Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

test sonucunu bizimlede paylaş inşallah iyi çıkar.

ekincim merkezin neresiydi canım.....................benim açtıgım topikte geçen sene ................nisanda kimler tüpbebek yaptıracak.............topigi ama şu anda kimseler yok çünkü çogunun bebegi oldu topige giremiyorlar..........canım benimde soracagım pek bişey kalmadı... o kadar çok şey yaşadımki senin soracagın varsa...................

ben o sayfayı kapattım artık tüp bebek yaptırmayacagım..........eşimde bana geçen kış ..........kısır it..........diye hakaret edecek kadar normal spermli

sağol canım ..
ıvı tüp bebek merkeziydi.

ben o sayfayı kapattım artık tüp bebek yaptırmayacagım..........eşimde bana geçen kış ..........kısır it..........diye hakaret edecek kadar normal spermli

ne diyeceğimi bilemedim.
ALLAH İNANCI OLAN İNSANLARIN BUNUN SUÇ KUSUR DEĞİL..NASİP İŞİ OLDUĞUNU BİLMESİ GEREK.
Rabbim tez zamanda sana evlatlar nasip etsin.
Eşinde birdaha öyle laflar etmesin...
zaten zor bir sınav en yakınındanda böyle yaralar almak..ufffffff

evet canım hepimiz allahın sevdigi kullarız allah sabrımızı bol versin.............sonundada güzel rabbim mükafatını ve bu dünyada olmassa cennette altın kundak verecek kızlar....................

sel senin hormon değerlerin nasıl canım
benim yumurta rezevrimde az fsh yükselişe geçiyor arada..
zor şeyler yaşıyoruz
Allah büyük..

ekincim hep iyiyd, normal degerlerde 10 12 gün ignelerden sonra en az olarak geçen sene 14 taneydi....embriyolarda hep birinci kaliteydi ama..............

ekincim hep iyiyd, normal degerlerde 10 12 gün ignelerden sonra en az olarak geçen sene 14 taneydi....embriyolarda hep birinci kaliteydi ama..............sadece 2 kimyasal gebeligim var................

ekincim hep iyiyd, normal degerlerde 10 12 gün ignelerden sonra en az olarak geçen sene 14 taneydi....embriyolarda hep birinci kaliteydi ama..............

Maşallah iyi durumunda senin kısırlık bişiyin yokii
Rabbimin ol demesini bekleyenlerdensin..
benim tüp denememde o kdr ilaca 5 yumurtadan sadece 2 si iyi boyuta geldi..
senide dua listemize eklicem canım..
Rabbimde çok! hepimize istiyoruz.

canım kardeşim teşekkür ederim.bana cevap yazman bile degerliydi saol.......işte öyle........7 aşılama.......4 laparoskopi ameliyatı.......2 rahim filmi........1 histeroskopi..5 tüpbebek....1 dondurulmuş embriyo transferi.........sol tüpün alınması.....nasıl reklam ama.........benim hayat bu........sonuç panik atak ve depresyon......hamdolsun şimdi iyiyim arkadaşım.hamdolsun.............

çok zor şeyler yaşamışsın.
bu kadar sıkıntıda bile bizim göremediğimiz bir hayır vardır mutlak..
doktorların bir açıklaması oldumu şundan dolayı olabilir diye.

Herzmn gel burda konuşmak bile aslında hepimize terapi.

ve hepimizin doktoru kaan aydos üroloji profesörü ankarada kendisi
onunla görüştünmü hiç..
güvenilir bir doktor mail adresini yazayım sanada belki danışmak istersin
doktoraydos@gmail.com

yok canım...........ben sadece yumurta toplamadan sonra ateş agrı acillik oluyorum.............benim koca normal degerlerde...........en son memorialde ımsi yapıldı eşime.............bir iğne bile vurunmadı..sadece gidip odaya malum............embriyoculara veriyor okadar buna rağmen bunu görsen burnundan soluyor.........

genetik test falan yapılıyor eşlere onu yaptınızmı?çok sorguluyorum ama bazen basiret bağlanıyor yapılması gerekni yapmıyor insan birinin sebp olması gerekiyor.
en basiti varikoseli bile anca 2,yılda hallettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…