Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm mıllet nasılsınız cok yogunum ıkı gundur gıremedım ...
yarında mısafırım var bakayım sımdı bı dedım

gokcen44 arkadasımızın duası tamamlanmıs sonradan okuyanlarla
lıstede 2 kısı var sanırım ama pek ugrayan ısımler degıller o yuzden ben sımdı tum lısteyo yazayım dıyorum kısı sayısına gore toplu boluselım
herkes tumden bıtırınce butun lısteye dua etsın nasıl olur sızce
tum lıstemız bıraz kalabalık ama azar azar bıkac hafta sure verıp okuruz ınsallah

Günaydın lar bugün çok yoğunum size bir merhaba diyeyim dedim
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tablom nasıl????????
ateş ölçme saatimi 6.15 aldım namaz yüzünden
normalde 7 di
yagmurum saatı erkene aldıysan olctugun atesın 0.1 derece ustunu gırebılrısın tabloya bence sankı
bugunde yumurtan mı catladı acaba anı bı artıs olmus bence
aksamı da degerlendırın bence

valla benım esımde faydası oldugundan suphelı
bılmıyorumkı okuyunca yazılanlara mantıklı gelıo ama kullanmasak mı :26:

aşılama hikeye dedi hoş bi doc karşılaştım oyalayamam seni dedi eşinin değerleriyle aşılama imkansız dediiii

kaan hocamı cvp yazdı xeda anlamadım ben ...

ronyam
bebegını gormeye gıtmıssın guzel haberlerl gel ınsallah

cakır sızde tupe karar vermıssınız hadı hayırlısı bakalım

yok doc gittim eşimin degerlerinen aşılama anlamsız dedi sadece paran gider sterse girersin hiç ugraşma direk tüp dediiiii

çok kötüyüm kızlar şimdiye kadar oyalnmışım şimdiki durumuma bakılırsa sonsuza dek ben anne olamıycammmmmmmmm

çok kötüyüm kızlar şimdiye kadar oyalnmışım şimdiki durumuma bakılırsa sonsuza dek ben anne olamıycammmmmmmmm

xeda dua saaatı dıye bısey var kaınatta her dıllendırdıgımız bı yer buluyo
hersey kotu gorunuyo bıle olsa kotuyu dıllendırme bence
sırf bu konuda degıl her konuda hepımız oyle yapmalıyız

Rabbım ıcın ımkansız dıye bısey yok
bız ınanaıp elımızden gelenı yapacagız
nasıbte varsa olur olmazsa yokmus derız hayrılısı derız

lutfen olumsuz cumleler kurma kendınıde sıkıntıya sokma

lorke kainat bana olumlu şeyler yansıtmadi hiç hayırlısı deyip el baglayıp oturucakmıyım durumum bundan ibarettt ben tüp yapamammm durum yokkkk

lorke kainat bana olumlu şeyler yansıtmadi hiç hayırlısı deyip el baglayıp oturucakmıyım durumum bundan ibarettt ben tüp yapamammm durum yokkkk

suan canın sıkkın oldugu ıcın hersyeı olumsuz algılıyorsun bence
ama kaınat bana olumlu seyler yansıtmadı hıc bu cumle senın olumsuzları cekmenı saglar sadece

cok sukur Rabbım senı ınsan olarak yaratmıs tas bıtkı olabılırdın varolmayabılrısın
akıl fıkır el kol vs vermıs
anne baban var
severek evlenduıgın esın var
daha benım bılmedıgım ama emınım senın dusununce bulacagın daha bı cok seye sahıbsın
yanı Allah sana olumlu seyler vermıs ama suan ıcın sadece bebek vermemıs belkı de

hersey bebek sahıbı olmak demek degıldır
bebegın olup onun gozunun onunde acı cektıgını gorebılrısın mesela hergun Allah korusun
veya olup kaybedebılrısın en guzel zamanında
veya o kadar hayırsız olur kı keske dersın olmasaydı

sen herseyın her zaman en hayırlısını ısteyerek duaet
senın nasıbınde o bebek varsa sen tup yapamam dogal olmaz vs desen bıle o senı bulacak
ama kaderınde bu yoksa sen ıstedıgın kadar para harca dok sac en ıyı yerlerde tedavı ol yıne olmayacak

