- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.281
canim gecmis olsun insallah bundan sonrasi rahat gecer
biricik kaçkere aklıma geldin biliyormusun acaba doğum yaptınmı diye düşündüm iyi olmanıza çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
maşallah minik kuzulara ayaklarına kuvvet onların devam etsinler çatlatmaya seni
herşeyi deniycez ne vesile olur kim bilir...hasta olan bir yeri iyileştirmek kolay değil,uğraşmaktan başka çare yokcnm bizde sayı iyi ama hareketlilik 0 sayıyı artıracak çözümler daha çok gib sanki k.boynuzu filan hareketliliğe pek bişey yok yaaaaaaaaaaaa niye yokkkkk anlamıyorummmmmmm tıp herşeye çare buluyor buna niye bulamıyorkiii yada bulunduğunda ya yaşlanmış yada öbür tarafta olacağız galibaaaaaa
canım önemlidir sanırım çünkü ileri hareketliliği yerinde olan bir sperm hemen biyolağa ben burdayım der....canim ileri hareket tup bebekte de onemlimi
Selam herkese nasilsiniz kizlar kisa bi ayriliktan sonra geldik size
hastaneye yatmak t´zorunda kaldim maalesef sancim vardi ama doktorlar cok iyi baktilar suana iyiyiz bebeklerim hala karnimda eger aksilik olmassa
12.de alinacaklar biraz daha büyüyecekler8 gün kaldik hastanede suan mide yanmasindan baska sorun yok oturarak uyuyorum yada uyuyamyorum öyle iste cok sükür bebisler iyiler dogumu bekliyoruz bakalim ama catlaklarim hat safada mideme kadar cikmis yani saglik olsun ne yapalim
ALLAH kimseyi hastaneye düsürmesin helede gurbette daha zor umarim herkes iyidir topikte
evet canım deneyebılrısın
haydın kızlar hepnıze ıyı geceler opeerım sızı
kizlarrrr yettimmmm gariii nasilsinizzz
ben yarin nasipse vitaminlerimizi ve aktardan alacagim urunleri tamamlayacagim....
kizlarr yaa bana largine linki verirmisinizzz siparis vereyim..
Selam herkese nasilsiniz kizlar kisa bi ayriliktan sonra geldik size
hastaneye yatmak t´zorunda kaldim maalesef sancim vardi ama doktorlar cok iyi baktilar suana iyiyiz bebeklerim hala karnimda eger aksilik olmassa
12.de alinacaklar biraz daha büyüyecekler8 gün kaldik hastanede suan mide yanmasindan baska sorun yok oturarak uyuyorum yada uyuyamyorum öyle iste cok sükür bebisler iyiler dogumu bekliyoruz bakalim ama catlaklarim hat safada mideme kadar cikmis yani saglik olsun ne yapalim
ALLAH kimseyi hastaneye düsürmesin helede gurbette daha zor umarim herkes iyidir topikte
Tesekkür ederim insallah canim amin
Daha 3 hafta var canim az kaldi insallah bakalim minikler öyle yapiyor canim aciyor tekmelerle artik sen nasilsin
acıtsın acıtsın bişey olmaz kucağına alınca unutursun
ben çok şükür iyiyim bende küçük bir problem yaşadım geçen haftalarda ama şimdi geçti
neler aldin canim yazsana
Canım şimdi ' ı' harfi yok 'i' harfi var ..Ilık olmayacaktı ilik olucaktı ..
Ben yazdım bişeyler ama sen değiştir dersen hemen değiştirelim çünkü senin istediğin gibi olsun ..
benim ki bir alternatif olsun diye yaptım ..
Eğer beğendiysen , bu linki kontrol panelinden , profil düzenleye gir , açılan sayfada çizelge diye bir kısım var oraya kopyala yapıştır ve kaydet de oldu mu?Bu kadarcık..
http://davf.daisypath.com/pBhRp3.png
insallh canim sizin degerleriniz nasil
canım daha bişe almadımki eşim saraçoğlunu keçibıynuzu pekmezini yiyodu zinco-c tablet verdi tüpçü doktorum :) bide ginseng tb. kullanıyor işte o kadar... eşimde 2 hafta önce astım çıktı astım ilaçlarıda kullanınca fazla üstüne gitmedim açıkcası..
şimdi yarın aktardan keçi boynuzu tozu ısırgan çayı alacağım.. largine almak için site arıyorum işte böle... başka bişe kullansakmı acaba bunlar harıcinde...
bizde hareketsizlik var cnm ya bişey de pek fayda etmedi bu güne kadar
canim cok gecmis olsun uzuldum..ama bebklerin iyiymis cok sukur..hayirli saglikla gununde gelsinler inss
herşeyi deniycez ne vesile olur kim bilir...hasta olan bir yeri iyileştirmek kolay değil,uğraşmaktan başka çare yok
canım önemlidir sanırım çünkü ileri hareketliliği yerinde olan bir sperm hemen biyolağa ben burdayım der....
canım çok geçmişolsun,az kalmış....hadi hayırlısı...
anaaaa kiz asi sen hala dogurmadinmi niye o bebeleri karninda sakliyosun bizde uzun zandir gelmeyince dogurdun bizi unuttun sandik....canim saka bir yani hayirlisiyla saglikla gelsinler INSALLAH...
biricik canım çok merak ettim seni hatta şuan bebişlerim kucagımda yazacaksın sanmıştım
neyse az kaldı ama o günlerede 12.de alacaklar ne demek canım anlamadım ben orayı
biricik bide o facedeki fotolarda olan eşinmi senin
asii canımm Rabbim yardımcın olsunn
inşallah sağlıkla gelsin meleklerinn
acıtsın acıtsın bişey olmaz kucağına alınca unutursun
ben çok şükür iyiyim bende küçük bir problem yaşadım geçen haftalarda ama şimdi geçti
kız ne acımasızsın sen öylee
tabi senin bebiş tek başına az acıtıyo annesinin canını
ayy oturarak uyumak ne zordur yaa
Selam kızlar oo bakıyorumda herkez burda nasılsınız? adını feriha koydumu izleyen yok sanırım bende kaybedenler kulübunu izledim şidide ferihaya baktım emir öğrendi ferihanın kapıcı kızı olduğunu flash flash bende diz üstü ile girdim nete
bilmemki belki proxeed olabilir sayi hareket ve dna hasarina iyi geliyomus varsa eger bende hemen hemen ayni seyleri kullanacagim biz daha hic bisey kullanmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?