- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.501
canım merhaba, senin adına inan çok ama çok sevindim..bizde kaan hocanın hastasıyız, 1 yıldır tadavideyiz, kısmet olursa bizde tüp bebek için gelecek ay yanına gideceğiz, senin doğal yoldan oldu sanırım? gerçekten çok mutlu oldum, sağlıkla kucağına alırsın inşAllah tatlım..tüp bebeği kaan hocanın ordamı yaptırdınız peki? memnun kaldın mı? ben hem heyecanlıyım hemde nedense korkuyorum..biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim..
onu seçtik kırisim ama çok pahalı hastene parası 6.500 2000 lirada ilaç desen 8.500 buluyo vazgeçtim galiba bahçelievler dedikal palra gidicem esilanur bana fiyatını yazmıştıcanim neden o merkezi sectiniz ?
Merhaba Arkadaşlar
sizi uzun zamandır okuyorum. sizi tanımadan arkadaşım oldunuz ve sizleri çok sevdim.şimdiye kadar üye olmasamda sevinçlerinizi paylaştım. ve krise facede arkadaşlık gönderdim ve kabul etti ve onla tanıştık facede. sizlere selamını iletmemi istedi . bizim bir ne gatif tüp denememiz var malasef. 3 senedir uğraşıyoruz çocuk için . eşimde sperm azlığı var 3 milyom /ml de. hareket fena değil %50. benim tüp bebek tedavisinde 4 yumurtam oldu ve sadece bir embriyom oldu malasef. hormon değerlerim normal olmasına rağmen pek yumurtam olmadı anlamadımbenide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
hoşbulduk krisciğim teşekkür ederim. sen herkese çok yardımcısın çok iyiysin. iyiki seni tanıdım.
ronyammmmm bebebgimmmm herseyimmmmmmm
izmirden gectimm sen diye baktim hep izmireee canim benimmmm
cok ozledim seni
MAVIIKIZZ
hosgeldin ins tez zmanda gelir bebisin..hepimiz cok zor gunler gecirdik ALLAH yardimimciniz olsun..
teşekkür ederim gamzelim. Allah sanada tez zamanda nasip eder inşallah hayırlı bir evlat.
Selam kızlar
dün hocaya takip yaptıralımmı ve presedı önerirmisiniz diye sormuştum yaa
Siz bilirsiniz ama doğal yolu bekliyorsak, yumurta takibine de gerek yok. Aşılama ya da tüp bebek isterseniz, yazın, ona göre bir plan yapayım. Proxeed'i zaten kullanıyorsunuz, merhemine gerek yok.
bence hoca presedı bilmiyo:)
teşekkür ederim gamzelim. Allah sanada tez zamanda nasip eder inşallah hayırlı bir evlat.
aşılama hikeye dedi hoş bi doc karşılaştım oyalayamam seni dedi eşinin değerleriyle aşılama imkansız dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?