Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim gecmis olsun insallah bundan sonrasi rahat gecer

Tesekkür ederim insallah canim amin

Daha 3 hafta var canim az kaldi insallah bakalim minikler öyle yapiyor canim aciyor tekmelerle artik sen nasilsin

herşeyi deniycez ne vesile olur kim bilir...hasta olan bir yeri iyileştirmek kolay değil,uğraşmaktan başka çare yok
canim ileri hareket tup bebekte de onemlimi
canım önemlidir sanırım çünkü ileri hareketliliği yerinde olan bir sperm hemen biyolağa ben burdayım der....

canım çok geçmişolsun,az kalmış....hadi hayırlısı...

anaaaa kiz asi sen hala dogurmadinmi niye o bebeleri karninda sakliyosun bizde uzun zandir gelmeyince dogurdun bizi unuttun sandik....canim saka bir yani hayirlisiyla saglikla gelsinler INSALLAH...

Ronya'm yazdıklarını şimdi okudum sağolasın canım arkadaşım ..
Yarın idrar tahlili yapıcam kendim evde , elimde one step marka var ,ovl testleri iyiydi ama gebelik testleri nasıl bilmiyorum ..
Çift çizgi çıkarsa tabi hemen kan tahliline ..
Fakat , folik asit için kan tahlilini ilk fırsatta halledeceğim ..

Asi çok geçmiş olsun . Ama bebişler iyi çok şükür..

biricik canım çok merak ettim seni hatta şuan bebişlerim kucagımda yazacaksın sanmıştım
neyse az kaldı ama o günlerede 12.de alacaklar ne demek canım anlamadım ben orayı
biricik bide o facedeki fotolarda olan eşinmi senin

Tesekkür ederim insallah canim amin

Daha 3 hafta var canim az kaldi insallah bakalim minikler öyle yapiyor canim aciyor tekmelerle artik sen nasilsin

acıtsın acıtsın bişey olmaz kucağına alınca unutursun
ben çok şükür iyiyim bende küçük bir problem yaşadım geçen haftalarda ama şimdi geçti

ben çok şükür iyiyim bende küçük bir problem yaşadım geçen haftalarda ama şimdi geçti

kız ne acımasızsın sen öylee
tabi senin bebiş tek başına az acıtıyo annesinin canını
ayy oturarak uyumak ne zordur yaa

neler aldin canim yazsana

canım daha bişe almadımki eşim saraçoğlunu keçibıynuzu pekmezini yiyodu zinco-c tablet verdi tüpçü doktorum :) bide ginseng tb. kullanıyor işte o kadar... eşimde 2 hafta önce astım çıktı astım ilaçlarıda kullanınca fazla üstüne gitmedim açıkcası..
şimdi yarın aktardan keçi boynuzu tozu ısırgan çayı alacağım.. largine almak için site arıyorum işte böle... başka bişe kullansakmı acaba bunlar harıcinde...

canım evet çok basit gibi görünüyo ama ben çizelge kısmını bulamadım bilgemm yaa dediğin gibi kontrol panelinden profil değiştire girdim ama bulamadım acaba ben mi göremedim ki.. seni de uğraştırıyorum böyle kusura bakma yaa

Selam kızlar oo bakıyorumda herkez burda nasılsınız? adını feriha koydumu izleyen yok sanırım bende kaybedenler kulübunu izledim şidide ferihaya baktım emir öğrendi ferihanın kapıcı kızı olduğunu flash flash bende diz üstü ile girdim nete

bilmemki belki proxeed olabilir sayi hareket ve dna hasarina iyi geliyomus varsa eger bende hemen hemen ayni seyleri kullanacagim biz daha hic bisey kullanmadik

canim cok gecmis olsun uzuldum..ama bebklerin iyiymis cok sukur..hayirli saglikla gununde gelsinler inss

Cok sükür canim iyiler amin insallah cok tesekkür ederim

Ya sayili günler var artik darisi olmayan arkadaslarin basina insallah

anaaaa kiz asi sen hala dogurmadinmi niye o bebeleri karninda sakliyosun bizde uzun zandir gelmeyince dogurdun bizi unuttun sandik....canim saka bir yani hayirlisiyla saglikla gelsinler INSALLAH...

ne meraklisiniz beni dogurtmaya yahu daha kücük meleklerim azcik daha byüsünler
insallah canim ya bekliyoruz iste ne yapailim

merak etmis beni yalanci gezdim demiyoda
daha var bakalim gelmiyolar hemen
önümüzdeki ayin 12sinde sezeryanla alincaklar canim bebekler onu demek istedim
hee facey esimde kullaniyorda onun fotolari

asii canımm Rabbim yardımcın olsunn
inşallah sağlıkla gelsin meleklerinn

tesekkür ederim canim amin insallah cümlemizi kurtarsin Rabbim

sanada gecmis olsun canim insallah sorun yasamazssin unuturumda iste o zaman zaten vaktim olmaz hatirlmaya

sonunda ogrendi demek ben trde tum dizilri biraktim netten izleyincede kotayi asiyom hemen

bilmemki belki proxeed olabilir sayi hareket ve dna hasarina iyi geliyomus varsa eger bende hemen hemen ayni seyleri kullanacagim biz daha hic bisey kullanmadik

proxeed kullandık bu üçüncü ayımız sayı 7 milyon hareket 8 milyondu ileri hareketli %0 dı 1 ay sonra tekrar tes yaptırdık sayı 30 hereket 36 ileri hareketli % 18 oldu ( bu arada 2-3 ay oldu eşim sigarayı bıraktı sigara hareketi olumsuz etkiliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…