kendı adıma da dıyorum aslında bu sıkıntılarımızın karamsarlıklarımızın sebebı bıraz kader ınancımızın tam olmaması
halbukı kesın kes sureklı aklımızda tutsak bu zaten nasıbte varsa olacak dıye
o zaman elımızden gelenı yapıp tevekkul eder bunalmadan sonucu beklerız

canim bozma moralini ne olur..esim ilk tedaviye basladiginda sprem diye bisey yoktu.3 yillik tedavinin sonucu doktorumuz normal deneyin dedi umit hep var..inan olmucagi varsa tuplede olmuyo ben 4 kez yaptiridm hemde hepsi 1 yil icinde oldu bitti. 2 kez tuttu biri 6 haftalik biri 9 haftalik kayip ettin inan nasip olmayoinca olmuyo moralini bozma olurmu olacagi varsa normalden de olur inss bol dua et arkadasim..

yardım istiyorm rabbimden
haklısın lorkem inançlı arkadaşım benim zor bi sınav dayanmak bu acizlege öyle zorkiiiiiiiiiiiiii

kendıne gel
kaınat emın ol sabretmezsen böle yaparsan o zamn sana asıl olumlu davranmıcak
hayırlısı dıceksın yaradana bırakacaksın tabıkı
benımde hıc am ahıc param yoktu
ınandım,
hıc ummadıgım yerden bana rızk geldı
hmde tup bebek parasının tamamı karsılandı
1 ayın ıcınde hemde,
hc param yok dıye aglayıp zırlamadım
enınde sonunda yaptracam tup bebek dedım
yaptırdım ne oldu gene olmadı
olmadıgı gunden berı o ılacların ve olmayısının yuzunden cektıklerımı bır ben bır yaradan bılır
hersey basıt zannedıyorsunuz tup bebekte
ınsanın butun herseyı bıtıor o tedavıde bılıormusun sen,
sımdı esımı ankaraya bıle goturemıorum para yok dıye
ama gene aglayıp zırlamıorum vaktı vardır oranın dıorum
susuyorum....
salavat getr sakınles
sen kendını cok kasıorsun yha

kendıne gel
kaınat emın ol sabretmezsen böle yaparsan o zamn sana asıl olumlu davranmıcak
hayırlısı dıceksın yaradana bırakacaksın tabıkı
benımde hıc am ahıc param yoktu
ınandım,
hıc ummadıgım yerden bana rızk geldı
hmde tup bebek parasının tamamı karsılandı
1 ayın ıcınde hemde,
hc param yok dıye aglayıp zırlamadım
enınde sonunda yaptracam tup bebek dedım
yaptırdım ne oldu gene olmadı
olmadıgı gunden berı o ılacların ve olmayısının yuzunden cektıklerımı bır ben bır yaradan bılır
hersey basıt zannedıyorsunuz tup bebekte
ınsanın butun herseyı bıtıor o tedavıde bılıormusun sen,
sımdı esımı ankaraya bıle goturemıorum para yok dıye
ama gene aglayıp zırlamıorum vaktı vardır oranın dıorum
susuyorum....
salavat getr sakınles
sen kendını cok kasıorsun yha

xeda benım esım azolu gıbı oldugu halde 21 tanecık spermlen ben 2 defa cıft czgıyı gordum
rabbm yeterkı verecek olsun
ne doktorların dogal yollan olmaz demelerıne kan nede tup bebege odaklan...
unutma
yer gok dua.....
1 haftadır esım berbat haldeydı sızede anlattım
dua ettım rabbm sana sıgınıyorum dedım neyse hakkımda hayırlı olan onu yasat kurtsa kuzu et dedim
dun o sınırlı adam resmen gıttı cok sukur
yanı bırseylerı sen deıl bırak rabım cozsun
bırseylerı cok dıle getrmekte hos deıl
rabbım gocunur.....
sevıyoruz senı

haklısın lorkem inançlı arkadaşım benim zor bi sınav dayanmak bu acizlege öyle zorkiiiiiiiiiiiiii

sadece sen deılsınkı bak bnde aynı konumdayım maddı manevı elbet zor
ama herseyın sahıbı rabbımız var cok sukurherseyden onemlısı ınancımız var
eger onuda kaybedersek hc bırseyın anlamı kalmaz
sen suan burda olup bırseyler ogrendıgın ıcın cok ama cok sanslısın tedavı olamasan bıle
bılgısız,utancından kımsyee acıklayamayan,ustune kuma gelıp tedavının ne oldugunu bırak
sorununun ne oldugunu bılmeyen evınde elı kolu baglı bır sekılde
oturan o kadar cok ınsan varkı
onları usundukce ınsan cok sukur dıor
gececek ınsallah
hersey gececek

