- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.021
günaydınlar:))))
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim nassııı:))
Ekinim senin geçmiş regli günün ne zaman dı?????*[/QU
Günaydın yağmurcuğum ben yeni katıldım ama sizi çok iyi tanıyorum. en baş sayfadan 7000. sayfaya kadar hep okudum . sevinçlerinizle svindim. üye değildim sadec okuyodum. yeni üye oldum. bu ateş ölçme muhabbeti nedir bilgi verirmisin
gunaydinnnnn nasilsiniz kizlarrr
günaydınlar:))))
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim nassııı:))
Ekinim senin geçmiş regli günün ne zaman dı?????*[/QU
Günaydın yağmurcuğum ben yeni katıldım ama sizi çok iyi tanıyorum. en baş sayfadan 7000. sayfaya kadar hep okudum . sevinçlerinizle svindim. üye değildim sadec okuyodum. yeni üye oldum. bu ateş ölçme muhabbeti nedir bilgi verirmisin
günaydın tatlım:))))
hoşgeldin aramıza:)
son bir kaç gündür yoğunum o yüzden yazılarınızı sadece okuyup
çıkıyorum:)))Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting üye oluyorsun
her sabah aynı saatte ateşini ölçüyorsun
bu site senın yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor
aynı zamanda vücüt ısını tanıyorsun reglinin gelip gelmediğini yada gebe olup olmadığını az çok anlıyorsun:))
lorkee den rica et seni üye etsin
çok zewkli
site ingilizce ,zorlanabilirsin
hadi kolay gelsin:)))
günaydın tatlım:))))
hoşgeldin aramıza:)
son bir kaç gündür yoğunum o yüzden yazılarınızı sadece okuyup
çıkıyorum:)))Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting üye oluyorsun
her sabah aynı saatte ateşini ölçüyorsun
bu site senın yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor
aynı zamanda vücüt ısını tanıyorsun reglinin gelip gelmediğini yada gebe olup olmadığını az çok anlıyorsun:))
lorkee den rica et seni üye etsin
çok zewkli
site ingilizce ,zorlanabilirsin
hadi kolay gelsin:)))
hımmm çok iyiymiş gerçekten. lorke ye söyleyim banada yardımcı olur inşallah. Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
Hayırlı günler hayırlı cumalar fıstıklar nasılsınız bakalım?.....
Dışarıda çok güzel bir sonbahar havası........
günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah.
bugün cuma vakti hatmimi dualayacağım nasipse, sizlere de dua edeceğim bildiğim şeyler için tabi bilmediklerim yada unuttuklarım içinse arkadaşların gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip et diyeceğim ona göre ıskalamayın, bir nevi toplu dua olmuş olur hem:))
Allah a emanet..
günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah.
bugün cuma vakti hatmimi dualayacağım nasipse, sizlere de dua edeceğim bildiğim şeyler için tabi bilmediklerim yada unuttuklarım içinse arkadaşların gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip et diyeceğim ona göre ıskalamayın, bir nevi toplu dua olmuş olur hem:))
Allah a emanet..
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.
Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
Günaydın şekerler....Cumamız mübarek hayırlı dualarımız kabul olur inşallah....
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.
Günaydın bitanem. Allah kabul etsin. Allah razı olsun. Burda ne güzel herkes birbirine dua ediyor. Allah sanada sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin.
sevgili boncuk boncuk,eşimin oligoasthenozoospermi olduğunu öğrenince dünya başıma yıkılmıştı,taki bu siteye girip senin bu yazını okuyana kadar,senin buraya yazdıklarını şimdi ben de yapıyorum,sayımız 1.6 milyon,bana ve eşime umut olduğun için teşekkür ederim,ayrıca öğretmen olduğunu öğrenince daha da duygulandım çünkü ben de öğretmenim,galiba anladığım kadarıyla hamile de kalmışsın,gerçekten müthiş bi mutluluk tebrik ederim.
Gunaydin kizlar.
Yagmurum atesin beni cok heyecanlandirdi:)
Insallah hamilesindir.Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
Ben yarin sabah yapicam cikmazsa da sali gunu.
Henuz adet belirtim yok bugun 34.gunum.
Günaydın canımmm hoşgeldin. evet bugün güzel bir hava var istanbulda. aydınlık. Sanada hayırlı cumalar. Umarım bu mübarek gün de dualarımzı kabul olur ve buradan herkes hamileyim haberini vermeyi nasip eder. ben tedavi konusunda daha henüz istikrarlı olamadım. kaan hocayla görüşemedim malle de olsa. sizin nasıl gidiyo muesciğim tedaviniz sizde sorun neydi ? bide herkes varikoselden bahsediyo acaba bizdede varmı diye kafama takılıyo. bi doktora mı gitsek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?