- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.001
evet canım priferik kanda kromozom analizi. ikimizinkide normal. kaçtı yaaaaaaa xy xx
Demek o da normal.
Belliki yılmışsın haklı olarak.
kendini hazır hissettiğin an otur kaan hocaya tüm hikayenizi anlat,
Onunda fikrini al lütfen.
Hep sebeplerimizin peşindeyiz.
Belki bir yol gösterir..
SAOL canım allah razı olsun amaamiin canım Rabbim istediğin gibi olmayı nasip etsin, ama bunların birçoğu senin gayretinle olacak şeyler, mesela namaz meselesi şeytana bi 'hadi ordan melun' deyip kalkıp abdest alıp (ki kıymetini bilsek dünyanın en büyük nimetlerindrndir abdest...) hangi vakitse şu an o vakitten namaza başlamaya bakar.
zaten bunalımın çook büyük kısmı peşini bırakacaktır.
dediğin gibi ehliyet falan başka meşgalelerin olursa da kafana takmaya çok vaktin kalmaz. ee ruhun dingin olursa da vucudun dnamikleşir inşallah.
bak zincirlemeymiş hepsi çözüldü şimdi:)))
sen bir adım at sadece Rabbim neler nasip edecektir. Allah yardımcın olsun canım...
aminnnkendini çok güzel ifade etmişsin canım.
Allah gönlündekileri yaşamayı nasip etsin.
inşallah hiç gelmez kırmızıların bilgem ve hamişsindieLorke'm ben hemen duayi ve listedeki arkadaslarimin isimlerini kaydediyorum.
Ama dedigin gibi sureli olmali ve 1 hafta yeterli bence.
Cuma gunu baslayip diger cumaya bitirelim.
benim fikrim tabi sizde isterseniz.
Daha bir suru dua var,her hafta baska dualara geceriz ve duanin uzunluguna gorede adedini belirleriz.
Lorke'm benim kirmizilar gelmedi henuz.
Ctm gunu sabah test yapacagim .
Hayirlisi olsun insallah.
regl belirtilerin varmı bilgem???Ekintosum bat 24 eylul cmt .
Cmt sabah ilk idrarla yapacagim test.
Hayirlisiyla insallah hamileyimdir.
hoşgeldin canımcanım kardeşim teşekkür ederim.bana cevap yazman bile degerliydi saol.......işte öyle........7 aşılama.......4 laparoskopi ameliyatı.......2 rahim filmi........1 histeroskopi..5 tüpbebek....1 dondurulmuş embriyo transferi.........sol tüpün alınması.....nasıl reklam ama.........benim hayat bu........sonuç panik atak ve depresyon......hamdolsun şimdi iyiyim arkadaşım.hamdolsun.............
hoca sallama olurdedi öyle aldım bende yazın içmedi yeniden başlıcaz bizde..
sadece akşamları canım
sevser yemeklerden hemen önce veriyorum canım
sabah akşam soğuk suyla yada meyve suyuna kat ver
sıcak su olmasın ilaç erimiyor.
sevser kardeşim teşekkür ederim...............sizi tanıdıgıma memnun oldum..............hayırlı geceler...........
test sonucunu bizimlede paylaş inşallah iyi çıkar.
Herkese günaydın sevgili arkadaşım
Umarım bugün herkes için güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?