canım lorkem bu cümleler bugun benim için söylenmiş olan en güzel cümlelerdi. xedayı bilmem ama ben duymak istediğimi anlamak istediğimi anladım RABBİM senden razı olsun canım..
ben 4 yıl önce evlenirken hiçbirzaman anne olamayacağımı bilerek evlendim ve kabul ettim beni seven ve benim sevdiğim bir eşim var çünkü RABBİMe binlerce kez şükürler olsun onun gibi bir insanla evlendim..eşim bana sadece bebeğim der sen benim bebeğimsin der ve o benim kıymetlimdir bu hayatta sahip olabileceğim en kıymetlim ve verdiğim en doğru karar ...o baba olmayı istemiyormu tabiki istiyor ben nasıl acı çekiyorsam oda acı çekiyor bunu biliyorum hepsinden önemlisi onun baba olmayı hakettiğini biliyorum..
evet zaman zaman bende uç noktalara geliyorum dağılıyorum işte o an yıkıldığımı hissediyorum sonuçta insanız acı çekiyoruz.elimizden geleni yapıp elde edemediğimiz zaman üzülüyoruz ama en azından kendi adıma konuşayım bu kısa sürüyor çünkü şunu biliyorum RABBİME şükretmem gereken o kadar çok şey varki...
bu sürecin ne kadar süreceğini bilmiyorum hiçbir zaman bilemeyeceğimde hayat deam ettiği sürece mücadele deceğim işte bunu biliyorum belki hiç bir zaman zafere ulaşamayacağım ama hiç değilse yapmadım keşke demeyeceğim bunu biliyorum...
yıllar önce daha evlenmemiştim bir hastanın çocuğuna çok kızmıştım annesini bıçaklamıştı eşimle konuşurken bu dünyaya bir çocuk getirilmez demiştim tabi o zaman bir evlat için mücadele edeceğimi bilmeden nasıl bir cahillik RABBİM sen doğru olanı bilirsin ama şimdi her aklıma geldikçe tövbe ediyorum RABBİM bizi hayırsız evlatla evlat acısıyla sınamasın..
işite şimdi ne düşünüyorum biliyomusun RABBİMe dua edeceğim hepimiz için ve vitaminlerimi alıp herşeye sil baştan başlayacağım...RABBİM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.....

ınsallah hepımzı yardım ıstıyoruz ısyan etmeden dua ve sabırla ınsallah

lorkem nasilsin canimbu dua sisitemi guzel olur bence eger arkadaslarimizda onaylarsa seve seve katiliirm ben

tamam canım bı kalabalık olunca kararlastırıp baslayalım ınsallah

umudum senden Allah razı olsun ne demek burda bırımızın sılkelenmesı hepımızı etkılıyo
bırmızın uzulmesı sevınmesı hepımızı etkılıyo
ınsalllah senın bu sılkelenıp toparlanman hepımıze olumlu tesır yapar

esram senı de tebrık edıyorum gercekten sende cok guclusun Rabbım sana guzel seyler verecek ınsallah

Esram güzel yürekli arkadaşım benim çok teşekkür ederim yaaaaaa....

Lorkem selam kanka...Bahsettiğin dua işini pek anlayamadım ayrıntılı bilgini bekliyorum....

Ecrincim hoşgeldin şeker, uzun zamandır yoktun seni görmek çok güzel...

Veeee canım Ronyam güzel haberlerini bekliyozzzzzzzz.....

umudcum, inan daha geçenlerde konuşuyorduk eşimle, bu sürecin en zor yanını ki, insanın önünü görememesiydi bizim açımızdan, elinden gelen herşeyi yapıyorsun, olmuyor, daha ne kadar süreceğinide bilmiyorsun ama şuna o kadar inandım ki...

HERŞEYİN MUTLAKA VAKTİ ZAMANI VAR, NE BİR SANİYE ÖNCE NE BİR SANİYE SONRA...Dua edip Rabbime sığınmak, bu sürecin en dayanılır hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…