Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlı günler hayırlı cumalar fıstıklar nasılsınız bakalım?.....
Dışarıda çok güzel bir sonbahar havası........

günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah.

bugün cuma vakti hatmimi dualayacağım nasipse, sizlere de dua edeceğim bildiğim şeyler için tabi bilmediklerim yada unuttuklarım içinse arkadaşların gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip et diyeceğim ona göre ıskalamayın, bir nevi toplu dua olmuş olur hem:))

Allah a emanet..

Hayırlı günler hayırlı cumalar fıstıklar nasılsınız bakalım?.....
Dışarıda çok güzel bir sonbahar havası........

Günaydın canımmm hoşgeldin. evet bugün güzel bir hava var istanbulda. aydınlık. Sanada hayırlı cumalar. Umarım bu mübarek gün de dualarımzı kabul olur ve buradan herkes hamileyim haberini vermeyi nasip eder. ben tedavi konusunda daha henüz istikrarlı olamadım. kaan hocayla görüşemedim malle de olsa. sizin nasıl gidiyo muesciğim tedaviniz sizde sorun neydi ? bide herkes varikoselden bahsediyo acaba bizdede varmı diye kafama takılıyo. bi doktora mı gitsek acaba

Günaydın bitanem. Allah kabul etsin. Allah razı olsun. Burda ne güzel herkes birbirine dua ediyor. Allah sanada sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin.

Günaydın bitanem. Allah kabul etsin. Allah razı olsun. Burda ne güzel herkes birbirine dua ediyor. Allah sanada sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin.

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

sevgili boncuk boncuk,eşimin oligoasthenozoospermi olduğunu öğrenince dünya başıma yıkılmıştı,taki bu siteye girip senin bu yazını okuyana kadar,senin buraya yazdıklarını şimdi ben de yapıyorum,sayımız 1.6 milyon,bana ve eşime umut olduğun için teşekkür ederim,ayrıca öğretmen olduğunu öğrenince daha da duygulandım çünkü ben de öğretmenim,galiba anladığım kadarıyla hamile de kalmışsın,gerçekten müthiş bi mutluluk tebrik ederim.

Aminnn canım amin. Sanada hayırlı cumalar. Allah kalbine göre versin tez zamanda

amin canım, buradakilrin hepsi ve dahi bütün isteyenlere hayırlısıyla rabbim nasip etsin sağlıklı bir evlat kucaklamayı inşallah.

sen de hoşgeldin, inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna..

Gunaydin kizlar.
Yagmurum atesin beni cok heyecanlandirdi:)
Insallah hamilesindir.Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
Ben yarin sabah yapicam cikmazsa da sali gunu.
Henuz adet belirtim yok bugun 34.gunum.

Merhabalar, memnun oldum tanışmamıza...Beslenme listesi elbette çok önemli ama bi kadar da önemli olan eşinizin doğru tedavi görmesi çok ama çok önemli,lütfen bu kısmını sakın atlamayın.

Eşimle istanbulda gitmedik ürolog bırakmadık herhalde, hepsi belki tüple çocuğunuz olur düşüncesindeydi ama önce Rabbimin yardımı sonra Ankaradaki Kaan hocanın 3 aylık tedavisiyle ben 3.ayımda hamile kaldım.

Evet bende öğretmenim.

Gunaydin kizlar.
Yagmurum atesin beni cok heyecanlandirdi:)
Insallah hamilesindir.Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
Ben yarin sabah yapicam cikmazsa da sali gunu.
Henuz adet belirtim yok bugun 34.gunum.

İnşallah hamilesindir. 34 gün demişsin zaten geçmiş adetin düzenli oluyorsan, neyi bekliyorsun test için :)

Günaydın canımm sanada....
Biz 3 yıllık evliyiz eşim de sayı ve hareket sorunu var sayı 300 bin %3 ü hareketli oda yerinde fsh yüksek biz kaan hocayla mailleştik ama eşimin işi nedeni ile hiç gidemedik. İlaçlar dokundu eşime ara verin dedi hoca bizde ara verdik niyetimiz gitmek ama bakalım eşim ekimden sonra anca izin alabilicek ya tüp bebeğe gidicez ya da kaan hocaya kısmet hayırlısı neyse o olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…