olur olmazsa yokmus derız hayrılısı derız
lutfen olumsuz cumleler kurma kendınıde sıkıntıya sokma
lorke kainat bana olumlu şeyler yansıtmadi hiç hayırlısı deyip el baglayıp oturucakmıyım durumum bundan ibarettt ben tüp yapamammm durum yokkkk
lorke kainat bana olumlu şeyler yansıtmadi hiç hayırlısı deyip el baglayıp oturucakmıyım durumum bundan ibarettt ben tüp yapamammm durum yokkkk
yardım istiyorm rabbimdensuan canın sıkkın oldugu ıcın hersyeı olumsuz algılıyorsun bence
ama kaınat bana olumlu seyler yansıtmadı hıc bu cumle senın olumsuzları cekmenı saglar sadece
cok sukur Rabbım senı ınsan olarak yaratmıs tas bıtkı olabılırdın varolmayabılrısın
akıl fıkır el kol vs vermıs
anne baban var
severek evlenduıgın esın var
daha benım bılmedıgım ama emınım senın dusununce bulacagın daha bı cok seye sahıbsın
yanı Allah sana olumlu seyler vermıs ama suan ıcın sadece bebek vermemıs belkı de
hersey bebek sahıbı olmak demek degıldır
bebegın olup onun gozunun onunde acı cektıgını gorebılrısın mesela hergun Allah korusun
veya olup kaybedebılrısın en guzel zamanında
veya o kadar hayırsız olur kı keske dersın olmasaydı
sen herseyın her zaman en hayırlısını ısteyerek duaet
senın nasıbınde o bebek varsa sen tup yapamam dogal olmaz vs desen bıle o senı bulacak
ama kaderınde bu yoksa sen ıstedıgın kadar para harca dok sac en ıyı yerlerde tedavı ol yıne olmayacak
kendı adıma da dıyorum aslında bu sıkıntılarımızın karamsarlıklarımızın sebebı bıraz kader ınancımızın tam olmaması
halbukı kesın kes sureklı aklımızda tutsak bu zaten nasıbte varsa olacak dıye
o zaman elımızden gelenı yapıp tevekkul eder bunalmadan sonucu beklerız
yardım istiyorm rabbimden
haklısın lorkem inançlı arkadaşım benim zor bi sınav dayanmak bu acizlege öyle zorkiiiiiiiiiiiiii
suan canın sıkkın oldugu ıcın hersyeı olumsuz algılıyorsun bence
ama kaınat bana olumlu seyler yansıtmadı hıc bu cumle senın olumsuzları cekmenı saglar sadece
cok sukur Rabbım senı ınsan olarak yaratmıs tas bıtkı olabılırdın varolmayabılrısın
akıl fıkır el kol vs vermıs
anne baban var
severek evlenduıgın esın var
daha benım bılmedıgım ama emınım senın dusununce bulacagın daha bı cok seye sahıbsın
yanı Allah sana olumlu seyler vermıs ama suan ıcın sadece bebek vermemıs belkı de
hersey bebek sahıbı olmak demek degıldır
bebegın olup onun gozunun onunde acı cektıgını gorebılrısın mesela hergun Allah korusun
veya olup kaybedebılrısın en guzel zamanında
veya o kadar hayırsız olur kı keske dersın olmasaydı
sen herseyın her zaman en hayırlısını ısteyerek duaet
senın nasıbınde o bebek varsa sen tup yapamam dogal olmaz vs desen bıle o senı bulacak
ama kaderınde bu yoksa sen ıstedıgın kadar para harca dok sac en ıyı yerlerde tedavı ol yıne olmayacak
kendı adıma da dıyorum aslında bu sıkıntılarımızın karamsarlıklarımızın sebebı bıraz kader ınancımızın tam olmaması
halbukı kesın kes sureklı aklımızda tutsak bu zaten nasıbte varsa olacak dıye
o zaman elımızden gelenı yapıp tevekkul eder bunalmadan sonucu beklerız
ınsallah hepımzı yardım ıstıyoruz ısyan etmeden dua ve sabırla ınsallahyardım istiyorm rabbimden
haklısın lorkem inançlı arkadaşım benim zor bi sınav dayanmak bu acizlege öyle zorkiiiiiiiiiiiiii
lorkem nasilsin canimbu dua sisitemi guzel olur bence eger arkadaslarimizda onaylarsa seve seve katiliirm ben
canım lorkem bu cümleler bugun benim için söylenmiş olan en güzel cümlelerdi. xedayı bilmem ama ben duymak istediğimi anlamak istediğimi anladım RABBİM senden razı olsun canım..
ben 4 yıl önce evlenirken hiçbirzaman anne olamayacağımı bilerek evlendim ve kabul ettim beni seven ve benim sevdiğim bir eşim var çünkü RABBİMe binlerce kez şükürler olsun onun gibi bir insanla evlendim..eşim bana sadece bebeğim der sen benim bebeğimsin der ve o benim kıymetlimdir bu hayatta sahip olabileceğim en kıymetlim ve verdiğim en doğru karar ...o baba olmayı istemiyormu tabiki istiyor ben nasıl acı çekiyorsam oda acı çekiyor bunu biliyorum hepsinden önemlisi onun baba olmayı hakettiğini biliyorum..
evet zaman zaman bende uç noktalara geliyorum dağılıyorum işte o an yıkıldığımı hissediyorum sonuçta insanız acı çekiyoruz.elimizden geleni yapıp elde edemediğimiz zaman üzülüyoruz ama en azından kendi adıma konuşayım bu kısa sürüyor çünkü şunu biliyorum RABBİME şükretmem gereken o kadar çok şey varki...
bu sürecin ne kadar süreceğini bilmiyorum hiçbir zaman bilemeyeceğimde hayat deam ettiği sürece mücadele deceğim işte bunu biliyorum belki hiç bir zaman zafere ulaşamayacağım ama hiç değilse yapmadım keşke demeyeceğim bunu biliyorum...
yıllar önce daha evlenmemiştim bir hastanın çocuğuna çok kızmıştım annesini bıçaklamıştı eşimle konuşurken bu dünyaya bir çocuk getirilmez demiştim tabi o zaman bir evlat için mücadele edeceğimi bilmeden nasıl bir cahillik RABBİM sen doğru olanı bilirsin ama şimdi her aklıma geldikçe tövbe ediyorum RABBİM bizi hayırsız evlatla evlat acısıyla sınamasın..
işite şimdi ne düşünüyorum biliyomusun RABBİMe dua edeceğim hepimiz için ve vitaminlerimi alıp herşeye sil baştan başlayacağım...RABBİM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?