- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.541
len sen bana sütyenini yolladın
bende sana donumu
al iştedigin kalp olsun
oldumu
insallahhh canim valla hic sikayet etmiycem esimi disari cikartamiyorum tatli evde gecirmek istiyo
neye gülüyosun sütyenine dimi
bende çok güldüm
ay canim olsun benimkide oyle istiyo ama ben kandiriyorum
len sen bana sütyenini yolladın
bende sana donumu
al iştedigin kalp olsun
oldumu
guzel gecmis canim once kaynana sonra anne ziyareti himmbenim kaynnami ziyatee gitmeme gerek yok beraberiz zaten gecirmisin canim..bende hic sevmedim o diziyi hic bana gore degil bizde sabak bebk gormeye gittik cikista arkaslarla bulustuk biraz dolasip yemege gittik iste sonra eve geldik oyle yani guzel bi gundu:97:
gamzelim farkinda olmadan yollamis galiba
ever ama sen soyleyince farkettim bende ayni hatayi bende yapabilirdim
kiz ben onu bayrak sanmistim yeni farketiimpardon canim oldu oldu canim sagol
eh işte vakit geçirdik diyelim
seninki daha güzel geçmiş
biz yemek yemedik
bekledigim sahneler yoktuda ben o yüzden sevmedim
bravo kız kayınvalideyle oturuyosun heee
valla hiç bana göre degil bu işler
bişey diyimmi sana
kayınvalidemgilin boya badana zamanı geldide geçiyo bile ev baya kirlendi
bende sürekli bu yaz boyatsanıza falan derim hep
ramazanda evi boyatırsak ceylanın yanına gelecez napalım bi evimizde burası nerde duracaz dedi anneme konuşma arasında
o gün bu gündür evi boyatın falan demiyorum
benim kayınvalideyle yaşamak zordur
1 günlügüne gelir mutlaka sıvı sabunumuza bi laf eder gider
o yüzden seni taktir ettim
biliyorum herkes düşüyo bu hataya bende düşmüştüm yeniyken
benim donumu gördünüzmü
biliyorum herkes düşüyo bu hataya bende düşmüştüm yeniyken
benim donumu gördünüzmü
gorduk canim cok guzelmis gule gule giy ustunde paralansin daha ne diyim
sen varya sen..eninde sonunda boyanicak o evcanim benim bende memnunum kayinvalidemden diyelim: her kayinvalide zordur bence idare etmek zorundayim ne yapim baska..onlarin varligi evimize berek veriyo ama biliyomusun esim cok duskun annesine ama asla onun agzina bakmaz cok sukur yani..
kızlar iyi geceler.............
kızlar iyi geceler.............
yasamak zor ama gecekten varliklari bereket onlarin duasiyla cocuk sahibi olursunuz insallah
teşekürler gamzeli iyiyim......şimdiye kadar tüp bebek topiklerinde yazışıyordum......ekin79 sayesinde sizin topige ddüştüm.......çok samimi ve aynı bizim topiktekiler gibi birbirinize herşeyden üstün olmuşsunuz.ben geçen sene nisanda kimler tüpbebek yaptıracak diye topik açmıştım.çok ugurlu oldu.yani ben topik ananesiyim .hepiniz en güzel anneler olmanız dilegiyle............
sen varya sen..eninde sonunda boyanicak o evcanim benim bende memnunum kayinvalidemden diyelim: her kayinvalide zordur bence idare etmek zorundayim ne yapim baska..onlarin varligi evimize berek veriyo ama biliyomusun esim cok duskun annesine ama asla onun agzina bakmaz cok sukur yani..
gorduk canim gorduk beyazida hic sevmem:92::92:
gorduk canim cok guzelmis gule gule giy ustunde paralansin daha ne diyim
ins canim,gercekyen oyle bende bu topigi cok seviyorum oyleki gece dun gece ruyamda bile burdaki isimleri sayiyorum burdaki arkadaslarimdan ALLAH razi olsun bize moral veriyolar gercekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?